Şimdi Ara

oda için ses yalıtımı tavsiyesi ?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
16
Favori
133.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kullandığınız malzemelerin yanmaya alev almaya dirençli olursa , bir kaza anında allah korusun hızlı parlama yapabilir. Ayrıca zehirli duman konusunda da sorun , yanarken zararlı gaz salımı yapabilir..
    Dandik malzeme almayın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik sünger ile ilgili forumu inceledim ama çoğusu eski ve işe yaramayan bilgiler. Sizleri daha yenilikçi firma ile tanıştırmak istiyorum. Akustik kontrol firması. Evim için bu hizmeti almaya karar verdiğimde interntetten arama yaptım. Evi aldığım müteahhit iki dairenin salonunu yan yana koymuş. Komşunun sesi çok fazla geliyordu akustik sünger uygulaması yaptırdım. Çok ama çok memnun kaldım. Linki buraya bırakuyorum. https://www.akustikkontrol.com/akustik-sunger-nedir-ne-ise-yarar/

  • Merhaba arkadaşlar, ben de son zamanlarda akustik kontrol firması ile çalışmaya başladım ve akustik süngerlerin ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Özellikle, stüdyolar, ofisler ve konferans salonları gibi yankı sorunu yaşanan alanlarda akustik süngerler gerçekten büyük bir fark yaratıyor.

  • merhaba arkadaşlar. Odamın kapısının büyük çoğunluğu cam ve oda dışında ev ahalisinin sesi geliyor sürekli bu cam yerine kapı doldurulabilir mi ya da ses geçirmeyen bir kapı mı almam gerekiyor illa. yardımcı olup bilgilendirir misiniz ?

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.