Şimdi Ara

Öğrenci evinde tuvaletimiz tıkandı YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
38.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun bi tel bul delikten içeri sok sağ sol hareketlerle.. Anladın sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalet tıkanıklığı hem bizi hem komşularımızı rahatsız edecek en büyük tesisat sorunlarından birisidir. Zamanla borularda oluşan tortular yüzünden oluşan tıkanıklık sebebiyle sızıntılar ortaya çıkmaktadır. Bu durumda haliyle sağlıksız koşullarda baş göstermektedir.

    Görüntülü Sistemle Tuvalet Tıkanıklığı Açma

    Tuvaletin giderine atılan bez, kağıt ve diğer yabancı cisimler, tıkanıklığa nerden olur. Tıkanan tuvaletler de konutlar için büyük sorun meydana getirir. Eğer pompa ya da benzeri aletlerle tıkanıklık açılmaya çalışılırsa yabancı maddeler borunun diğer taraflarına gidebilir ve sonunda tüm binanın giderlerinde tıkanmaya yol açabilir. Özellikle boruların ek yerlerindeki tıkanıklıkları pompalarla açmak imkansızdır. Tuvalet tıkanıklığı açma işlemi için uzman ekiplerden yardım istemek gereklidir. Firmalar modern cihazlarla tuvaletteki tıkanıklıkları açmaktadır. Üstelik bu cihazlar sayesinde fayansların da kırılmasına gerek kalmamaktadır. Bu da ekstra maliyetleri ortadan kaldırmaktadır. Binalarda büyük sorunlara neden olan tuvalet tıkanıklığı artık sorun olmaktan çıkıyor. Tuvalet ve lavabo tıkanıklığını uzman ekipler ve en son teknoloji ile üretilmiş cihazlarla açan firma, görüntüleme yöntemi ile tıkanmaya neden olan yabancı maddenin de ne olduğunu görme imkanı sağlıyor. Detektörlü ve görüntülü cihazlar sayesinde tıkanıklığın olduğu yer tam olarak tespit edilebiliyor.izmit tıkanıklık açma tel:0534 510 30 20gebze tıkanıklık açma tel: 0534 510 30 20
     Öğrenci evinde tuvaletimiz tıkandı YARDIM




  • La adam okuly bitirdi hala yorum atıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zehirlenirsin tuz ruhu fln sakat iş diyim gözlerinede dikkat et
  • Oha 2011 de açılan konuya yardım:-D tıkanan yerde yeller esiyodur ne poklar gelip geçmiştir yazma amacınız ne:-D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada ÇÖP KOVASI diye birşey üretmişler onu kullanmayı deneyin bi dahaki sefere
  • Tuvalet ıkanıklığı açma fiyatlar en yakın Tesisatçı

    Tuvalet tıkanığı açmak Her zaman karşınıza çıkmıyor ama bizim işimiz gereği oldukça sık karşımıza çıkan bir durum bu durumu kısa zaman dilimleri içinde çözüyoruz. rotenberger Klozet tıkanıklığı açma makinelerini duymuşsunuzdur bu makineler ile tük tıkalı boruları tuvaletleri klozetleri zarar vermeden açıyoruz çoğu durumda bir aya kadarda garanti veriyoruz. Almanyadan ithal bu makineler gerçekten işi iyi yapıyor su kaçağını bulma işlerinide bu marka ile yapıyoruz. tam tesisat bu işi yapan firmamız gece gündüz demeden hizmet veriyor çalışma ssatlerimiz 24 ssattir 00:00 00:00 isterTuvalet tıkanıklığı açmaseniz çep telefonundan isterseniz gsm telefonlarından ulaşa bilir sorunu anlatır ustaları çok kısa bir süre beklersiniz ve işiniz görülmüş olur. Genelde bu işleri 1 saat gibi sürelerde yapıyoruz gelmemiz gitmemiz 1 saati bula biliyor bu nedenle müşterilerimizin terçih hakkı önceliğini bize vermeleri bizi ayrıca memnun ediyor aslan tesisat teşekkür eder size en yakın tesisatçı biziz.

