Şimdi Ara

Oğlum un usta birliği Hakkari Çukurca'ya çıkmış... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
45.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arc.elif

    Merhaba, buralarda hala birileri var mı bilmiyorum ama yine de sormak istiyorum. Nişanlım yeni sitemle 6 ay askere gitti usta birliği 2. hd. tug. kavuşak k. yrd. 1. hd. tb. Hakkari Çukurca ya çıkmış. Öncelikle görevinin ne olduğunu merak ediyorum. Bir de orda koşullar nasıl. Çok kalabalık mı? Nöbet süreleri nasıl? Erleri operasyonlara çok gönderiyorlar mı? Onunla görüşebilecek miyiz? Telefon konusunda ne kadar sıkı davranıyorlar? Telefon çekiyor mu? Rabbim bütün askerlerimizi korusun. Hepsi sevidklerine sağ salim kavuşsun inşaAllah içinde bizim askerimizle birlikte. Ama elbette insan çok endişeleniyor. Eğer giden bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler.
    Kavuşak bildiğim kadarıyla 2. Hudut Tugayı'nın üs bölgelerinden biri benim oğlumun askerlik yaptığı dönemde askerlerin kaldığı yerler barakaymış ama aradan 4 - 5 yıl geçti muhtemelen barakalar yıkılıp betonarme bina yapılmıştır.
    Askerler elbette nöbet tutar ama operasyonlara askerleri götürmezler operasyonlara uzman erbaşlar rütbeliler ve özel harekât timleri gönderiliyor.
    Telefon konusunda sıkıntı yaşamazsınız Turkcell Kavuşak'ta gayet güzel çeker. 4 - 5 yıl önce Turk Telekom ve Vodafone Kavuşak'ta çekmiyordu belki de şu an bütün operatörler çekiyordur.
    Askeriniz ve tüm askerlerimiz Allah'a emanet olsunlar sağ salim gidip geri dönerler inşallah...




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.