Şimdi Ara

offf offf bu ne ya niye türkleri sevmiyorlar bu knight çılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Türk Deilmizi.. buda onalr için sorun zaten . heryerde sorun yaratıyorlar. neden ırk nedir abi : Türk .. güle güle sana yolun açık olsun ..
    Ab de böyle. Vize de böyle heryerde türklere müslümanlara karşı bir artniyet var! .. yabancılar 10 dolara vize alır. biz 3 ay cırmalarız. oyunda hep bizim üstümüze suçö atarlar :P evet yapanlar çoğunlukla türk :):)
  • yabancılarda cins ama amca oğlumun 61 roguesi var (karus) CZ de kule yatırdı
    üstünde 30 taş var Türkleri sevmeyen bir Karus rez-heal bir prest 4 taşa kaldırdı
    bir de utanmadan HAHAHAHAHA yazmış. gelde küfretme
  • Bakin arkadaslar bu konu defalarca konusuldu burda. Ve sizin yaptiğiniz şey birbirinizi gazlanamaktann başka birşey değil. Olympia'da oynayanlar belk bilirler Relic clanini. Clan lideri Artifact'ni ricasi ile girdiğimda daha kolluklari bile yeşildi. Dişimizle tirnamiğizla kaziya kaziya grade 1 yaptik. Ve np transfer yada kosp yaparken yakaladiğimizi yolladik savunmasini bile dinlemeden. Sonra birgün biri clan chatten "gerizekali türkler" yazdi. Özür dilemesini istedim dilemedi. Ve çiktim clandan. Önce gelip bu lafi eden arkadas özür diledi sonra clan lideri gelip tekrar rica etti. Bütün clan üyeleri tek tek pm atti. Hepsi çok üzüldüklerini söylediler. (Clanda ben dahil 4-5 Türk vardi) Bende geri döndüm 3-4 gün aradan sonra. Şimdi bu adamlar bir daha Türklere küfür eder mi? Bu adamlar Türkler art niyet kin güder mi? Eğer bu olanlara karşi birşeyler yapmak istiyorsaniz kalitenizden taviz vermeyin. Basit yüzeysel irkçiliği bu tarz siğ fikirleri atin bir kenara ve oyununuza bakin. Sizin leveliniz 65 olsun onlar sizden parti istesinler. En azindan benim tavsiyem budur.




  • Adam Müslüman değil ama heralde başka bir anlam taşıyordur oda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _K_ArcH_

    Adam Müslüman değil ama heralde başka bir anlam taşıyordur oda

    sana katılıyorum.
  • ONLARIN GOZUNDE BIZ SERSERI GIBIYIZ KORKSUNLAR BIRAZ BIZDEN BIZ SAFMIYIZ BE ABICIM TOPYEKUN DALSAK HALLEDERIZ BAKIN EN KANLI TARIH TURK TARIHI YAŞASIN TURK MILLETI VE NE MUTLU TURKUM DIENE!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.