Şimdi Ara

ÖĞRENCİ OTOMASYON PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okul ve kurs merkezleri için geliştirilmiş olan bu internet tabanlı program, öğrenci kayıtlarının tutulmasını, muhasebe işlemlerinin gerçekleştirilmesini, öğrenci etütlerinin planlanmasını ve takibini, sınav planlama ve değerlendirme sistemini, ödevlendirmelerin yapılmasını ve velilere SMS ile bildirimlerin gönderilmesini sağlamaktadır. Ayrıca programda parmak izi kartlarıyla geçiş sistemine de yer verilmiştir.

    Bu program sayesinde okul ve kurs merkezleri, öğrenci ve veli bilgilerini kolaylıkla yönetebilir, öğrenci etütlerini düzenli bir şekilde planlayabilir, sınav sonuçlarını hızlı bir şekilde değerlendirebilir, öğrencilere ödevler verip takibini yapabilir ve velilere her bölümlerde bilgilendirme SMS'leri gönderebilir.

    İnternet üzerinden çalışan bu program, her zaman ve her yerden erişilebilir olması sayesinde yöneticilere ve öğretmenlere büyük kolaylık sağlar. Ayrıca parmak izi kartlı geçiş sistemi sayesinde de güvenliği artırarak okul/kurs merkezlerindeki giriş-çıkış işlemlerinin kontrol altında tutulmasını sağlar. Bu programın kullanımıyla okul ve kurs merkezleri, daha verimli ve düzenli bir şekilde çalışabilir ve öğrencilerine daha iyi bir eğitim hizmeti sunabilir. Bu sayede okul ve kurs merkezlerinin daha rekabetçi ve başarılı olmaları sağlanabilir.

    www.teknosinav.com
    TEKNOSINAV
    https://www.teknosinav.com








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.