Şimdi Ara

Oem Rx 460 ve Xeon e5450 Oyun Testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
5
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz üzere Xeon e5450 kullanıyorum işlemci ve power olarak 460w power ama dandik bişey kaç verdiği belirsiz. Overclocktan önce problem yoktu iyi kötü idare ediyoduk ama 3.2 ghz geçtikten sonra bilgisayar sapıtmaya başlıyor. Mavi ekranlar , oyunda donmalar stabilite testinde donmalar fln olmaya başlıyor ve anakartım ıslemcım overlock için uygun 4x 2gb ramler aynı marka ve uygun. son seçenek power kalıyordu .

    Dün 700w power sipariş ettim dayanamayıp artık birde 3 fanlı soğutucu. Delikli nane arkadaşın önerdiğini aldık inş sığar kasaya biraz hayvani bi soğutucu ama hayırlısı. Bakalım pazartesi overlock ile 4ghzleri görebilecez mi. Oyun performansı nasıl artacak ve Rx460 ı tam olarak besleyecek mi.. merak ediyorum
  • medyanet60 kullanıcısına yanıt
    hadi hayırlısı psu yu forumdan mı aldınız :) ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delikli Nane -- 9 Mart 2019; 11:37:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    Psuyu İsmail abi var youtuber pc hastanesi sayfasının sahibi. Onun yaptığı bi psu bayada uyguna geldi , öyle olunca soğutucuyu da alayım dedim.
  • medyanet60 kullanıcısına yanıt
    o kanalı bende takipteyim ismail abi satış yapıyormuydu kaça aldınız acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    Yükselttiği psu videolarını izlemişsindir o zaman. Büyük ihtimal buda onlardan biri , test videosunda 650 700w geçik bi güç altında rahat çalışıyordu.. Min 700w verecek şekilde diye açmıştı ilanı 150tlye bıraktı direk havale ile . Marka psular 350 den başlıyor 2.el +700w olanlar. İsmail abiye bu konuda güveniyorum , bizim sistemler okadar ağır değil. max 500 bile verse güle oynaya yeter . Bana sistemi sorduğunda bilerek daha fazla güç çekecek parçaları söyledim x5460 , Gtx 670ti gibi ona rağmen overlock yapsanda besler rahat merak etme dedi , eyi tmm dedm aldık bakalım gelsin hele test ederim
  • medyanet60 kullanıcısına yanıt
    vay be çok iyi 150 liraya 400watt psu bile yok dandik marka bisey alsan garantisi bile adı var her türlü çöp olacak , hangi platformdan aldınız farklı ilanlarıda varmı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/arama?hasSecureTrade=true&userId=af40bUINBxDQIvuibbh6uqw

    Burdan bakabilirsin hocam. var elinde bikaç tane daha. direk hesaba geçip daha uyguna alabilirsin. Kaliteli malzeme kullanıyor yükseltirken , işçiliği de temiz, güveniyorum o konularda. alanlarda memnun bakalım inş sorunsuz kullanırız.
  • Hunting simulator testi eklendi.
    Konuya 6 aylık bir mola vermek durumundayım , askerden sonra umarım yeni testlerde güncellerim. Herkese iyi forumlar iyi eğlenceler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medyanet60

    Hunting simulator testi eklendi.
    Konuya 6 aylık bir mola vermek durumundayım , askerden sonra umarım yeni testlerde güncellerim. Herkese iyi forumlar iyi eğlenceler.
    hayırlı tezkereler şimdiden ben 12 ay yaptım soğutucu nasıl memnun kaldınızmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delikli Nane kullanıcısına yanıt
    Soğutucu beni tatmin etti açıkçası. İlk taktığımda boşta sıcaklıklar max 5 10 derece oynadı , aldığıma değmedimi acaba diye düşünürken , oyuna girince farkı gördüm. yükte 80 dereceyi rahat gören işlemcim şuan 50 dereceyi geçmiyor. ve fanlar son hızda çalışmıyor bile. Gayet güzel . iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum.

