Şimdi Ara

Öğretmenlerin yattığı yerden maaş almasına tamam'da canlı derse ek para almaları büyük haksızlık!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
16.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TÜRKİYE öğretmenleri öğrenci dostu olsa önce bakanlıktan haftasonu çalışma izni isterdi, yüz yüze eğitim için sınıflar daha bölünürdü. En kötü online eğitimde de daha az kişiye ders anlatıp birebir eğitim verirdi. Şimdi öğretmen bozuntuları gelip burada "biz haftasonu da çalışıyoruz" diyecek. E kardeşim, kurs demiyorum ben. Milletin hayrına mı çalışıyorsun? Kurs parası için.


    Türkiye'nin en ağlak mesleği öğretmenliktir. Krallar gibi meslekleri vardır, rahattırlar. Bir öğrencinin bile fikrini önemsemez, sınıfa girer anlatır çıkar. Anlamayandan banane der ayrılır. Bir bilim üreten lise görmedim ben (kalifiye liseler haricinde)


    İlkokul ve ortaokul da öğrenciyi hayattan soğutursunuz sonra niye bu gençler böyle. Tabi böyle olur. Yeni öğretmenler de tam olarak aynısı olur. Ne gördüyse onu uygular. Kolay gelsin.


    Aksini iddia eden varsa pedofiliden tut, küfürbaz, dedikoducu, sapık vb. bizzat gördüğüm ve şahit olduğum öğretmenlerden başlarım anlatmaya. Hadi bana denk gelmiş deseniz bile bu kadar da şans olmaz hepsi mi bana denk gelir? Bana "senden bir halt olmaz" diyip bile bile sınav notlarımı düşük giren, liseye siyaset sokan öğretmenlere de şahit oldum ki şimdi hiçbirinden ses yok ben bu YKS'de başarıyı yakaladığım da. Yüzsüzsünüz.


    Öğretmenlik mesleğini öneriyor muyum Türkiyede? Öneriyorum abi olun. Yattığın yerden para mesleği. Tabi öğretmenler karşı çıkar. Adamların rahatını neden bozmaya çalışıyoruz? Ne haddimize.





  • Büyük bir öğretmen grubu paylaşım yapmış.Neden haftada bir gün okula gitmek zorundayız.Cevap olarak Bodrum’a Antalya’ya ya da başka bir yere gitmeyin diye olmuş olabilir yazdım.Nasıl hakaretler cevaplar verdiler ben utandım.Kendi ceplerinden başka hiçbir şey ile dertlenmeyen bir topluluk olmuşlar.İdealist öğretmen arkadaşları konu dışında tutuyorum.Onlar sakın üstüne alınmasınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    Alt tarafı 8-9 aydır tatil yapıyoruz .Şezlonga uzanıp yatarken,maaş hesaba yatıyor .08.30-12.30 arasında mesai yapıyoz amma abarttınız ha!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse şahsi algılamasın bireysel bi durum şahsınızı kıskanma yok, sayıca çoksunuz yeküne vurunca çok maliyet. Sıfır katma değer sağlıyor ve Karşılığında eğitim sistemi nerelerde? Birde birim amirlerine göre değişken bir kazanç sistemleri var. Kim neye göre ek ders alıyo belli değil. + öğretmen mesleğe girerken meb ben sana ek ders garantisi veriyorum diye mi işe alıyor? Ek ders alamayınca ağladı herkes pandemide. Polisinden sağlık memurlarına herkes ek görevlendirme aldı öğretmenlere benzer bir görev verilseydi ne olurdu acaba? Sendikaları ayaklanır yürüyüşe geçebilirdi sanırım.
    Demeyecektim de yukarı daki bilinçli kışkırtmaları görünce dayanamadım.
    Dediğim gibi şahsi algılayıp kıskanıyoruz sanıp kibirlenmeyin. Tam anlamıyla sürü gibisiniz ve eğitim kalitesine bakıldığında bu sürünün devlete katkısı yok zararı var. Zarar artmaya da devam ediyor. Yukarıda ki zihniyete verilen para yerine her öğrenci için udemy gibi bir sistem geliştirilse daha faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreaavci -- 21 Kasım 2020; 15:9:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 15 sayfa okudum,daha hiç br öğretmenin durumu savunma açıklaması okumadım


    öğretmenlerin cevapları;


    -kudurun

    -kıskanmayın

    -sende öğretmen olsaydın

    -beddua

  • O zaman yazılıma verdiğin parada gereksiz neticede somut bir şey almıyorsun.Veya para karşılığı senkron/asenkron eğitim verenlerin ki ne oluyor.


