Şimdi Ara

Offf of

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hastalığımdan dolayımıdır nedir çok üzülüyorum herşeye. 1 haftadır evde yatıyorum üşütmekten. 2 yıl önce yazın bir kızla tanıştık.Belçika da yaşıyormuş tabi geri döndü. 1 ay tatil geçirdik. Hep görüştük yıl içinde msn tel vs..Diğer yılda yzın yine geldi benim için, görüştük. Beni de çok seviyor biliyorum. Ben de onu. Hatta ailesinin haberi olmadan istanbula gelcek bende gitcem tatil yapıcaz birlikte. Evlenmeyi planladık zaten. Öyle boş bir ilişki değil zaten. Ama işte aramız uzak. Bazen çok sıkılyıroum bunalıyorum elim ermiyor gözüm görmüyor offfffff of. Güvenle alakası yok ona güvenim tam ama uzaklık yoruyor insanı.

    Bilmiyorum ne yapıcam. Bir gün evlenirsem onunla olmasını istiyorum çünkü bulamam onun gibisini biliyorum. Ama okuyorum zaten 6-7 yıl sonra olur bu. 6-7 yıl ayrı kalmak.

    Aklıma geliyor geç olmadan ayrılsam mı diye ama diyorum ne düşünüyorsun manyak mısın

    Çok zor oluyor ayrı olmak offf of. Kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum







  • inaaan o altı yedi yılda neler değişecek neler
  • Biliyorum ama düşün Rusyaya gittim 7 aylığına arkadaşlarla eğitim için 1 kere bile hata yapmadım onu düşündüğüm için. Yaşım 21 ayrıca.
    Uzaklık zor biliyorum ama sonunda evlilik olacak.
    Aslında şimdi evlensem diyorum ama okul var işte. O da istiyor evlenmeyi. Ona kalsa şimdi evleniriz ama daha okuyorum ben

    Edit: Bu soruyu bile soruyorsam burda benim uyumam lazım Hastalık kötü yaptı beni sanırm. İğne kötü yaptı yaw. Çok özledim aşkımı yaw. Keşke okulum bitmiş olsa evlenmiş olsaydık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Turkiye:: -- 4 Mart 2009; 21:19:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.