Şimdi Ara

Ödenebilecek en yüksek tutar nedir? (Telekom)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar seyahat halindeyim ve bu 3-4 gün kadar daha sürecek. bu zaman zarfında 100 gb kadar dosya indirip göndermem lazım toplamda acaba ödenebilecek en yüksek tutar nedir bir limiti var mı? yoksa direk geçiriyorlar mı?



  • Kullandığınız tarifeye göre değişir.

    444 1 444'ü arayın, ilk olarak 1'e, ardından 6'ya ve son olarak 0'ı tuşlayarak müşteri temsilcisine bağlanın. Ayrıntılı olarak yazdım, çünkü çok saçma bir yerde operatöre bağlanma kısmı. En iyi açıklamayı onlar yapacaklardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim gerekli açıklamaları eklerim

    Vay arkadaş şaka gibi yahu. Şimdi arkadaşlar diyor ki en yüksek paket 8 gb bunun 2 türlüsü var sınırsız ve sınırlı. Sınırlı olan 8gb dolunca iptal oluyor sınırsız olan 8 gb yi aşında 96 kbps ye düşüyor. Ve durun 65 tl istiyorlar. Neyse eğer istersem 100 mb için 5 tl ödeyerek alabiliyorum bu da ayda en fazla 30 tl ye kadar tekrarlanıyor. Neyse anlaşılan bir yerlerden internet bulmam gerekecek. 2016 yılında uğraştığımız işlere bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 20 Nisan 2016; 18:29:34 >
  • Benim bildiğim en yüksek GB'li tarife, "Ailece 15 GB Tarifesi". Aylık 89 lira, evde telefon veya evde internet müşterilerine 79 TL. 15 GB bittikten sonra, maksimum 10 kez 500 MB ek internet otomatik olarak ekleniyormuş 5 TL'den. Yani ekstra 50 liraya 19.88 GB internet yapabiliyorsunuz. Bundan sonrası sınırsız, ancak yine 96 Kbps'ye düşüyor hızınız. Gerçekten şaka gibi. Bari ev interneti gibi 3 Mbps'ye düşürseler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence müşteri hizmetleri soruyu anlamamış? Siz diyorsunuz ki ben 100gb internet kullanacağım max fatura tutarı nedir bir limit varmı yoksa hep artıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte öyle sınırsız bir tarife yok maalesef avea prime üyesiyim diye zaten 500 e yönlendirdiler ama hiç beklemedim çat diye bağlandım şok oldum halimi hatrımı bile sordular o derece bana dedikleri aynen yukarıda yazdıklarım gibi ne fazla ne eksik yazdım
  • kardeş para varsa geç turkcelle al 50 GB, 30 hazirana kadar zaten 2 katlıyor oldu sana 100GB şuan benimde tam 99GB var :-D neyse para varsa olur bu iş 149 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak01_ -- 20 Nisan 2016; 21:11:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Turkcell'de de Platinum müşterisi isen aynı şekilde halini hatrını soruyorlar.

    Interneti yurt içinde mi yoksa yurt dışında mı kullanacaksın? Ben iyi tarifeler Turkcell'de Platinum, Vodafone'da da RED tarifeleri. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında uygun ücretlendirmesi var.. Turk Telekom'un internet olayı Prime tarifesinde bile olsan yurtdışı kullanımında süpriz fatura çıkartabilir. Yurtdışında uygun fiyatLa kullanma olayını Vodafone RED tarifelerinde yaptı, Turkcell müşterilerini Vodafone'a kaptırmaya başlayınca aynı uygulamayı o da başladı.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Turkcell Platinum müşterilerine de hal hatır soruyor.

    Benim anlamadığım şey yurt içindeki kullanımdan mı bahsediyorsun yoksa yurt dışındaki kullanımımı soruyorsun?

    Yurtdışı kullanımında Vodafone RED ve Turkcell PLantinum tarifeleri uygun. Yurtdışında uygun fiyatLa kullanım olayını iLK deFa VodAFone RED tarifelerinde yaptı. Turkcell müşterilerini Vodafone'a kaptırmaya başlayınca Turkcell'de aynı uygulamayı başlattı.
  • burak01_ kullanıcısına yanıt
    para kısmında sıkıntı yok turkcelle zamanında pek iyi anılarımız olmadı şişirilmiş faturalar yüzünden ama taahhütsüz dediğiniz gibi kullanım şansı varsa sıkıntı yok. Yalnız ben bulamadım bu dediğiniz olayı ?
  • BTK 2015 için internet kullanım tavan fiyatını 99 lirada tutmuştu yani paketsiz internet kullanımından dolayı en fazla 99 TL fatura gelebiliyordu. Ancak 2016'da 4.5G başladı ve yine tavan fiyat uygulaması devam ediyor ancak bu sene tavan fiyat açıklanmadı. Önceki senelerde fazla fatura gelse de operatöre itiraz ediyordunuz ve faturanızın internet kullanımından kaynaklanan yüksek kısmı siliniyor ve fatura 99 liraya düşüyordu. BTK'nın sitesine tekrar baktım ve 2016 tavan fiyatını göremedim, bu sebeple 100 GB kullanmayı planlıyorsanız dikkat etmenizde yarar var.
  • sorun o zaten kullanmak istesemde kullanamıyorum ya hızım 96 kbps ye düşecek ya da internet kesilecek dedikleri bu tabi bu telekom için geçerli
  • Faturalı hat kullanıyorsanız ve paketiniz yoksa istediğiniz kadar kullanabilirsiniz hızınızda düşmez. Bu dediğim Türk Telekom için geçerli ancak BTK 2016 tavan fiyatları açıklamadığı için nasıl bir fatura çıkar bilemiyorum.