    Ayrıca okulları tatil eden yüzyüze eğitimi kaldıran da öğretmenler değil.7 gün okul olsun.Gıkını çıkaran şerefsizdir.Bölün sınıfları 7 ye.


    Ama en çok bıdı bıdı edecek olan gezmesi tozması dizisi maçı bozulacak olan veliler.


    Burada bıdı bıdı eden yaşı <25 çocuksuz gençler anlamaz tabi.


    Uzaktan eğitim özellikle sınıf düzeyi ( ilk orta ) azaldıkça çok daha zor oluyor.Gece 23.30 da arayan var şu bu için.


    Hep diyorum eğitim sisteminin en büyük sorunu önce velilerdir.

    Çocuğu öğrensede öğrenmesede sınıf geçsin hemde 100 le isterler.Herkes çocuğunun en ön sırada oturmasını,hiçbir öğrenci veya öğretmenin ona öff bile dememesini,ödev yapmasa bile kimsenin ona kızmamasını ister.Sonra afedersiniz mal gibi mezun olunca bu çocuk niye bir şey öğrenmedi.

    Veli olarak yaşadım çocuğun okulunda öğretmen kaynak kitap aldırır şikayet edilir,ödev den not verir şikayet edilir.İtin teki bir öğrenciyi döver öğretmen o çocuğa kızar biraz silkeler vay niye kızdın diye okulu basar.


    Haaaa.. Kazmanın önde gideni öğretmen yok mu? Çooook.Bir çoğu ile sohbet bile edilmez.Abuk subuk muhabbetinden belli ne kadar sığ olduğu.Veli olarak şikayet de etmişimdir.


    Bunların hepsi başka.


    Ama işi para pula getirip dayandırmak sığlığın önde gideni.


    Şunu söyleyin;sınıfta kalma her kademede sınıfta ( 1.sınıf ta bile) olsun.

    Zorunlu eğitim 5 bilemedin 8 yıl a düşsün.

    Zorunlu eğitim çağında 2 den fazla çoccuğu olan aidat ödesin.

    Okulda çete kuran,adam döven,bir şeyler satan,haraç kesen direk atılsın.

    Sınıf mevcutları 25 i geçmesin.

    Her okulda tuvalet gibi altyapılar eksiksiz olsun.

    Tüm öğretmenler haftada 6 gün 8/17 okulda olsun ama zümrelere ait mekanlarda olsun.

    Tüm okullarda spor salonu olsun.


    Ama eğitim denilince aklına öğretmenden başka bir şey gel(e)meyen sığ düşünce sahibi şu yazdıklarım üzerine 1 laf edemeyecek tipler neler söylüyor.





  • Uzaktan eğitim başladı türediniz yine.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, neden forumlarda böyle bir başlık görüyoruz, bu başlıkları açan insanlar ne iş yapıyorsunuz, birilerine laf atmakla veya mesleğine laf atmakla konumunuz değişiyor mu? Sizde haklısınız demeyeceğim, belli bir konuma gelmek için emek vermemişsiniz anca klavye başında ahkam kesiyorsunuz. Öğretmen mesleği yorumlarını geçtim her konuda bir laf atma hiç bir şeyden menmun değilsiniz bunun sebebi sizsiniz. İşini yapmayan hangi meslek olursa olsun zaten haklısınız.

  • Diğer mesleklerin maaşları artarken öğretmenlerin maaşı yerinde sayıyor. Okulundaki hizmetli Kazım abin öğretmenlerden fazla alıyor. Rütbesiz masabaşı polis memuru bile 6-6.5k alırken öğretmen 5k alıyor. Adam üniyi bitirdiğinden beri eli sadece kalem tutmuş. Hadi senin zihniyetin gibi öğretmene para vermeyelim, gidip tarlada kürek sallayabilir mi o adam? Önce bir düşünün, her iki taraftan da olaya bakın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: termomuk

    öğretmen misin? tirmalamadan 10 mat 10 fen netiyle 200bininci olup eğitim fakültesi kazananlardan misin ? ilkokul mezunu olsam seninle aynı fikirde olurdum yüksek ihtimalle.

