Şimdi Ara

OLED ekranlı iPad Air ve iPad Mini geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OLED ekranlı iPad Air ve iPad Mini geliyor
    Apple'ın yeni nesil iPad Pro serisini 2024 yılında duyurması bekleniyor. Öyle ki mevcut raporlar, bu modellerin OLED ekran dahil olmak üzere önemli yükseltmeler sunacağı yönünde. ​​​​​​Ancak bu yükseltme yalnızca iPad Pro özelinde olmayabilir. Omdia'dan gelen bilgilere göre Apple, iPad Air ve iPad mini modellerinin OLED versiyonları üzerinde de çalışıyor.



    OLED ekranlı iPad Air ve iPad Mini geliyor



    Bilmeyenler için mevcut iPad Pro, son yıllarda yapılan kamera, ekran teknolojisi ve sensör yükseltmelerine kıyasla büyük bir değişikliğe uğramadı. Yeni nesil iPad Pro'nun ise, OLED ekran başta olmak üzere 2018'den bu yana yapılmış ilk büyük güncelleme olacağı söyleniyor. Bu noktada araştırma firması Omdia, OLED ekranlı iPad Pro ve iPad Mini için de görüşmelerin başladığını bildirdi.



    OLED ekranlı iPad Air ve iPad Mini geliyor
    Apple'ın söz konusu OLED paneller için LG, Samsung ve Çin'li tedarikçiler ile ile iş birliğine gideceği söyleniyor. Ancak ‌nihai karar henüz verilmedi. Niketim 2024'te tanıtılacak OLED ekranlı iPad Pro'ya kıyasla iPad Air ve Mini için 2026 yılına işaret ediliyor. Görünüşe göre Apple, daha gelişmiş ekran teknolojisini orta sınıf tabletlerine getirme konusunda henüz tam olarak kararlı değil.



    Dolayısıyla teknoloji devi, OLED ekranlı iPad Pro'nun pazar başarısına göre kararını gözden geçirmeyi planlıyor olabilir. OLED ekranlı iPad Mini ve Air modelleri hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı.



    Ayrıca Bkz.iPad mini 7'de 120 Hz ProMotion ekran bekleyenlere kötü haber



    Ayrıca mevcut raporda, yaklaşmakta olan yedinci nesil ‌iPad mini‌ ve altıncı nesil ‌iPad Air‌'in yeni işlemcilere odaklanan küçük yenilikler sunacağı belirtiliyor. Görünüşe göre en büyük revizyon, OLED ekranlı modellerde yapılacak.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/10/11/apple-planning-to-bring-oled-to-ipad-mini-and-air/







  • Her sene aynı yalan

  • Oled çıkalı 10 sene oldu, övüneceğine utansın apple

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boşuna sevinmeyin, pro satışlarını baltalamasın diye 60hz olur..

  • ipad mini nin yeni versiyonu gelmeli.

  • Sawasson kullanıcısına yanıt

    20 sene oldu.

    Tüyap forumunda anlatılmıştı…


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ın şu iPad Mini’ye kırpılmış özellikler koymaktan vazgçemesi lazım. İnsanlar boyutundan dolayı tercih ediyor ama Air ile arasında çok az fiyat farkı olmasına rağmen özellik olarak Air’e kıyasla çok düşük kalıyor. iPad Mini Pro gibi model çıkartmayı da hiç mi hiç düşünmüyorlar. Yap öyle fiyatıda arttır. Ama yok illa bir şeyleri dayatacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir appleci olarak samsung tab s9 aldım bile, çok geç kaldılar ve zaten fiyatı çok absürt olur yine

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.