Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neresi ile konuştun bizede soylermisin oradan sipariş verelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakgari035 B kullanıcısına yanıt
    n11 'de depopark var sitesidewww.depopark.com
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    dostum kullandığın ekran kartından kat kat daha iyi gtx 750ti den daha iyi bir kart rx 460 oem youtubede karştılaştırmalar var bakıp kontrol edebilirsin
  • 896/54 olan kartlara unlock biosu atıp kartın unlock olup olmadığına bakmışlar mı yoksa sadece kasaya takıp GPU-Z'yi açıp oradan bakıp haa bu 896/54 ayır kenara bu 1024/64 bunu da şuraya ayır mı diyorlar?
  • Mazotçu M kullanıcısına yanıt
    Gtx670 den az farkla daha iyi.
    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 18 Şubat 2019; 13:8:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sordum yok öyle birşey dediler, birkac tane test ettik 1024 cikti yoksa karisik satiyoruz dediler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Depopark 1024 shadersli kart göndereceğini söylemişti kart şimdi geldi fakat 896 görünüyor. Birazdan unlock bios yükleyip kontrol edeceğim eğer hardlocklu çıkarsa yazıklar olsun.

    Softlock çıktı. Sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x21 -- 18 Şubat 2019; 14:19:19 >
  • Far cry primal high ayarlar e7500 overlock yapıldı 3,75ghz stok fan ile

  • x21 kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın.
  • mzatalar kullanıcısına yanıt
    Ben onu zaten yapacaklarını hiç zannetmiyordum ki doğru çıktı adamlar bir de onunla mı uğraşacak alan alıyor zaten deyip sallarlar bence bu satıcıların alayı böyle bu arada kartı 896/56 çıkanlar ilk önce karta unlock biosunu yüklesin ve GPU-Z'de 1024/64 olup olmadığını kontrol etsin gördülerse zaten başka birşey yapmasına gerek yok güle güle kullanır görmedilerse kart donanımsal yani hardlock kilitlidir hiç uğraşmadan kartı hemen orjinaline geri çevirip kartı iade etsinler.

    Edit: Adamlar N11'deki ürün sayfasında açıklama yapmışlar zaten aşağıya resmi ekliyorum. Yani 1024/64 garantili ürün göndermiyorlar. 1024/64 gelenlerin şansına öyle çıkmış.

    depopark

    Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 18 Şubat 2019; 14:39:17 >




  • HWS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, sayenizde softlockları kırabildik
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Fps de sorun yok Sadece gpu kullanımı 0 100 gıdıp geliyor.

    Yeni anakart geldi ramleri ekledim temiz format attım şuan driver fln kuruyorum. Kasaya extra 3 fan ekledim püfür püfür oldu bakalım p45 chipsetle Overlocka başlarım yarın.

    Ama önce şu 896 için unlock bios atmayı denicem.
    Konuyu takip ediyorum ama tam net en kolay olarak bu unlock biosu nasıl atabiliriz. Atiflash indirdim hangi dosyayı yazıcam karta tam olarak basit bi şekilde anlatmanız mümkünmü hocam. Yanlış bişey yapmak istemiyorum. Şu biosu at dediğiniz bios varsa onun linkinide alabilir miyim lütfen
  • buroigil B kullanıcısına yanıt
    Amd sürücülerinizi ve diğer sürücüleri kontrol edin bence, ben gt 630 ile 1080p de CS go da 85/90 fps alırdım. Arkada discord veya herhangi bi uygulama varsa kapatıp deneyin (discord açıkken bende düşük fps sorunu yaşardım, çünkü discord arkaplan'da ekran kartını kullanıyor)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Tamam anladım , Ama o konudaki hangi bios bizim karta oluyor. Msi 2 gb olan Oc versiyon bizimkiler değil. Tam olarak hangi biosu indirmem gerek
  • x21 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptın? Dosyaları upload etme şansın varmı acaba?
  • cccparsccc C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bilgili bu konuda o yüzden basit geliyor üstünkörü söyleyip geçiyolar

    Aslında Şu programla aha bu biosu yükle dese yetecek ama işte :) Sanırım program Sbpolaris , bios hangi bios tam olarak o var .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medyanet60

    Hocam bu GPU kullanımı 0 a düşüp geri çıkma olayı bende de var. İnternetten araştırdım ama genelde Msi afterburner yanlış okuyor deniliyor. Zira kullanım 0a düşünce FPS çakılması yaşamamız lazım ama olmuyor fps aynı. Darboğaz var desem işlemci %70lerde geziyor Overlock yapmadım bile.. Ekran kartı 99 98 arası. Darboğaz olduğunu sanmıyorm ama Bu 0-100 olayı canımı sıkıyor eski ekran kartımda yapmıyordu .

    EDİT : Darboğaz her konuda olabilir belki kuzey köprüsü anakart bile yapabilir. Bakalım bugün Anakartı değiştiricem ve Ramlere +4 gb ekleme yapıcam. Yine o GPU kullanım düşüşü olursa yada çözebilirsem haber veririm. Bu olay birçoğumuzda var sanıyorum
    Hocam bence de yüzde 0 olması imkansız gibi gözüküyor fakat benim fps değerlerim de normal değil. Eski emektar kasam vardı xeon e5450 takmıştım yanına da r9 270 koymuştum onda bile 100 ün altına düşmüyordu fps. Heyecanla topladım kasayı dota oynarken team fight ta 20 fps e düşmesi can sıkıcı. Bu arada dotada grafikleri değiştiriyorum fps artmıyor hep 50 lerde geziyor sanki sağlam bir darboğaz yaşıyormuşum gibi. Gerçekten merak ediyorum sebebini ve iade vs gibi işlerle uğraşmak istemiyorum sistemi yeni topladım umarım çözülür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alonew0lfxx

    Amd sürücülerinizi ve diğer sürücüleri kontrol edin bence, ben gt 630 ile 1080p de CS go da 85/90 fps alırdım. Arkada discord veya herhangi bi uygulama varsa kapatıp deneyin (discord açıkken bende düşük fps sorunu yaşardım, çünkü discord arkaplan'da ekran kartını kullanıyor)
    Yok hocam discord açık değilken de durum aynı. Bir de düşük grafiklerde oynuyorum ona rağmen böyle fps 80 ile 30 arası gidip geliyor çok dengesiz. V-sync açmayı vs denedim de bir işe yaramadı. Bilgisayarda fazla oyun yok şuan fakat cs go bile oynayamıyorsam neyi oynayabilirim emin değilim.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Tamam çözdüm sanırım. MSİ yükledim ama hala 896 :( Bi iki başka biosta denicem olmazsa artık bilmiyorum iade edesimde yok bende bu şans varken gelen kartta aynı olur. En temizi Asus bios yükleyip bırakmak sanırm
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.