Şimdi Ara

Okulda kavga ve disiplin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nispeten iyi olan bir anadolu lisesinde okuyorum, 2. sınıfım. Bugün kavga ettim ama haklıyım(küfürleri sansürleyeceğim), sizce sonucunda ne olur diye sormaya geldim. Olay şu; Annemle telefonda görüştüm. Gribim, müdürden izin alır mısın evde dinleneyim dedim, sırama doğru gidiyordum, arkadaşın biri çarptı, önüne baksana hamamına koduğum dedi ve güldü, kasıtlı çarptığı çok belliydi, ben de ''ulan artık her şeye gülme fiktir git dedim'', bu daha çok güldü, basbaya tahrik etti yani, ben de koştum sırasına atladım kafasına 6 7 kere vurdum, yerime geçerken ''bir şey yapmıyoruz diye kendini bir şey sanma anasını şaptığım'' dedi. Ben de bir daha gidecekken arkadaş tuttu. Neyse aşağı indim kağıdı aldım çantayı montu aldım tramvaya bindim eve gidicem inice arkadaş aradı 4 5 kişi yalan uydurup dilekçe imzaladı diye. Sözde, ben çarpmışım o pardon demiş umrumda olmamış dövmüşüm. Aklı selim adam inanmaz zaten buna. 3 kişi bizde 4 kişi onda var yalan da söylese kazanacak, dedim ben hocaları arıyım, girdim bi avmye, oturdum tek tek 4 5 hoca aradım hepsi de bana hak verdi sen zaten tahrik olmadıkca bir şey yapmazsın vs. diye. Yani disiplin olursa hocaların yüzde 80i beni tanıyorlar bilirler Sizce nolur bu olay? dilekçeyle mi kalır yoksa disiplin mi olur?








  • sen haklı degilsin gibtigimin liselisi adam gülüyor diye rızası olmadan özel mülkü olan vücuduna temas etmişsin bireysel silahlanma kapsamında edindiği yarı otomatik piyade tüfeğiyle beynini dağıtmadığına dua et




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CB396CB8 -- 2 Nisan 2022; 14:24:35 >
  • Haklı değilsin. Adam gülüyorsa duymazlıktan geleceksin. Sende güleceksin sende küfür edeceksin. Olur lise de bunlar ben de 3.sınıfım senin dediğini her gün 2 3 kişiyle yaşıyoruz. Çok ciddiye almışsın biraz böyle şeyleri alttan al yoksa millet bu açığını bulup seni kızdırmak için dalga geçebilir. Haberin olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.