    Tuvalet tıkanıklığını açıyoruz bu hizmetimizi deneyimli personelimiz çeşitli çihazar kullanarak yapıyoruz b .Giderlerinizin zamanla dolması ve tıkanmasında felaket sonuçlar oluşatura bilir bu sonuçlardan kurtuluş yollarıda mevcut olup aramanız yeterlidir.kameralı görüntüleme cihazlarımız vardır bu cihazlar isterseniz tuvaletlerinizin nasıl tıkandığını tespit etmekte kullandıra bilirsiniz.Kanal gideri açma Tuvalet tıkandı ne yapmalıyım Alman üretimi makinal ile yapılmakta mesafe ne olursa olsun kanalları açıyoruz yaptığımız işlere yani tıkalı tuvalet açma işlemlerine ortalama 15 gün garanti veriyoruz. işimizi sağlam yapıyoruz birde üstüne garanti veriyoruz en yakın Tesisatçı.

    Telefon: 0216 533 9000 Acil yetiş usta 0534 510 30 20
    Su Kaçak Tespiti - Kırmadan Su Kaçağı Bulma Tespitihttp://www.aslantesisat.com/

    Öncelikle tuvaletimiz tıkandı ise kesinlikle su ile tıkanıklığı gidermeye çalışmıyoruz nedenmi bakınız.
    Tuvaletinizin su giden borusu tıkandığından koyulacak suda tıkanıklığı artıracaktır
    Biriken su dahada artacak
    Su taşacak etrafa yayılacaktır
    Ortaya çirkin bir görüntü hakim olacak
    Koku artacak
    Temizlik sorunu dahada büyüyecek
    İş işin içinden çıkılmaz hale gelecek
    Yapmamız gereken durum ise klozetin etrafına gazete kağıdı yada buna benze kağıt emicileri yerleştirmek olucaktır peki bunları endenmi yapıyoruz çok kısa bir iki örnekde bir alt bölümde yer almakta buyrun bakınız
    Biriken su taşacaktır
    Yere doğru akacaktır
    Etrafa yayılacaktır
    Banyonuzu kirletecektir
    Fayans zeminin aralarına sızacak
    Alt kata sızacak Komşunuzu kızdıracak
    Emiciler bu işi azaltacak görevini yapacaktır

    Tıkanık lavabo açma


    Tıkanık lavabo açımı denince aklınıza ilk lavabo açıcı gelebilir. ama bu açıcı denen şey doğru kullanılmadığı vakit sorunlara yol açabilir. tıkanık lavabo açma değişik tekniklerle yapılabilir .bu sayede açıcı maddesine gerek kalmaz .tıkanık lavabo açma fazla zor olmaz gibi görünse de bazı tıkanıklıklar zor olabilir . tıkanık lavabo açma sorunu bazı el yapımı yöntemlerle halledilebilir. Mesela bir yöntem olarak karbonat ve sirkeyi kullanabiliriz. Tıkanık lavabo açmanın bazı yöntemleri gider borusunu boşaltmak ve ya lavabo açıcı makinalar kullanabiliriz. lavabo açma sorunu bu yollar ile çözülebilir. Aynı zamanda bunların makineleri satılır ve tamiratları bu makineyle yapılabilir.


    Tuvalet tıkanıklığı açmak ve fiyatları

    Tıkanıklık açma konsuunda size yukarıda bazı konulardan basettik şimdide sorunu kökten çözme hakkında bazı durumlardan bahsedelim.Tuvalet Tıkanıklığı Tuvalet tıkanıklığı açmak kişiye göre bazen kolay bazende çok zor bir iş tir kime göre kolay kime göre zor bunuda az sonra alt metinlerimizde detaylı olarak bildiricez ve bilgilendiricez evvela bazı konulara deyinmeden gecemiycem siz siz olun tuvalet tıkanıklığnızı tek başınıza açmaya çalışmayın.

    İnternet
    İletişim numaramızı bulmak
    Bizi aramak
    Tabiki ilk sırada bir tesisatçı çağırmak önerilir
    Uzman bir tesisatçı olmalı
    İş bilen deneyimli bir ekip
    Kaliteli hassas makinalar (cihazlar)
    Ve kısa bir süre çözümü beklemek
    Ve sorun çözüldü
    Lavabo tıkanıklığı açma

    Lavabo tıkanıklığı genelde katı yağların sıvı hale getirilmesinden sonra lavabonun içerisine dökülüp donmasından oluşmaktadır ve bu tıkanıklıklar gideri iyice tıkadıktan sonra suyun gitmesine mani olmaktadır bu nedenden dolayı bir tesisatçı ekibi aramak en mantıklı çözüm örneğidir.Lavobo tıkandı ne yapmalıyım lavabo tıkanıklığının nasıl olduğunu detaylı merak eden okurlarımıza detaylı olarak bildirmek meraklarını biraz olsun azalmak isteriz hemen alt kısımda detayları bildirilmektedir.

