Şimdi Ara

Ogame Giriş Sounu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar benim bir kaç gündür devam den bir sorunum var. Bi sebepten ogame e giremiyorum. İşin ilginç yanı cep telefonuyla gsm baglantısı kullanıgımda sorun yok ama ttnetın adsl ı ıle baglanmayı deneyince uzunca bekliyo sonra sayfa zaman asımına ugradı diyo.. Merak ttiğim bi ben mi yaşıyorum bu sorunu yoksa başkalarıda var mı ? Bu arada benim oynadığım adres bu tr.ogame.gameforge.com özllikle ttnet kullanan arkadaşlardan bi denemelerini rica ediyorum girebiliceklermi siteye. Eğer girebiliyorsanız sorunu gidermek namına önerilerinizi bekliyorum..

    Son olarak kend iyaptıklarımı anlatayım..

    Ilk olarak sorun benim pc de dir deyip aynıbağlantıyla başka pc denedim sonuç aynı. Sonra modemı resetledim baya bi sefer. Farklı dns ler denedim google v.s. v.s. Farklı ülke iplerini kullandım çeşitli programlarla. Farklı tarayıcılarla bağlanmayı denedim, Farklı bir bağlantı kullandım ( yine ttnet ti ama ) ve hepsinin sonucu aynı.Son çare telefondan girip hesabı tatil moduna aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatarlord -- 17 Kasım 2013; 5:07:11 >







  • aynı yoldan dümdüz aynen ben de geçtim kardeşim.. ve yalnız değiliz, bizim gibi bir sürü adam var gameforge tabanına bağlanamayan (evet sorun sadece ogame değil, tüm gameforge için geçerli).

    sorun tamamen ttnet'ten kaynaklı.. geçenlerde istanbul boğazında dümeni kilitlendiği için demir atan bi yük gemisi boğazın dibindeki fiber kablolara ciddi hasar vermiş, bu hasardan dolayı da ttnet yedek hattına geçmiş.. sonrasında da işte bu problemle karşılaşmaya başladık. 14 kasımdan beridir bu böyle, ben şu anda proxy ile giriyorum oyuna.. yavaş da olsa iş görüyor, hiç tatil moduna falan almana gerek yok.

    proxy olarak "freegate" diye kurulum gerektirmeyen bi yazılım var, kullanması çok basit. ahanda linki burda : http://www.dit-inc.us/freegate
    yalnız bu yazılım internet explorer'ın proxy ayarlarını geçici olarak değiştiriyor, o yüzden başka tarayıcılarla sorun yaşama ihtimalin var. chrome ile sorun yaşamazsın, çünkü chrome'un proxy ayarları da internet explorer üzerinden geliyor.

    ben uğraştım baya, konuştum ttnetle gameforge ile, sen ve senin gibi arkadaşlar da aynı uğraşlara tekrar girmesin diye bütün bunları yazdım. umarım faydası dokunur.

    hadi iyi bakın kendinize.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.