Şimdi Ara

Odaklanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aklımda hep sınav var. Feci şekilde stres yapıyorum. Dizi izleyeyim diye geçiyorum bilgisayara. Ama kendimi diziye bile doğru düzgün veremiyorum, altyazıları falan kaçırıp duruyorum. Derse geçtiğimde de hep yaptığım plan acaba yetişir mi? Acaba bugün şu kadar soru çözebilir miyim? Hep bu sorular dönüp duruyor kafamda. Konuları bile adam akıllı kavrayamıyorum, allahtan önceden az çok hakim gibiydim çoğuna da çok zorlanmıyorum o yüzden. Ama biyoda falan durumum berbat. Bir konu çalışıyorum detaylı bir şekilde. Ardından soru bankasını açtığımda yarısını yapamıyorum kitaptaki soruların.

    Önceden bunların hiçbiri bende yoktu ya. Palmenin sbsindeki temel kavramları okuyarak çalıştığım zamanlarda bile sblerde bu kadar yanlışım çıkmıyordu. Lütfen yardım edin arkadaşlar, nasıl aşabilirim bu durumu?

    İyice geri zekalı olduk anasını satayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Olum o sıkıntı bendede var düzeltmeye çalışıyorum olmuyor arada bi halı saha maçına çıkıyorum.Ama derse geçince olmuyor yürümüyor.Ne yapmak lazım yazdan çalıştığıma pişmanım valla şuan hiç enerjim yok.
  • yok mu buna çare aynı durum bendede var salak gibiyim birkaç gündür çok verimsiz ders çalışıyorum.
  • Geçmişi ve geleceği ayırt etmelisiniz dostlarım,geçmişi boşverin,şimdiyi yaşayın günü kurtarın ki geleceği düşünecek vaktiniz bile olmasın.Bu iş bir maratoncunun koşmadam yolun sonunda acaba finish çizgisini birinci geçebilir miyim diye kendi kendisine sormasına benziyor ki bilenler bilir bunu sorarlar kendilerine ama asıl önemli olan yarışı sıraya bakmaksızın bitirmektir,kendi motivasyonlarını böyle düşüncelerle hiç etmek değil.Duygusal reaksiyonları kaygıları bırakın bi kenara o zaman bu sene sizin seneniz olur.Kısacası soğukkanlı olun gerisi takdiri ilahi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VICE -- 9 Kasım 2015; 18:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odaktan gelen paralel yansır sıkma canını sor bize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.