    Lavaboya atılan düşen saç telleri
    Tarak ve benzeri gereçlerin temizlenmesi
    Bazı yıkanan eşyaların tortuları
    Sıvı yapların akıtılması
    Lavabo açıcı kimyasallar

    Lavabo açıcı kimyasallar piyasada çok sayıda markanın ürettiği ürünler ile yer kaplamaktadır bu ürünler gerek faydalı gerekse zarlıdır. Lavabo açıcı kimyasallar insanın cildine temas ettiğinde çok tehlikeli olabilir ve tende ciddi ve kalıcı yaralar bıraka bilir . Bu sebepten dolayı lavabo açıcı kimyasalları bilinci değil isek ve bu ürünler hakkında yeterli bilgiye sahip değilsek onları kullanmaktan kaçınmalıyız ve çocuklardan muhakkak uzak tutmalıyız.Özelikle dikkat edilmesi gereken konulardan bazılarıda şunlardır.

    Lavabo açıcı kimyasalları eldiven olmadan kulllanmamamılıyız
    Gözlerimize sıçrama ihtimalinden dolayı gözlük kullanmak tavsiye edilir
    Uzman değilsek karışım yapılması kesinlikle önerilmez özelikle (Çamaşır suyu ile tuzru yani kezzap)
    Kesinlikle tenefüs etmemeliyiz Zehirleme olasılığı çok yüksek
    Temizlik için kullandığımız alanda uzun süre durmamalıyız mümkünse maske kullanmalıyız
    Çocukların uzanamayacağı bir mevkide olmalı ve kullanıcağımız kadar bulundurmalıyız
    Tuvalet ıkanıklığı açma fiyatlar
    Tuvalet tıkanıklığı açma
    Tuvalet tıkanıklığını açıyoruz bu hizmetimizi deneyimli personelimiz çeşitli çihazar kullanarak yapıyoruz b .Giderlerinizin zamanla dolması ve tıkanmasında felaket sonuçlar oluşatura bilir bu sonuçlardan kurtuluş yollarıda mevcut olup aramanız yeterlidir.kameralı görüntüleme cihazlarımız vardır bu cihazlar isterseniz tuvaletlerinizin nasıl tıkandığını tespit etmekte kullandıra bilirsiniz.Kanal gideri açma Tuvalet tıkandı ne yapmalıyım Alman üretimi makinal ile yapılmakta mesafe ne olursa olsun kanalları açıyoruz yaptığımız işlere yani tıkalı tuvalet açma işlemlerine ortalama 15 gün garanti veriyoruz. işimizi sağlam yapıyoruz birde üstüne garanti veriyoruz


     Öğrenci evinde tuvaletimiz tıkandı YARDIM




  • Hortum sok sıcak suyu aç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuvalet tıkanıklığı açma

    Tuvalet ıkanıklığı açma fiyatlar en yakın Tesisatçı

    Tuvalet tıkanığı açmak Her zaman karşınıza çıkmıyor ama bizim işimiz gereği oldukça sık karşımıza çıkan bir durum bu durumu kısa zaman dilimleri içinde çözüyoruz. rotenberger Klozet tıkanıklığı açma makinelerini duymuşsunuzdur bu makineler ile tük tıkalı boruları tuvaletleri klozetleri zarar vermeden açıyoruz çoğu durumda bir aya kadarda garanti veriyoruz. Almanyadan ithal bu makineler gerçekten işi iyi yapıyor su kaçağını bulma işlerinide bu marka ile yapıyoruz. tam tesisat bu işi yapan firmamız gece gündüz demeden hizmet veriyor çalışma ssatlerimiz 24 ssattir 00:00 00:00 isterTuvalet tıkanıklığı açmaseniz çep telefonundan isterseniz gsm telefonlarından ulaşa bilir sorunu anlatır ustaları çok kısa bir süre beklersiniz ve işiniz görülmüş olur. Genelde bu işleri 1 saat gibi sürelerde yapıyoruz gelmemiz gitmemiz 1 saati bula biliyor bu nedenle müşterilerimizin terçih hakkı önceliğini bize vermeleri bizi ayrıca memnun ediyor aslan tesisat teşekkür eder size en yakın tesisatçı biziz.

