Şimdi Ara

okuma avenger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar izmirde olta balıkçılığına merak sardım o sebeple de a101 den olta takımı almıştım ilk avda kamışı kırmayı başardık. sonrasında internetten az araştırma ile lineaeffe adriatic 3.60 kamış alıp dandik makinam ile devam ediyorum. makina çok zayıf kaldığı için yeni almaya karar verdim. hatta kafamda okuma avenger serisinin 55 lik yada 65 lik olanını almak var fakat hangisi daha mantıklı olur diye düşünmeden edemiyorum. her iki makine için internette olumlu yorumlar okudum fakat hangisini tercih etmem gerektiğini bilemiyorum. genelde izmir içinde karataş yada karşıyaka taraflarında boru kurdu ile avlanmaya çalışıyorum. kıyıdan beklemeli bir av oluyor yani o sebeple 55 lik olanı mı yoksa, 65 lik olanı mı tercih etmeliyim bilemedim. bu konuda tavsiyesleri önemle bekliyorum. teşekkürler.



  • Beklemeli av yapıyorsanız 65 lik öneririm.Kafası daha büyük olduğu için misina boşalımı fazla olur daha uzağa atarsınız,çekerken de daha hızlı sararsınız.Drag gücüde yüksektir iri balık yakalandığında sıkıntı yaratmaz.
  • TEKADAM. kullanıcısına yanıt
    İstanbul, Çanakkale gibi boğaz akıntısı olmayan İzmir gibi güzel bir yerdesiniz. Büyük makineler ve ağır kamışları elime dahi sürmem sizin yerinizde olsam.

    Attığınız yemler kurşun dahil kaç gramdır bilmiyorum ama en fazla 100gr olur diyorum. Kamışım 50-100g ya da 80-150 gibi bişey olurdu makinem de gövde yapısı hafif olan 50-55'lik bir makine olurdu. İzmir gibi sakin sahilleri olan yerlerde çok fazla uzağa atma gerekliliği yok diye tahmin ediyorum çünkü 360cm, 390cm kamışla dünyanın balığını avlıyabiliyorlar. Bu sebeple makinem de 65 ve üstü büyük kafalı olsun derdine düşmezdim. Zaten çok uzak kaygım yok 55 makine ile 65 makinenin çok farkı yok.

    Şunları alabilirim.


    Okuma Ceymar 55
    Okuma Alaris 55
    Okuma Tomcat 6000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoturk -- 7 Mart 2022; 15:43:14 >




  • Arkadaslar izmir kiyi avi icin okuma ceymar cd 40 aldim 390 cm lik kamisla nasil uyum saglar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.