Şimdi Ara

Odd Taxi (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Odd Taxi (2021)



    Bölüm sayısı : 13

    Türü: Gizem

    Konusu: Hiroshi Odokawa nispeten normal bir hayat yaşıyor. Geçimini sağlamak için taksi şoförlüğü yapar ve orada birkaç benzersiz kişiyle tanışır: viral olmaya kararlı işsiz Taichi Kabasawa, gizemli hemşire Miho Shirakawa, başarılı olmak için mücadele eden komedi ikilisi "Homo Sapiens" ve Dobu, azılı bir suçlu.

    Ancak Odokawa'nın basit yaşam biçimi alt üst olmak üzeredir. Polisin takip ettiği kayıp bir kızın vakası ona geri dönüyor ve şimdi hem yakuza hem de iki yozlaşmış polis onun peşinde. Alışılmadık insanlarla dolu, garip bir şekilde tanıdık bir şehirde geçen Odd Taxi, mütevazı bir taksi şoförü ve kayıp bir liselinin gizemi hakkında tuhaf bir hikaye sunuyor.


    Odd Taxi (2021)


    Odd Taxi (2021)


    Odd Taxi (2021)



    Yorumum

    Yine başlığı açılmamış bir konu buldum ve şaşırdım. Gerçekten çok güzel animeydi. Zaten türü gizem olduğu için 13 bölüm adeta akıp gidiyor. Başrol karakter olan Odakawa ise tam kafa adam. Zaten crunchyroll'de yılın ana karakteri seçildi. İyi ki de seçilmiş diyorum. Bu animenin en sevdiğim yanı rating amacı gütmeden özgün replikleri seçmesi, istediğini yapması oldu. Böylece güzel bir anime görmüş olduk. Bütün karakterler hayvan diye sakın ön yargılı olmayın. Hikâyesi gerçekten çok iyi ve akıcı. İlk sezon kendi içinde biterken ikinci sezona da göz kırpıyor.


    İlk bölümü izlerseniz devamı gelir benden söylemesi.

    Buyrun bu da fragmanı.


    Odd Taxi (2021)Crunchyroll Collectionyoutube
    Watch ODDTAXI on Crunchyroll! https://got.cr/Watch-ODYT Crunchyroll Collection brings you the latest clips, OPs, and more from your favorite anime! Don't have time for a full episode but want to catch up on the best scenes? We've got them! FREE 14-DAY CRUNCHYROLL TRIAL 🌟 https://got.cr/14DaysFree #oddtaxi #anime #crunchyroll
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Du2h_--ng8rk%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGMTa2pAGIhCkcP9F0k4CB5w3bEkRMZvpMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 24 Şubat 2022; 0:55:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.