    Tuvalet tıkanıklığını açıyoruz bu hizmetimizi deneyimli personelimiz çeşitli çihazar kullanarak yapıyoruz b .Giderlerinizin zamanla dolması ve tıkanmasında felaket sonuçlar oluşatura bilir bu sonuçlardan kurtuluş yollarıda mevcut olup aramanız yeterlidir.kameralı görüntüleme cihazlarımız vardır bu cihazlar isterseniz tuvaletlerinizin nasıl tıkandığını tespit etmekte kullandıra bilirsiniz.Kanal gideri açma Tuvalet tıkandı ne yapmalıyım Alman üretimi makinal ile yapılmakta mesafe ne olursa olsun kanalları açıyoruz yaptığımız işlere yani tıkalı tuvalet açma işlemlerine ortalama 15 gün garanti veriyoruz. işimizi sağlam yapıyoruz birde üstüne garanti veriyoruz en yakın Tesisatçı.

    Telefon: 0216 533 9000 Acil yetiş usta 0534 510 30 20
    Su Kaçak Tespiti - Kırmadan Su Kaçağı Bulma Tespitihttp://www.aslantesisat.com/

    Öncelikle tuvaletimiz tıkandı ise kesinlikle su ile tıkanıklığı gidermeye çalışmıyoruz nedenmi bakınız.
    Tuvaletinizin su giden borusu tıkandığından koyulacak suda tıkanıklığı artıracaktır
    Biriken su dahada artacak
    Su taşacak etrafa yayılacaktır
    Ortaya çirkin bir görüntü hakim olacak
    Koku artacak
    Temizlik sorunu dahada büyüyecek
    İş işin içinden çıkılmaz hale gelecek
    Yapmamız gereken durum ise klozetin etrafına gazete kağıdı yada buna benze kağıt emicileri yerleştirmek olucaktır peki bunları endenmi yapıyoruz çok kısa bir iki örnekde bir alt bölümde yer almakta buyrun bakınız
    Biriken su taşacaktır
    Yere doğru akacaktır
    Etrafa yayılacaktır
    Banyonuzu kirletecektir
    Fayans zeminin aralarına sızacak
    Alt kata sızacak Komşunuzu kızdıracak
    Emiciler bu işi azaltacak görevini yapacaktır

    Tıkanık lavabo açma


    Tıkanık lavabo açımı denince aklınıza ilk lavabo açıcı gelebilir. ama bu açıcı denen şey doğru kullanılmadığı vakit sorunlara yol açabilir. tıkanık lavabo açma değişik tekniklerle yapılabilir .bu sayede açıcı maddesine gerek kalmaz .tıkanık lavabo açma fazla zor olmaz gibi görünse de bazı tıkanıklıklar zor olabilir . tıkanık lavabo açma sorunu bazı el yapımı yöntemlerle halledilebilir. Mesela bir yöntem olarak karbonat ve sirkeyi kullanabiliriz. Tıkanık lavabo açmanın bazı yöntemleri gider borusunu boşaltmak ve ya lavabo açıcı makinalar kullanabiliriz. lavabo açma sorunu bu yollar ile çözülebilir. Aynı zamanda bunların makineleri satılır ve tamiratları bu makineyle yapılabilir.


    Tuvalet tıkanıklığı açmak ve fiyatları

    Tıkanıklık açma konsuunda size yukarıda bazı konulardan basettik şimdide sorunu kökten çözme hakkında bazı durumlardan bahsedelim.Tuvalet Tıkanıklığı Tuvalet tıkanıklığı açmak kişiye göre bazen kolay bazende çok zor bir iş tir kime göre kolay kime göre zor bunuda az sonra alt metinlerimizde detaylı olarak bildiricez ve bilgilendiricez evvela bazı konulara deyinmeden gecemiycem siz siz olun tuvalet tıkanıklığnızı tek başınıza açmaya çalışmayın.

    İnternet
    İletişim numaramızı bulmak
    Bizi aramak
    Tabiki ilk sırada bir tesisatçı çağırmak önerilir
    Uzman bir tesisatçı olmalı
    İş bilen deneyimli bir ekip
    Kaliteli hassas makinalar (cihazlar)
    Ve kısa bir süre çözümü beklemek
    Ve sorun çözüldü
    Lavabo tıkanıklığı açma

    Lavabo tıkanıklığı genelde katı yağların sıvı hale getirilmesinden sonra lavabonun içerisine dökülüp donmasından oluşmaktadır ve bu tıkanıklıklar gideri iyice tıkadıktan sonra suyun gitmesine mani olmaktadır bu nedenden dolayı bir tesisatçı ekibi aramak en mantıklı çözüm örneğidir.Lavobo tıkandı ne yapmalıyım lavabo tıkanıklığının nasıl olduğunu detaylı merak eden okurlarımıza detaylı olarak bildirmek meraklarını biraz olsun azalmak isteriz hemen alt kısımda detayları bildirilmektedir.

