Şimdi Ara

okulu bırakayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • az önce peder beyle ciddi bi kavga etttik. Bana okumak istemiyosan geç karşıma adam gibi okumak istemiyorum de. Biyerde iş bulurum sana mutlaka dedi. benimde derslerle aram pek iyi değildi. Geçen sene af sınavları çıkmasaydı sınıfta kalıyodum. Birazcık içime sindi okulu bırakıp çalışma işi. Çarşıda güzel ortamın olduğu bi cafe nin akranıyım. Orda çalışabilirim. Hem ortam güzel, orda tanıştığm ve sevgili olduğum bi çok kız oldu. Lise 2 yim bu sene. Seneye dışardan tekrar lise2 yi okuyup öyle mezun olurum diye düşündüm. Kafama yattı ama yinede tecrübesi olanlara sorayım dedim ve bu konuyu açtım.



  • Hocam bahsettiğin kafede kaç yaşına kadar arkadaş ve sevgili edinmeyi düşünüyosun? Cevabın ölene kadarsa bırak okulu fakat cevabın 3-5 seneyse bence 3-5 sene sonrasına da plan yapmalısın biraz..
  • kardeşim sevgili yapmayla ilgili bi durum yok. sadece ortamın güzel olduğunu anlatmak için yaptığım bazı işleri söyledim. bi çok müşterisi var cafenin. günlük 15 lira alırım o cafeden. konumuza dönelim.
  • E zaten konudayız... yanlış anlama sevgili arkadaş yapmanla derdim yok tabii ki. Sadece kafenin ortamı dediğin falan geçici insanlar. Benim sana söylemek istediğim şuan için güzel dediğin şeyler kaç yıl sürecek hayatında sanıyorsun. Derslerine önem vermelisin bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

    E zaten konudayız... yanlış anlama sevgili arkadaş yapmanla derdim yok tabii ki. Sadece kafenin ortamı dediğin falan geçici insanlar. Benim sana söylemek istediğim şuan için güzel dediğin şeyler kaç yıl sürecek hayatında sanıyorsun. Derslerine önem vermelisin bence

    kardeşim okumayı bırakmıcam. dışardan liseyi bitircem. o cafe olmasada olur. ama parası iyi ve istediğim zaman çalışabilirim. yarım gün çalışçaksam 15. tam gün 30 demişti cafe nin sahibi. en azından liseyi dışardan bırakana kadar çevre kurmuş olurum orda. lise dışardan bittiği zamanda ÖSS ye girerim diyorum ama yinede aklıma takılan bi kaç şey var.




  • kafede falan çalışırsında diyelim 30lu yaşlara geldin emir almak çok gücüne gidecek. zaten bi yaştan sonra çalışamıyacaksın bile o zamanlar ne yapacaksın onlarında hesabını yap. git liseni bitir memur ol en azından emekli olursun çalışmadan yaşlılığını geçirirsin
  • Kisa vadeli dusunuyorsunuz. Bu yasta okul her seyden once gelmeli. Ileride pisman olacaginiz bir sey yapmayin. Annenize ve babaniza vereceginiz en guzel hediye okumak. Eminim ki anneniz ve babaniz sizi okutmak icin bircok fedakarlikta bulundu. En azindan mezun olana kadar sabredin. Oraya gelen bir ogrenci sanirim devam da etmeyi tercih eder.
  • Ya oku yada 3-5 kuruşa ömür boyu çalış.
  • ortam güzelmiş , başlatma ortamından şimdi. adam gibi otur dersine çalış oku adam ol. okumıcam diyosan sen bilirsin git çalış o cafede hizmet et insanlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.