Şimdi Ara

Oliveira Çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu sabahtan beri ortalıkta özellikle ligtv ve maratonda (daha doğrusu sadece onlarda) geçen bir haberde oliveira nın sözleşme imzaladığı söyleniyor. Maraton ligtv yi ligtvde hiç bir yeri kaynak göstermeden bu haberi yapmış. Benm anlamadıım ise zaragoza için bu kadar önemli olan bir oyuncu ile ilgili olarak bu konuda resmi sitesinde hiçbir haber olmamasıdır. Sadece ligtv ve maratonda var ne iş anlamadım. Acaba bahri havadır a yasak falan mı geldi son meira transferini kaç gn önceden söyleyip bozdu die. Çünkü başka sitelerde özellikle türksporda transfer haberi o kadar ciddi ve iddialı ki tarihi falan kaydedin demiş.

    Son olarak bu konu ile ilgiili derin bir araştırma yapan varsa ve bizi bu konuda aydınlatırsa sevinirim



  • Maraton ve Lig tv diğer sitelere rağmen henüz anlaşılmadğı üzerine haber yapıyor bir bildkleri vardır.. Çünkü maraton diğer transferleri önceden bldirdikleri için bencede Oliviera transferinde bence pürüz çıkmış olup yalan olabilir..
  • Niralda bıraktı di mi forumu. İsim yapmış bir oyuncu gelmesini isterim tabiki ama sırtı dönük oynayabilecek bir oyuncu daha yararlı olur..Morientes veya Zigic mesela
  • Fesupanallah...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.