    He la öğretmenim, yorumlarımdan anlayamadığına göre tespitim doğru. İlkokulu zor bitirmişsindir sen.

  • Arkadaşlar siz de benim yaptığımı yapın gerekli tüm yerlere şikayetinizi iletin burada bizim mesleğimize ve ekmek paramıza laf ediliyor.

  • dersaneden aldığım verimi devlet okullarındaki öğretmenlerden alamıyorum 100 de 20 işini yapan öğretmenleri ayırıyorum geri kalan canlı ders vermeye bile tenezzül etmeyen öğrenciyi özel derse yönlendiren öğretmen musvettesidir kimsenin kazandığında gözümüz yok sadece istediğimiz aldıklari paranın hakkını versin yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onnuer O kullanıcısına yanıt

    Evet bizi harbiden yetiştiriyorlar.


    6 yaşımdan 18 yaşıma kadar bi' tek flüt çalmayı öğrettiler 

  • Türkiye'de eğitim almış öğretmenleri lütfen savunmayın, hepsi kalitesiz.


    Bir de "İŞTE ONLAR BİZİ YETİŞTİRDİ, ONLAR BİZİ DOKTOR YAPTI" diyenlere resmen tilt oluyorum.


    Öğretmenler bana hiçbir şey katmadı, ne öğrendiysem kendim öğrendim.

  • Brky1905 kullanıcısına yanıt
    Kimsenin sizin ekmek paranıza laf ettiği yok maaşınıza laf ettiği yok. Sadece bu kadar uğraşan varken öğretmenler ek ücret için başta mı gelmeliydi elinizi vicdanınıza koyun. Yoksa iyisi kötüsü de olsa sonuçta maaş sizin maaşınız benim derdim ek ücret çok mu gerekliydi diğer meslek grupları varken şaşırıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cortana12

    Türkiye'de eğitim almış öğretmenleri lütfen savunmayın, hepsi kalitesiz.


    Bir de "İŞTE ONLAR BİZİ YETİŞTİRDİ, ONLAR BİZİ DOKTOR YAPTI" diyenlere resmen tilt oluyorum.


    Öğretmenler bana hiçbir şey katmadı, ne öğrendiysem kendim öğrendim.

    okuma yazmayı da kendin öğrenmiş olmalısın keşke zorunlu eğitim kalksa da gereksiz öğrencilerden kurtulup hem kendimizi hem öğrencileri geliştirebilsek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: medya7beni

    Kimsenin sizin ekmek paranıza laf ettiği yok maaşınıza laf ettiği yok. Sadece bu kadar uğraşan varken öğretmenler ek ücret için başta mı gelmeliydi elinizi vicdanınıza koyun. Yoksa iyisi kötüsü de olsa sonuçta maaş sizin maaşınız benim derdim ek ücret çok mu gerekliydi diğer meslek grupları varken şaşırıyorum.

    Bekçi benden yüksek maaş alırken ek ders de hakkım maaş da hakkım burda size laf düşmez öğretmen değilsiniz, yetkili değilsiniz öğretmenliğin zorluklarını da bilmezsiniz dolayısıyla öğretmenler çok zorluklarla karşı karşıya gelmektedir ve maaşlarına acilen zam yapılmalıdır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionscoach

    15 sayfa okudum,daha hiç br öğretmenin durumu savunma açıklaması okumadım


    öğretmenlerin cevapları;


    -kudurun

    -kıskanmayın

    -sende öğretmen olsaydın

    -beddua

    Yoo yanlışın var, tekrar okumanı tavsiye ediyorum.

  • Bütün öğretmenleri bu şekilde değerlendirmeniz çok acı ve vahim bir durum. Şartlar ne gerektiriyorsa onu yapmak zorunda öğretmenler. Keyfi bir durum değil. Ama öğrencilerin ve öğretmenlerin okula gelmesiyle salgın bitecek olsaydı eminim öğretmenlerin büyük bir çoğunluğu sabahtan akşama kadar okuldan ayrılmazdı. Yazık...

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.