Şimdi Ara

Offf Çıldıracam Çıldıracam ( leke sorunu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FataLTRageDy

    bu arada monitöru garantisine gönderdim direk sıfırını gonderdiler hemde eve teslim

    ama hala nasıl silecem bilmiorm geldi geleli daha silemedim korkumdan...

    tüm servislere örnek olsun..




  • selamlar...
    hadi geçmiş olsun bırak silme abi öyle kalsın bidaha kim uğraşacak sonra
    pamukla felan sil camsil türü asitli maddeler kullanma saf su ile felan sil
  • kardeş gerçekten monitörünü dikkatsiz kullanmışsın kullanım kitapçığında, şömle silmeyin bunla şunla silmeyin, şöyle şilin bunla şunla silin gibi bir ibare olması gerek. neden çünki o monitörde bakır ve kursun alışımlı bir film taba kullanılmış monitörün önünde. x-ray ı ve elektro statiği yoketmek için. eğerki zarar verebilecek bir maddeyle sildiysenki garanti dışıdır. yapacağın en iyi şey o tabakayı hepten silip, bir taner ekran filtresi satın almaktır.
  • kardeş gerçekten monitörünü dikkatsiz kullanmışsın kullanım kitapçığında, şömle silmeyin bunla şunla silmeyin, şöyle şilin bunla şunla silin gibi bir ibare olması gerek. neden çünki o monitörde bakır ve kursun alışımlı bir film taba kullanılmış monitörün önünde. x-ray ı ve elektro statiği yoketmek için. eğerki zarar verebilecek bir maddeyle sildiysenki garanti dışıdır. yapacağın en iyi şey o tabakayı hepten silip, bir taner ekran filtresi satın almaktır. lg servisindeki arkadaşta zaten o problemin garanti dışı olduğunu söylemiş. senin monitörünün ön yüzündeki film tabakayı korumak için özel hazırlanmış temizlik sıvıları vardı. monitörün önüne parmak değdirdiyseniz ve kurşunu mavisimsi bir yansıma yapıyorsa monitörün ön yüzü ya film tabaka vardır yada ön camı kurşun karşımlıdır. ama kurşunun oranı ışık geçirgenliğini engellememek için çok düşük tutulmuştur. oyle mönitörleri silerken sentetik çözülücü şeyler kullanmayın, güçlü temizlik maddeleride kullanmayın. saf sabunla bezi hafif ıslatıp silsen arkasından hafif nemli bir bezle kurulasan bile zarar vermezdi. bende bu kadar bye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiEralp -- 25 Nisan 2006; 16:49:52 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nicaleus

    camsil ve gazete kağıdı ikilisi işini mutlaka görecektir



    olmaz braderrr, cam silin çözme özelliği nedir bilmemezsinki? gazete kağıdıda filtre tabakasını çizer. bence o iş için mercek bezlerinden kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiEralp -- 25 Nisan 2006; 16:54:48 >
  • sahiden ya servis çok anlayışlıymış! heralde kullanıcıyı o konuda bilgilendirmedikleri için sizi haklı bulmuşlardır.
  • WAy Be Diger ServisLere OrneK OLsun wAlla..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

    anneler hep böledir

  • ben camsil kullanırdım
  • Ouufff... zaten silemiyorum korkumdan.. Küçük bir iz olduğunda ise selpakla üstünden geçiorm.. Sonra altında mavi bişe oluşuyor sonra kayboluor.. Yada ben göremiyorum bi daha..

    Şimdi kesin olarak nasıl silmek lazım.. Hafif ıslak bir bezle silsem arkasından kuru bi bezle geçsem bi zararı olur mu bu tabakaya??
  • buda zor ya monitör al neyle sileceğini bileme
  • gözlük camı gibi hassas camları tertemiz yapan spreyler satılıyor küçük şişede. ondan bi tane al. marketten cam silme bezi al onlar leke bırakmaz. spreyi sık sonra cam beziyle bi güzel temizle. eğer normal lekelerse mutlaka çıkar. normalde temizlerken asla ıslak bez kullanma. cam bezi ya da güderi ile kuru haldeyken parmak izini rahatlıkla silersin. eğer anormal bi durum değilse mutlaka temizlenir zira sonuçta ekran cam. takma kafana.
  • o monitörün p modeli bende var gerçekten elle dokununca leke yapıyor monitörün yüzeyinde bir kaplama var aslında lg iyi bir yöntem kullanmış yani ben geceleri ışık kapalı saatlerce monitörün başındayım gözlerim hiç yorulmuyor

    ama silme konusunda bende evdekilere sıkı sıkı tenbihledim
    aslında doğru yolu bulmuşsun ama bu seferki hasar büyük galiba aynı yöntemle gidermeye çalışacaksın başka yol yok.
  • gözlük camı silmek için özel bi sıvı ve onun mendili var bence onu dene
  • TÜKÜRÜKLE SİL HİÇ BİŞEY KALMAZ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.