Şimdi Ara

Ödüllü OyunLideri.com Yarışması 1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaslar…

    http://www.OyunLideri.com sitesi kurucusu olarak, bir yarisma duzenlemek istedim. Yarismanin temel prensibi beyninizi kullanmaniz.

    Yazdigim bir makalede olaylar zinciri bulunmakta.. Ortada bir cinayet var, yazinin icerisinde cesitli ip uclari serpistirilmis durumda. Siz o ip uclarini birlestirerek sonuca yani katile gitmeniz gerekecek. Katili bulan insan olayi da cozmek zorunda.. Yani kisacasi katili demir parmakliklar arkasina goturmeye yetecek kadar delil bulmaniz gerekmekte. (dedigim gibi ip uclari yazinin icerisinde)

    Oncelikle belirtmeliyim ki, su anda okudugunuz bilgiler, dedektif Tako’nun basindan gecenler ile dogrudan alakali degildir. Bu yarismanin genel kurallaridir ve ileriki yazilacak olan yazilar icinde gecerlidir… Demek istedigim burada yazilan seyler ilk hikayemizi cozmeniz icin gerekli ip uclari degildir.. Hatta alakasi bile yok diyebilirim. Tum ip uclari yazinin icindedir. Yapacaginiz yorumlar isiginda hikaye sekillenecektir…

    Eger bu bir yarisma ise, dusundum ki olayi cozmek icin aklini ve zamanini kullanan arkadaslar odullendirilmeli. Fakat taktir edersiniz ki ben cok zengin bir adam degilim. (en azindan hikayedeki is adami kadar degilim:)) O yuzden oduller cok minik, yarim elma gonul alma seklinde olacak.

    Ilk hikayemiz icin ilk odulumuz: Sopasi, ayakligi ve toplarindan olusan minik bir golf takimi ile Italya golf federasyonu damgali ve onayli gelen bir anahtarlik.

    Odulun resimleri: icin lutfen asagidaki linke tiklayiniz..

    Her sey anlasildigina gore yarisma baslasin..

    Hepinize iyi sanslar ;)

    http://www.oyunlideri.com/odullu-oyunlideri-com-yarismasi-1-r345.htm







  • hhhööö?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.