Şimdi Ara

ODTÜ mü Hacettepe mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya şimdi arkadaşlar ben bu sene ygs yi atlattım lys ye hazırlanıyorum büyük bir gayret ile. Ankaralıyım ve Ankara dışına çıkmayı hiç istemiyorum. Ankaradaki bütün üniversiteleri gezdim gördüm ama kafamda çok büyük bir soru işareti var. Şimdi şöyle, benim hedefim her daim odtü işletme okumaktı hem odtüyü severdim hemde başarılı bi okul sonuçta. Geçenlerde hacettepeyi gördüm ve okumak istediğim okul bu dedim en azından ortam olarak, lakin şöyle bir durum var iktisat ve işletme dallarında durumu nasıldır? Referansı nasıldır, bana odtünün imkanını verebilirmi ? Herkes diyorki hacetepenin tm eğitimi odtüden daha iyi, odtü teknik üniversite diye. Bilmiyorum iktisat çok ortalık bir dal ve sağlam bir referans olmadan bir yerlere gelmek zor. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Not : Madem tm cisin enden iktisatta hukuk değil gibi yorumlar istemiyorum lütfen







  • Aralarında 40-50 puan fark yok mu?
  • Aralarındaki puan farkı pek mühim değil şuan günde 10 saatlik bi çalışma programım var ve iyi durumdayım, yani ekstrem bir durum olmazsa tuttururum gibi. Ama sıkıntım şu, eğer hacettepe daha iyiyse kendimi yormak istemiyorum sınava kadar
  • benimde pek bilgim yok ama 40-50 puanlık fark boşuna değildir bence
  • Odtü iktisatı tutturuyorsan diğerlerini hiç düşünme derim Odtü iktisat tutmazsa Ankara veya Hacettepe.
  • PaulCrewe tesekkur ederim ama bana mantikli bi aciklama lazim yani neden dusuncen bu sekilde?
  • Puanına fazla takılmıyorum ama ODTÜ bana da daha mantıklı geliyor. Hacettepe'yi sağlık, ODTÜ'yü mühendislik bölümlerinde zaten sanırım çoğumuz tercih eder. Neden ODTÜ seçersin dersen Hacettepe'ye göre etiketi daha iyi olduğunu düşünüyorum. İş sahibi olmanda da kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Bizzat tanıdığım bir yakınım Arçelik'te çalışıyor. O yüzden de biraz olumlu bakıyor olabilirim.
  • Hacettepede okuyan biri olarak Evren arkadaşıma katılıyorum. Hacettepe daha çok sağlık alanında ön planda ha bu demek değil ki diğer bölümler kötü kesinlikle değil ama sağlıkta daha iyi. Odtü biraz daha mantıklı olur senin için.
  • Odtunun ogretim kadrosuna bakiyorum bi avuc insanlar topu topu, onceki yilki prof larin cogu ayrilmis okuldan. Hacettepeye bakiyorum doc.lar proflar dolu ibf egitim kadrosunda ve tonlarca makale yazmis yetkin hocalar mevcut. Etiket var ODTU de biliyorum ama bana hacettepedeki hocalar kadar saglikli egitim saglayacaklarini da dusunmuyorum. En azindan dusundugum kadariyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.