Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
43
Favori
273.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordumsen

    Sevgili dostlarim evimi tasirken korunacagim konusunda garanti verildi(amir tarafindan) tasinma gunumu yazamiyorum ama (gizlilik icin) tek sunu diyebilirim iyiki varsiniz. Bu yolun kilidi siz oldunuz. Tek tek binlerce kez tesekkur ederim. Sadece ricam 2. Sahista yakalanana kadar beni yalniz birakmayin. Siz sustugunuz zaman herkez susuyor.

    ALLAH Sabır versin, aracın durumu ne oldu? Sigortacı olarak merak ediyorum ve tıkandığın yer olursa elimizden gelen ne varsa yardım ederiz. Olayı başından beri takip ediyorum, tweet üzerindende elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım. Kuzen @sardemir bi muhabire olayı iletmişti. Umarım kazasız belasız atlatırız biter şu işler.
  • konu üstte durmalı
  • şöyle ensesi kalın bir savcı olacak ki alacak içeri 1-2 yıl da olsa koyacak kodese.sonra da o inşaat iznini yok edecek.

    ama nerde bu ülkede adalet.devlet kimin için var ...
  • Arkadaşlarım yazamadım kuaura bakmayın. Evimi taşıdım. Aracımı degismiyorlar zaten ona artık binememde. Honda efede yatıyor .dükkanimi acamiyorum devretcem bitti.Ailem iyi. Hepinize tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordumsen

    Arkadaşlarım yazamadım kuaura bakmayın. Evimi taşıdım. Aracımı degismiyorlar zaten ona artık binememde. Honda efede yatıyor .dükkanimi acamiyorum devretcem bitti.Ailem iyi. Hepinize tesekkur ederim.

    abi gerçekten üzülüyorum ozellikle ramazan ayinda neden boyle igrenclikler oluyor anlamiyorum. Allah yardimcin olsun. Tanımasam da gercekten üzüldüm ve kendim yasamis gibi hissettim. Devlete olan güvenim o kadar azalıyor ki son günlerde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam son durum ne acaba
  • Ülkemizde de ne yazık ki yapanın yanına kâr kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an herey olumlu gibi geldı. Baska sıkıntı var mı? Aracın deger kaybı için ayrı dava mı acılacak nasıl olacak?
  • Son Durum nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çektiği video başa dönmüş olay

  • Sana saldıranları deşifre etsen isim resim feysbuk vs.. Bizde onları arayıp taciz edelim
  • Hala son durum diyenler var. Abi adam yazmış ışte, hala riskte ve evini bosalltti yerini degistirdi, arabasina binemiyor, işyeri acilamiyor ve suan bildiğimiz kadariyla o aracin kredi borcu var. Kim ödeyecek, nasıl ödeyecek. Aile tamamen sarsılmış durumda, okula giden çocuğu var ise okul değişimi gerçekten kötü etkiler (neyseki tatil geldi). Dostum geçmiş olsun, bize anlattigin olaylar sonucunda devletimizin bana göre psikolojik olarak size destek vermesi gerekir ve adli açıdan da yalnız birakmamasi gerekir. Tabi bunlarin çok ince detayı vardir. Diyecegimiz bir şey yok, Allah sabir versin inşallah kısa zamanda çözülür sorunun bu ramazan günü çektiğin sıkıntılar son bulur eski mutlu aile durumuna dönersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte tabanca al beline tak bakalım bısey yapabılıyolarmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muharrembaba

    sahte tabanca al beline tak bakalım bısey yapabılıyolarmı

    Karşındakinde gerçeği varsa ne yapacaksın?
  • 'Adaletin bittiği yerde anarşi başlar' diye bir söz vardır.Bence silahlan her ihtimale karşı bu ülkede kendi adaletini kendin sağlaman gerekiyo maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123


    quote:

    Orijinalden alıntı: muharrembaba

    sahte tabanca al beline tak bakalım bısey yapabılıyolarmı

    Karşındakinde gerçeği varsa ne yapacaksın?

    http:// ****.com /1295171338.swf
  • merhaba öncelikle geçmiş olsun. umarım bu sıkıntılı durumdan en kısa sürede kurtulursunuz. sadece iki gün önce ismi geçen aşiretle ilgili bir haber yayınlandı.http://www.ajanskonya.net/guncel/adana-da-conolardan-fuhus-tuzagi-h16728.html
    olaya buradan baktığınızda güya kadınlarına sataştığınız için size cephe alan bir yapının linkteki haberlerde bahsi geçen konulara bir açıklaması olmalı..kısacası boyle bir zihniyet ancak cürmü kadar yer yakar merak etmeyiniz.
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Keşke 1 gün sabretseydi o kumu zaten mecbur kaldıracaklardı olayda bu kadar büyümeyecekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi video çekmiş silahlan diyenlere gerizekalı diyorsun

    Adamları vurdur diyene hakaret ediyorsun

    Formda konu açarsan her kafadan bi ses çıkar. En başta adamlara kafa tutacağına iki adım ilerde dursan bunlar olmazdı başta erkeklik yaptın şimdi arkam yok diye sızlanıyorsun madem arkan yoktu bu ülkede mazluma sahip çıkılmıyor du o halde sen zekânı kullanıp başta 2 adım atsaydın 1 gün içinde o kum zaten kalkardı hatta 1 ay bile arabanı uzakta durdursan şimdi bu kadar olaya gerek yoktu.

    Ayriyeten milletvekilinın seçilme sebebi sokaktaki her kavgaya müdahale için değildir.

    Burada polislere bir sürü laf söyleyenler var. yok bizi korumak zorunda yok maaşını biz veriyoruz vs. Bu arkadaşlara sadece şunu söylemek istiyorum iyiki polislerin maaşını elden vermiyor sunuz. Adamları kanser ederdiniz.

    Zaten şu seni tehdit eden adamlar seni öldürecek olsalardı şimdiye öldürürlerdi kalbini ferah tut seni vuracak adam ilk gün vururdu gelipte arabana sıkmazdı. Amaçları seni korkutmaktı onuda başarmışlar.

    Yinede geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    "Adalet dağlarda" diye de bir söz var , dağa mı çıksın o zaman?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.