Şimdi Ara

okulu bırakmayı düşünüyorum .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar kardeşler abiler :) üniversite 1 sınıftayım 1. Donem bi kiza aşık oldum oda bana sevgili olduk hayatımın en güzel 2 ayı diyebilirim onunla geçirdiğim günler . neyse sırf onun yüzünden bitti iliskimiz vede aynı sınıftayiz ben ayrildiiktan sonra 4 hafta sonra biriyle ciktim ve 1 hafta surdu iliskimiz haliyle eski kiz arkadasimda bunu öğrendi neyse okul başladı normal konusuyo benle ben tekrar eskisi gibi sevgili olalim dedim ve baya dır da bunun için kopek gibi pesinden kosuyorum :) okulda aynı arabayla gidip geldigim arkadaslarim var 3 tane onlarla takiliyo hep bi o kiz digeri 3 erkek piknik lere gidiliyor yemek yeniliyo beraber falan filan haliyle icim aciyo dayanamiyorum ne okula nede normal hayatıma konsantre olamiyorum ve okulu bırakıp ise girip calisayim seneye okurum diye dusunuyorum aileminde pek iç açıcı durumu yok açıkcasi birazda ondan para biriktiririm belki diye dusunuyorum veya aciktan devam ederim diye siz kendinizi yerime koyun ne yapardiniz teşekkür ederim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Topuğunla ağzına vuracaksın bak bidaha saçmalıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben senin yerinde olsaydım,, senin yerinde olmazdım öncelikle...bu nasıl bir kafadır hocam ? kızı unutamıyorsun üzülüyorsun diye okul bırakmakta nedir ? okul dedigin üniversite ya,senin hayatına yön verecek bir şey...hani liseli falan da değilsin ki akıl vereyim sana...yorumlar da erken yaşta sevgili durumlarına girmeyin dedigimizde topa tutuyorlar,sen de buna bir örneksin...insanın dengesini çok güzel bozar bu işler,değil okul okumak-yaşamak bile zindan olur insana...diyecegim,okumana bak sen oraya karı-kız için sevgili yapmak için gitmiyorsun okulunu bitirmek,iyi bir eğitim almak için gidiyorsun ama çogu insan sevgili yapmanın peşinde oldugu için bu duruma düşüyor..kendini düşündün-sevgili yaptın sonu kötü bitti...şimdi sıra ailende...Artık aileni düşün-okulunu bitir ve onların yüzünü kara çıkarma...okulu bırakırsan sadece kızı değil bir çok şeyi kaybedersin.




  • Her şey bir yana hocam git bi YGS LYS formuna bak millet neler çekiyor Pazar sınavdan çıktıktan beri aralıksız saat başı konu açıp söven adam biliyorum.Helede mezuna kalmış olanlar ağlamaktan helak.Peki ne için bu kadar tatava ? Açıkta kalacağından felan mı korkuyor bu adam milyon tane üniv. varken ? Alakası yok kimse 1 senesini kaybetmek istemiyor ondan , sen ise (bence) boşu boşuna okula ara vericem 1 senemi belki okuduğum bölümle alakası bile olmayan saçma sapan işlerde asgari ücrete tabi harcıycam diyorsun.

    Kısaca kusura bakma ama bu durum sence okulundan öğreniminden 1 senenden daha ön plandaysa topukla senin ağzına vurmak lazım hocam.
  • Kız hayatına devam eder de sen geçen 1 seneye yanarsın hocam, hiç girişme böyle şeylere bence.
  • Okula devam etmeyerek mallık yaparsın.

    Altı üstü bir kız,üniversitedesin be elini sallasan ellisi olacaktır her zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlariniz için teşekkür ederim öncelikle fakat yegane sebep olarak sadece o degil aileminde durumu kötü . onlara destek olmam gerekiyor oda tuzu biberi oldu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulu bırakmayı düşünürsün , anlarım da kız için bırakmak neyin kafası ?
    Bende çok kez bırakmayı düşündüm , ama iyi bir yer olmadığını , bana bir şey katmadığını düşündüğüm için bırakmak istedim okulu.
    Bu dönem kesin kararlıydım ( 3'ün 2'si ) bırakacaktım , sırf babamın ricası üzerine bırakmadım.

    Ayrılıktan 3 ay geçtikten sonra ne kadar boş geliyor bu mevzular , bir bilsen.
  • Haklisin kardesim bendede oyle olucak eminim :) ama sende biliyorsun ki şu zamanlar zor zamanlar geçirmek heleki ayri bi zorluk. Helede yaninda bir dertlescek eşin dostundan olmayınca fena .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.