Şimdi Ara

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel] (1315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.582
Cevap
199
Favori
907.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel]


(En Son Oy Tarihi: 12.1.2024)
Giriş
Mesaj
  • Akabnk da Axess mobil de olduğundan bütün kampanyaları bir arada görebiliyorsunuz o yönden de iyi.Kampanyalarda boş olmuyor.Ama öğrenci iseniz enpara kredi kartı çıkacağını sanmıyorum.
  • Kredi kartı başvurusunda ret yiyeceğimi pek sanmıyorum, hesapta üniversite öğrencisi için hatırı sayılır miktarda para var, harcamalar vs. belli. Sadece o mu bu mu diye bakıyorum. Axess'i de araştırıyorum.
  • Hocam ogrenci kredi karti cikar.Ama gelir belgesi ve kefil olmayinca normal kredi karti vermezler diye biliyorum.Hesaptaki paraya baktiklarini da sanmiyorum.Ama alabilirseniz de haber verin merak ettim verip vermeyeceklerini :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara kredi kartını neden istemediğin çok garip 2 yılda 200 tl nakit hesapına yatacak ayrıca önceden kanuni takip yemediysen her bankadan 1300 tl max. olacak şekilde alırsın
  • Senelik 100 lirasında değilim hocam. Yeme-içme vs. ile aidat iadesi için gerekli harcamayı yapmaya yaparım da gerisi beni cezbetmiyor. Açıkçası kredi kartını sadece sanal kart ve "kredi kartı" olduğu için istiyorum. Banka kartı her yerde rahat rahat kullanılmıyor. (Patreon'da ödeme kabul etmiyor ve yurtdışında sorun oluyor mesela) Enpara'da sanal kart yok. Öyle olunca Enpara benim için pek de cazip gelmiyor. Şimdiye kadar binlerce liralık alışverişleri bile tek çekim veya nakit aldım, taksit olayı da pek umrumda değil.

    Enpara banka kartını alalı 3 seneden fazla oldu, fiziksel olarak 3-4 defa kullandım şimdiye kadar, geri kalan tüm harcamalarım online. Nakit ödemek benim için daha hızlı, daha karlı daha kolay. Esnafa nakit gösterdiğinde farklı, kart gösterdiğinde farklı oluyor. Benim için kredi kartının olayı sanal kart olması, her yerde sorunsuz kullanılabilmesi ve senede birkaç tane de güzel kampanyası olması yani.




  • Axess çok iyi bu ara kampanya bol bir de kapatmama sözüne 60 tl puan yüklediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta üniversiteye kayit oldum enpara card aldim hemen. Egitim bilgilerine lisans girdim kart daha gelmedi bi sikinti olur mu ?



    Amacim birikim yapmak kampanyalardan yararlanmakti ama pişman oldum gibi keske garanti one falan alsaydim.



    Öğrenci olup bir onerisi olan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantione kullanıyorum.Gayet memnunum.Ücretsiz havale eft enpara da da var ama garantione da sınırsız başka banka atm lerinden para çekilebiliyor.Enparada bu imkan var mı bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Machine Wizard

    Garantione kullanıyorum.Gayet memnunum.Ücretsiz havale eft enpara da da var ama garantione da sınırsız başka banka atm lerinden para çekilebiliyor.Enparada bu imkan var mı bilmiyorum
    o imkan var ama ayda 2 defa sanırım.

    garantione ın uygulaması da daha hoşuma gitti gelir gider harcamalarını falan kontrol edebiliyoruz. keşke enparayı seçmeseydim ama geçti artık

    enparayı spotify %50 için tercih etmiştim ama üniversite öğrencileri %50 yararlanıyormuş zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 4 Eylül 2018; 19:49:58 >
  • sıkıntı olmaz kart gelir yakın zamanda.

