Şimdi Ara

ojooo ile para kazan, ödüllü yarışma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, muhtemelen artık ojooo'yu duymayan kalmamıştır. Kısacası ojooo hakkında bazı konulara değineyim ve ödüllü yarışmamızı açıklıyayım.
    ojooo, almanyada kurulmuş en büyük PTC sistemidir. Nedir bu PTC sistemi. Ojooo'nun size gösterdiği reklamlar üzerinden para kazanıyorsunuz. Tıklama başına ortalama 0,001 - 0,1 aralığında. Üyeliğinizi yükseltirseniz kazancınız yaklaşık dört katına kadar artmaktadır. Bunun dışında referans kiralayarak referanslarınızın tıklamasından da para kazanabilirsiniz. Ayrıca size verilen referans linki ile de ömür boyu referanslara sahip olabilirsiniz. Uzun uzadıya size ojooo dan bahsetmeyeceğim. Referansım ile üye olan arkadaşlara üyelikleri devam ettiği sürece destek vereceğim.


    GELELİM ÖDÜLLÜ YARIŞMAYA
    REFERANSIM İLE ÜYE OLAN ARKADAŞLARA PARA ÖDÜLÜ.

    REFERANSIM İLE ÜYE OLAN 1. KİŞİYE 5$

    REFERANSIM İLE ÜYE OLAN 2. KİŞİYE 3$

    REFERANSIM İLE ÜYE OLAN 3. VE 10. KİŞİLERE 1$


    REFERANSIM İLE ÜYE OLAN 11. VE 20. KİŞİLERE 0,50$


    REFERANSIM İLE ÜYE OLAN 21. VE 50. KİŞİLERE 0,25$

    HEDİYE EDİYORUM.

    REFERANS LİNKİ
    BURAYA TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ

    YARIŞMA ŞARTLARI ve KOŞULLARI

    1-Referansım ile üye olan kişiler 1 ay boyunca her gün en az 25 tıklama yapacak. Bir gün bile atlasalar ödülleri iptal edilecektir.
    2-Üye oldukları tarihi takip eden bir sonraki ayın aynı günü bitiminden 3 gün içerisinde ödülleri verilen paypal hesaplarına aktarılacaktır. (yanlış bildirilen paypal hesplarından sorumlu değilim)
    3-50 referans tamamlandıktan sonra kazananlar bu formda ilan edilecektir. (ojooo'ya kayıtlı olduğunuz kullanıcı adı ile ilan edilecektir.)
    4-ÖDEMELERİ YAPILAN ARKADAŞLARIN KANITLARI FORMDA YAYINLANACAKTIR.







  • ÖDÜL ALMAYI HAK KAZANANLAR YAVAŞ YAVAŞ BELLİ OLUYOR.
    BOL ŞANSLAR

    1- ebruu 5$
    2
    3
    4
    .
    .
    .
  • Yatırdığınız miktara günlük %5 kazanç veren harika bir sistem sizleri bekliyor. Örneğin 200 dolar yatırdınız, günlük kazancınız 10 dolar, 500 DOLAR olursa günde 25 dolar, 1000 dolar olursa günde 50 DOLAR olacaktır. BİTCOİN yöntemi ile para yatırıp çekebilirsiniz. Bu sistemde para kazandığınızda 30 dakika içinde paranız hesabınızda olacaktır. Test edildi. En az yatırma alt limiti 20 dolardır. (Yatırırken 2-3 dolar fazla yatırın kesinti olunca 18-19 dolara düşer ve kazancınız aktif olmaz) Ama bu fırsatı kaçırmayın yedek paranız ile girebilirsiniz. Ben denedim, test ettim sonuç mükemmel. Reklam izleme derdi yok, yok, ürün satma yok, adam ekleme yarışı yok. Tamamen PASİF gelir sistemidir. Günlük kazançlar 24 saatte bir hesabınızda görünür. Arkanıza yaslanın kazancınızı takip edin.. Siz de kazanın istiyorum.
    KAZANÇ LİNKİMİZ:
    https://amazing5.net/?ref=golcutamer

    Facebook.Grubumuz:
    https://www.facebook.com/groups/447341095455081/

    Söz konusu siteye para yatırıp-çekmek için bu nedenle öncelikle https://www.btcturk.com adresinden üyelik oluşturun....Daha sonra vermiş olduğum linkten üyelik açın KAZANIN..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.