    Lavaboya atılan düşen saç telleri
    Tarak ve benzeri gereçlerin temizlenmesi
    Bazı yıkanan eşyaların tortuları
    Sıvı yapların akıtılması
    Lavabo açıcı kimyasallar

    Lavabo açıcı kimyasallar piyasada çok sayıda markanın ürettiği ürünler ile yer kaplamaktadır bu ürünler gerek faydalı gerekse zarlıdır. Lavabo açıcı kimyasallar insanın cildine temas ettiğinde çok tehlikeli olabilir ve tende ciddi ve kalıcı yaralar bıraka bilir . Bu sebepten dolayı lavabo açıcı kimyasalları bilinci değil isek ve bu ürünler hakkında yeterli bilgiye sahip değilsek onları kullanmaktan kaçınmalıyız ve çocuklardan muhakkak uzak tutmalıyız.Özelikle dikkat edilmesi gereken konulardan bazılarıda şunlardır.

    Lavabo açıcı kimyasalları eldiven olmadan kulllanmamamılıyız
    Gözlerimize sıçrama ihtimalinden dolayı gözlük kullanmak tavsiye edilir
    Uzman değilsek karışım yapılması kesinlikle önerilmez özelikle (Çamaşır suyu ile tuzru yani kezzap)
    Kesinlikle tenefüs etmemeliyiz Zehirleme olasılığı çok yüksek
    Temizlik için kullandığımız alanda uzun süre durmamalıyız mümkünse maske kullanmalıyız
    Çocukların uzanamayacağı bir mevkide olmalı ve kullanıcağımız kadar bulundurmalıyız
    Tuvalet ıkanıklığı açma fiyatlar
    Tuvalet tıkanıklığı açma
    Tuvalet tıkanıklığını açıyoruz bu hizmetimizi deneyimli personelimiz çeşitli çihazar kullanarak yapıyoruz b .Giderlerinizin zamanla dolması ve tıkanmasında felaket sonuçlar oluşatura bilir bu sonuçlardan kurtuluş yollarıda mevcut olup aramanız yeterlidir.kameralı görüntüleme cihazlarımız vardır bu cihazlar isterseniz tuvaletlerinizin nasıl tıkandığını tespit etmekte kullandıra bilirsiniz.Kanal gideri açma Tuvalet tıkandı ne yapmalıyım Alman üretimi makinal ile yapılmakta mesafe ne olursa olsun kanalları açıyoruz yaptığımız işlere yani tıkalı tuvalet açma işlemlerine ortalama 15 gün garanti veriyoruz. işimizi sağlam yapıyoruz birde üstüne garanti veriyoruz


     Öğrenci evinde tuvaletimiz tıkandı YARDIM

    reklama bile gelmişler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam sen hic uğraşma ustanın işini ustaya bırak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman



    dhye ara ara giriyorum ama ne zaman baksam konu üstte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 28 Mayıs 2015; 10:23:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuz ruhu dökün
  • Son durum ne? Yetkili abey @Brand*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

    La adam okuly bitirdi hala yorum atıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konudan bildirim geldikçe gülüyorum yemin ederim

    Okul bitti be kardeşlerim ne tuvaleti hala
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brand*

    Şu konudan bildirim geldikçe gülüyorum yemin ederim

    Okul bitti be kardeşlerim ne tuvaleti hala

    Sorunu nasıl çözmüştünüz
  • Açılmış mı tuvalet nolmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam kardeş aynısı benimde başıma gelmişti sana seçenekleri sıralıyorum. 1) lavab çözücü dök üstüne ketılda ısıtılmış sıcak suyu dök sifonu çek. Eğer tuvalet tamamen tıkalı ve sifon suyu gitmiyorsa 2. Adıma geç.
    2) Elektrik süpürgesinin başlığını çıkar. Bir pet şişe bul ve makas - bant yardımı ile pet şişenin ağzını süpürgenin ucuna entegre et. Sonra sok klozetin içine çalıştır. Vakum etkisi ile birşeyleri yoluna koyacak ve tuvaleti açacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.