    Teşekkürler :) 6 bizim geçer inş bian önce ,
  • medyanet60 kullanıcısına yanıt
    iyi iyi sevindim bu paraya gayet güzel soğutması var , bide kaliteli macun olsa tadından yenmez .. bundan sonra ver oc u gitsin buz gibi oldu işlemci

    geçer geçer tam alışmaya başlayınca bitecek zaten , onun bir ayı acemilik, 15-20 günde izin var , bide ameliyat durumu varsa basit operasyon vs 30gün de hava değişimi mis gibi olur :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emeğinize sağlık. Yalnız naçizane tavsiyem MSI afterburner'dan işlemci çekirdek hızlarını da açarsanız daha bilgilendirici olur. Farklı kaynaklardan videonuzu seyredenler işlemcinin kaç GHz'de çalıştığını bilemez, ayrıca video açıklamasına da eklememişsiniz.

    Q6600 ile hem GTX950 hem de HD7790 ile kullandım. BF4 ve GTA 5 üzerinden baktığımda bendeki sonuçlar bu kadar iyi değildi. Patlamalı sahnelerde fps göçüyor resmen.









  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın hocam. Tüm testlerde işlemci 3.4 yada 3.5ghz de idi. Videoları bu konu için çekmiştim , konuda da hızları belirttiğim için videoda belirtme gereği duymadım ama çekirdek hızını açarım bundan sonraki videolarda problem değil.
  • Xeon e5450 , 8 gb ram, p45 anakart sistemimi,

    i7 3770 işlemci, 12Gb 8+4 ram, B75 anakart ve SSD ile güncelledim..

    Yeni sistemle de deneyip aradaki farklara bakıcam. İşlemci artık %100 çok çok rahat besleyebiliyor kartı..
  • Bende hala e5450 var. 2015'te almışım. 5. senesini kutluyoruz. Hem windows, hem linux, hem mac os x yüklü kullanıyorum.
    Günlük kullanımda 3.6 GHZ'de oyunda 4 GHZ'de kullanıyorum. DFI'nin FSB rekoru kıran anakartı ile :D 4 kanal 1066 MHZ ram var. 80 Plus 650W psu var. Rekor denemem 4.8 GHZ ama soğutmak mümkün değil. Sıvı soğutma aldım ama aslında performası yettiği için sıvı riskine girmek istemedim. Daha fazla hızı aşırtınca yükte 80 dereceyi geçiyor. Sıvı soğutma da arıza yapar sıvı dökülür diye çekinip takmıyorum açıkçası. Göz bebeğim bu sistem benim. Bu sene PCI-E'den de NVME bağladım. İkinci elden msi 1650 super aldım. Görmediği bi işim yok. Ekran kartı ve ssd hariç 500-600 lira arası bir bütçeye almıştım. Keşke yazılımların ihtiyacı artmasa da 10 sene kullansak. Bana kattığı bir şey yok ama yenilemek zorundayım, çok saçma. Long Live Xeon E5450.
  • E5450 oyun performansına buradan da ulaşabilirsiniz.

  • Arkadaşlar RAM'in DDR2 ve MHz'i düşük olması bir sorun oluyor mu? Benim daha önce sıfır topladığım H81 çipsetli 4+4 = 8GB 1600 MHz DDR3 ramler ile arasındaki performansı farkı nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matrixx7

    Arkadaşlar RAM'in DDR2 ve MHz'i düşük olması bir sorun oluyor mu? Benim daha önce sıfır topladığım H81 çipsetli 4+4 = 8GB 1600 MHz DDR3 ramler ile arasındaki performansı farkı nedir?

    Ram meselesi işlemci ile alakalı biraz aslında.Eski nesil işlemcilerle düşük mhz ram kullandığınız takdirde çok performans kaybı yaşamazsınız.Zaten zamanlamaları daha düşük eski ramlerin.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.