    hesap açtırmak için 18 yaş dışında herhangi bir kriter yok.
  • Yapı kredi PLAY en iyisi bence. Gecikme faizi bile hiç almadı bu zamana kadar benden. İş bankası geçen sene acımadı aldı direk işte üniversiteli kartımdan aidatı ve tabi ki faizi. İtiraz ettim işe yaramadı. Tavsiyem aidat döneminden önce kapatacağım deyip puan çarpmaya calısın. Bu sene iş bankasından öyle 30₺ Puan kopartmıştım. Aidatla kafa kafaya geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene ilk olarak Ziraat in verdiği kredi kartının yanında işte üniversiteli kullanmaya başladım. Kartın kampanyaları felan boş. 3-5 ay tuttuktan sonra kapatmaya çalıştım ama müşteri temsilcisi o kadar teklif sundu ki 500 tl lik karta 100 tl kapatmama bonusu felan neyse kapadım. Axess ve teb aldım teb i sınırsız sanal kart verdiği için almıştım geçenlerde 250 tl ye düşürdüm limiti ama şimdi yükseltmiyor :D findeks kredi notum da iyi ha kötü değil 1 kere bile geciktirmedim. Teb i yarın kapatacağım. Axess duruyor ama axess limitte biraz sıkıntı. 250 tl olarak gönderdiler. Ama her şeyden puan kazanılıyor. Birçok sektörde %5 chip para kampanyası var.


    Ziraat ve axess exi 26 şuan en makul kartlar gözümde. Ziraat taksitli nakit avans faizi felan da uygun.

    bilginize.
  • Axess neden o kadar dusuk limit vermis herkese fix 750 veriyorlar diye biliyodum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman zaten toplam limitim 1000 tl idi yanlış hatırlamıyorsam resmi geliri olmayan kişilere en fazla 1300 tl limit veriliyor.
  • 2sini birden al ne olacak ki canın hangisini istiyorsa onu kullan.Garanti one da eft ler 16.30 a kadar izin var yani tüm garanti hesaplarında böyle ama enpara da 17.30 a kadar yapabiliyorsun hemen hemen.Eskisi gibi hesap kullanım ücreti olmadığı için canın hangi bankayı istiyorsa git hesap açtır onda sorun yok.
  • İş'te Üniversiteli , Axess, Enpara, YapıKredi Play derken insan içinden çıkamıyor hangisine başvuracağının. Tabi birde kabul edilmesi var.



    İş'te Üniversiteli ve Axess Kampüs iyi gibi duruyor.

    Sizce hangisi seçmeyelim arkadaşlar ve gözümden kaçan başka kart var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAhmetcanX -- 7 Eylül 2018; 0:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uAhmetcanX kullanıcısına yanıt
    Kredi karti olarak Axess Kampus ve Iste Universiteli kullanuyorum.(Iste universiteli aidatsiz tavsiye etmem.Cogu kampanyanin disinda oluyor.)Axess i kesin tavsiye ederim.Kampanyalari ve kampanyalari bir arada gorebilecegin axess mobil guzel.Axess in yanina 1 kart daha dusunuyorsan Is bankasi veya play dusunebilirsin.Ikisi ayni ayarda.

    Ilk basvurdugum kart play idi.Ama musteri temsilcisi eksik imza aldigindan basvurum merkezden geri donmus tekrar subeye cagirilmistim.Onunla mi ugrasicam diyip garantiye basvurmustum.Verdikleri limit 150 liraydi Hemen onuda iptal ettirip is bankasi ve akbanka basvurdum hangisi kabul olursa olsun diye.Akbank 750 is bankasi da 450 olarak onaylanmisti.1 senede is bankasinin limiti uni ogrencisinin gelir gostermeden alabilecegi limit 1300 oldugundan 550 ye cikti.Kartlarimla mutlu mesut geciniyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim ikisinin de iyi yönleri var. Başvuralım bakalım ne olacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak, bu yıl üniversiteye başlıyorum ve hemen kredi kartı edinmek istiyorum ancak daha önce kullanmadım ve üzerimde ev araba birikim hesabı yok yani kredi notum düşüktür.. Red yememek için en garanti yol nedir benim için? KYK kredisine başvurucam, ziraat bankkart genç kredi kartı bana çıkar mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purplehills -- 7 Eylül 2018; 12:33:5 >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13131314131513161317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.