    2015 için 100 KB 2 TL olarak ücretlendiriliyordu.

    Sınırsız kullanım için internet kullanımını 4.5G olarak yapmalısınız. Kullanımdan önce GIGA yazıp 5555'e gönderin.

    Daha sonra faturalı hatlar için HEDIYE 10GB yazıp 5555'e göndereceksiniz. Size 10 GB hediye internet verecek. 10 GB'ı aşınca ise ücretlendirme başlayacak ve hızınız düşmeden kullanabileceksiniz. Tabi nasıl bir fatura çıkar bilemiyorum.

    quote:

    Hediye 10GB öncelikli olarak kullanılacak olup internet hakkının sona ermesinin ardından başka paket/kampanya yoksa mevcut tarife üzerinden ücretlendirme yapılır.


    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/turk-telekom-10gb-cepten-internet.aspx




  • faturalı hat kullanıyorum prime olduğunu söylemiştim. Müşteri hizmetlerini 2. defa aradım yok arkadaş yapmıyorlar. Zaten dediğiniz gibi olsa normal adsl de kullanmam burda 4 gb ile 100mbitin üstünde değer alıyorum direk onu kullanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free WiLL

    faturalı hat kullanıyorum prime olduğunu söylemiştim. Müşteri hizmetlerini 2. defa aradım yok arkadaş yapmıyorlar. Zaten dediğiniz gibi olsa normal adsl de kullanmam burda 4 gb ile 100mbitin üstünde değer alıyorum direk onu kullanırım

    Dediğim yöntemle oluyor, test edildi onaylandı. Prime tarifesi için özel bir kıstas var mı bilmiyorum ancak bu düz faturalı hatlarda sorunsuz şekilde oluyor. Müşteri hizmetlerine bakmayın onlar sistemde ne yazıyorsa klasik onu söylüyorlar. Siz belki de paket dahili soruyorsunuz hiç paket olmadan kullanımı sorun. Ayrıca bazı faturalı tarifelerde kısıtlama söz konusu, paket aşılınca hız düşüyor ve fatura dönemi sonuna kadar o şekilde kullanmaya devam ediyorsunuz. Eğer o şekilde bir tarife kullanıyorsanız kısıt olabilir.

    Size bir örnek sunayım. 2 GB olan yeni yıl faturalı tarifesini kullanıyorsunuz. 10 GB'da hediye aldınız ve 12 GB kullandınız, bu 12 GB bitince normal ücretlendirme başlıyor.

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasiz/Paketler/yeni-yil-2gb-paketi-yeni.aspx

    Detay kısmında gerekli bilgiler yazıyor. Hız düşmüyor ve ücretli olarak kullanmaya devam ediyorsunuz. Bu şekilde tavan fatura limiti şu an için belli olmadığından dolayı diyelim bu şekilde kullanımda her ek 1 GB için 200 TL ek fatura ödemeniz gerekir. Bunu göze alıyorsanız bu yöntemle sınırsız kullanım yapabilirsiniz.

    quote:

    Paket kapsamındaki internet kullanım hakkı tüketildiğinde 2KR/100KB ile ücretlendirme yapılacaktır.




  • Valla hocam onların dediği bu sorun değil 2. hatta taşırım gerekirse ama işte asıl sorun ödeyeceğim tutar ne olur sonra 20bin tl göndermesinler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Free WiLL

    Valla hocam onların dediği bu sorun değil 2. hatta taşırım gerekirse ama işte asıl sorun ödeyeceğim tutar ne olur sonra 20bin tl göndermesinler

    Tutarı yazdım. 1 GB için 200 TL ödersiniz. 10 GB için 2000 TL. Normalde internet kullanımı için tavan fatura tutarı vardı ancak BTK 2016 tavan fiyatlarını yayınlamamış bu sebeple en yüksek ne kadar fatura gönderebilirler bilmiyorum.

    İsterseniz yarın sordurup en yüksek ne kadar fatura geleceğini öğreneyim. Eğer sizin için çok gerekliyse düz faturalı hatta en yüksek ne kadar fatura gelebilir öğrenir ve yarın bu mesaja yazabilirim.




  • Niye kastın ki o kadar? Arkadaşın dediği gibi Turkcell 50 gb x2 tam 100. Taahhüt vermeden bir aylık da alabilirsin. Git TİM e al faturalı hattı tanımla paketi, özel bir paket olduğu için kampanyalar bölümündeydi sanırım o paket. O yüzden görememişsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/platinum-50-gb-paketi

    169 bir aylık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla iyi olur hocam adamlar yok söylemiyor yahu illa paket alman lazım diye tutturdular. Olmazsa btk dan bilgi alayım ben en sağlam o olur

    yildirim hocam gördüm bakalım bundan bir sonuç geçsin olmazsa 1 aylık kullanacağım artık teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.