Şimdi Ara

Öğrenim kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öğrenim kredisi çıktı ve almayı düşünüyorum yalnız kafamı karıştıran şeyler var.İlk olarak imza attığımız tutara faiz nasıl işliyor ve faiz oranları neye göre?Direk ödeme yapıcağımız tarihte faiz işliyormu yoksa 2 sene sonramı işlemeye başlıyor.Birde 2 sene içerisinde atanırsam maaştan kesinti yapıyorlarmış bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?



  • 2007 de 7200 e imza attım. bu sene mezun oldum ve hesaplama geldi. 8400 civarı geri ödeyeceğim. 2013 te başlayacak. faiz ise beyaz eşya faizine göre işliyor. ancak almaya başladığında mı yoksa bittiğinde mi işlemeye başlıyor bilmiyorum. ayrıca yıl içinde gelen krediye gelen zamlar hesaplanmıyor. devlet onları hibe ediyor diye biliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeHseTBisHe

    Arkadaşlar öğrenim kredisi çıktı ve almayı düşünüyorum yalnız kafamı karıştıran şeyler var.İlk olarak imza attığımız tutara faiz nasıl işliyor ve faiz oranları neye göre?Direk ödeme yapıcağımız tarihte faiz işliyormu yoksa 2 sene sonramı işlemeye başlıyor.Birde 2 sene içerisinde atanırsam maaştan kesinti yapıyorlarmış bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?

    maaştan kesildiği yok gidip bizzat ziraat bankasına yatırıyosun.sana ödenen paranın+2000 tl sini ödüyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.