Şimdi Ara

Odtu istatistik kaçtan kapatır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben stat çöptür demiyorum. 20k civarı kapatır diye de yazmışım. Beklentiyi gerçekler üzerinden inşa etmek gerektiğinden bahsediyorum. Böylece hayal kırıklığı yaşanmaz diyorum.


    Bankacılık kariyer planını da veri bilimcisi olmaya kıyasla daha makul, ulaşılabilir, cost-effective ve ülkemizde orta vadede daha yaygın iş imkanları sunacağını düşündüğümden gündeme getirdim. Sakinleşin lütfen bölümünüzü beğeniyorum :)

  • bayt93 B kullanıcısına yanıt

    bu yorumları umarım senin yanlış bilgilerini düzeltmek için attığımın farkındasındır. yine anlamsız bir yorum yapmışsın kapatıp gitsen bir şey olmayacak


    propaganda yapıyor dedin --> özelden yazanlara bile ilgileri yoksa yazmamaları gerektiğini söylemişim


    veri bilimi tek alanmış gibi gösteriyorsun dedin --> bölümün tüm tanıtımlarının bunun üzerine olduğunu, derslerinde bile title'ın ucla gibi geçtiğini söyledim. hocaların da tanıtım dahil her yerde bu alandan bahsettiğini söyledim. şu an mezunların azımsanmayacak kısmı da bu title ile işe giriyor. daha bahsetmediğim birkaç olay var sen de biliyorsun bildiğin için yine bahsetmeyeceğim o "gerçekleşmeyen" olaydan.


    şimdi de gerçekler üzerine inşaa edelim diyorsun ---> ben zaten bölümün kaptacağı aralık beklentim olarak burada 19-20k demişim, günler önce açtığım odtü konusunda 21.8k yazıyor. sanki çıkıp bu sene 13k dan falan kapatacak vs. yazdım. yani senle aynı şeyi söylemiş. neyin gerçeğinden neyin hayalinden bahsediyorsun? kaldı ki senden de daha önce yazmışım yorumumu. sanki sen 20k kapatacak diyince gelip üstüne açıklama yaptım, cidden akıl tutulmasısın.


    hayal kırıklığı niye yaşayayım, dediğim gibi yukarıdaki ssde de görüleceği üzere amacım bölümü tanıtmak. kimsenin bilgisayar, yvz, matematik vs. konusuna gidip istatistik yazın demedim. sen gelip odtü istatistik konusunda bana propaganda yapma diyorsun. sonra da konuyu oradan oraya buradan şuraya çekip duruyorsun. bir de karşılık verebildiğini sanıyorsun buna kuruluyorum. beni bir sal artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 4 Ağustos 2023; 22:37:8 >




  • Cok gergildin hocam bir sakinleş lütfen. Hayal kırıklığı olmasın derken forumdaki yorumları görüp tercih yapacak arkadaşlar yıllar geçtikten sonra hayal kırıklığına uğramasınlar diye olası zorlukların farkında olsunlar demek istedim. Yazdıklarımın senle ilgisi yok yani. Sinirlerinizi hırpalamak gibi bir amacım yoktu, iyi geceler.

  • bayt93 B kullanıcısına yanıt

    o kadar gerilmedim acayip kuruldum sana. odtü istatistik konusunda gelip bana sataşıyorsun ve elinde tek bir argümanın kalmadı. şimdi de gerildiğimi falan ima ediyorsun. forumdaki herkes benim zaten tartışmalarda az çok gerilip hararetlendiğimi bilir. ne alaka yani. tammmmm bir ne alaka moment konuyla


    bu arada zorlukların farkında olsunlar kısmı --> propaganda yapıyrosun dediğin yazının direkt başında matematiği sevmiyorsanız gelmeyin yazılımı sevmiyorsanız gelmeyin. sadece matematik seviyorsanız matematiğe gidin sadec eyazılım seviyorsanız yazılıma gidin yazıyor. ben onlardan da bahsettim. özelden yazanlara da anlatıyorum bunları hiç canını sıkma dostum benim. bir daha da temelsiz düşüncelerini insanları itham altında bırakacak şekilde yazma. iyi geceler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 4 Ağustos 2023; 22:42:10 >
  • Ahjaaa kullanıcısına yanıt
    Ege net 150K aşağısından kapatmamalı. İmkanları konumu hocaları harika bir okul bölüm kombosu ancak yerleşenlerin tek ön yargısı sıralaması

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahjaaa kullanıcısına yanıt
    Ege 150
    Gazi 160
    Deü 170

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt

    Oldukça yaklaşmışım yine   

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.