Şimdi Ara

Ofis bilgisayarında güvenlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana ofiste kullanmam için bir bilgisayar verildi ve işten çıktığımda elimden alınacak bir bilgisayar bu. O nedenle iki şey yapmak istiyorum.

    1 - Bilgi işlem, keylogger gibi programlarla yazdıklarımı takip edemesin (kötü bir şey yazdığım yok; sadece takip edilme kaygısı çok sinir bozucu)
    2 - Bilgisayarı geri teslim ettiğim zaman içinde benim kullanımımla ilgili hiçbir bilgi kalmasın (internet, belgeler, belge parçacıkları, indirdiğim belgelerin uzantıları vs) Bunun için CCleaner yeterli bir program mı?

    İşten ayrılmadan önce format atma fırsatım kalmayabilir, format bile tamamen siler mi emin değilim. Bu nedenle kullanmaya başlamadan önce güvenlik önlemlerimi almak istedim.

    Yanlış anlaşılma olmasın, komplo kurmuyorum iş yerime karşı. İş alanımla ilgili siteler ve wikipedia dışında pek bir siteye de girmiyorum ama kredi kartımla alışveriş yaparım, internet bankacılığını kullanırım. İçim rahat etsin, bilgi işlem ne biliyim bilgisayarımdaki fotoğraflara bakıp benimle alay etmesin istiyorum :D







  • birçok antivirüs yazılımı, keylogger türü programları tehdit olarak görüp kullanıcıyı uyarıyor zaten.

    2. soru için çözüm yolu çok fakat "format atmaya bile zamanım olmayabilir" dediğine göre diğer çözüm yolları için dahi zamanın olmayacaktır.
  • kaspersky 2011 internet security
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurozane

    birçok antivirüs yazılımı, keylogger türü programları tehdit olarak görüp kullanıcıyı uyarıyor zaten.

    2. soru için çözüm yolu çok fakat "format atmaya bile zamanım olmayabilir" dediğine göre diğer çözüm yolları için dahi zamanın olmayacaktır.


    Yani bilgi işlem bilgisayarımda yazdıklarımı takip etmiyor mudur :D Antivirüs programı lisanslı Kaspersky zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.