Şimdi Ara

Oda arkadaşım ve ses problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Direkt konuya gireyim oda arkadaşım şapırdatarak atıştırmalık yiyor ama öyle böyle değil periyodik olarak şap şup sesler geliyor bu bir şeyler yerken. Uyaramiyorum lakin içten içe sinirleniyorum. Ve uyuyana saygı denen kavramdan bir nebze yoksun biri. Mesela okuldan gelince yorgun oluyorum 1 saat kestireyim diyorum ama adam benden sonra geliyor çat pat küt terliğini yere atıyor, dolabını lap diye kapatıyor, sesli şarkı söylüyor. Tamam biraz ses çıkar da anormal yüksek bu sesler. Hele yürüşü var odada lap lap diye eğer zor uyuyan biriyseniz ,benim gibi, kafayı yersiniz. Tam dalacakken dolap kapatma sesi vs. aşırı rahatsız edici. Sabah benden erken kalıyorsa bütün oda inliyor gürültüden. Benim dışımdaki elemanların uykusu ağır olduğu için duymuyorlar ya da uyuma numarası yapıyorlar, bilmiyorum. Oda 4 kişi bu arada. Gündüz vakti benim dışımdaki elemanların 7/24 kulağında kulaklik olduğu için bir halt duymuyorlar. Duysalar da sesleri çıkmıyor. Biri zaten normal sohbet bile etmiyor insanla. Diğeri de kafası eserse ediyor hani şimdi gerginlik olmasın diye düşünüyor sanırım. Kitap okuyordum dün, bir fıstık(sanırım) yiyişi var ama nasıl yani.

    Çocuk iyi biri gibi ama karışma alıp konuşamıyorum insanlarla, buna alışık değilim. Tersler falan. Veya sonra üzülüyorum gibi oluyor. Ne yapayım? Akıl verin. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdso -- 4 Aralık 2018; 18:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Pısırık ve korkak birisin erkeklikten tamamen uzaksın. Sana ne yapilsa mustehak. Arkadasin catir catir yemek yerken sende dinleyeceksin çünlü hakettigin bu. Sus ve itaat etmeye devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam şimdi erkeklikten uzaklık muzaklik ne alaka düzgün konuşun lütfen.

    Adama ne diyeyim bilemiyorum. Bu tip nezaket kurallarını millete anlatmayı sevmiyorum. Bana dokunan başka tip konularda ağırlığımi falan koyabiliyorum ama nezaket işin içine girince karşı tarafın bu konuda mahçup duruma düşmesi de beni üzüyor gibi oluyor. Yüzüm falan kızarıyor, keşke demeseydim gibi oluyor falan. Adama şapırdatma veya yavaş yürü falan mı diyeyim?bYani bunu demek bana tuhaf geliyor o yüzden sordum zaten. Bir de millet bana ters çıkarsa yüzüm yine kızarıyor birden. Sonra karşı tarafa güçsüz gözüktüğümu hissedip daha da kötü oluyorum, savunamiyorum kendimi. Hemen insanlari aşağı görmeyin, iyilikle bir şey sorduk şurada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdso -- 4 Aralık 2018; 17:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman bi daha öyle bir hareket yaparsa " ahmet bilirsin seni severim ama sen boyle gurultu yapinca uyuyamiyorum ve ben uyumayinca sinirli oluyorum biraz daha dikkatli okur musun canim kardesim" diyorsun.

    Devam ederse yakasindan tut kendine cek kafayi buenuna göm kanlar boşalsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka bunu bir şekilde aşman lazım ama değil mi?

    direk yavaş yürü demek yerine farklı daha esprili yolları bulmayı deneyebilirsin..



    mesela (aranızda bir tık samimiyet vs varsa) senin terlikler de iyi ses yapıyor haa" falan diyebilirsin



    veya samimiyet durumuna göre farklı yollar bulabilirsiniz, bodoslama yavaş yürü dersen tersler zaten....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaşlar, sorun cozuldu. Oneriler için teşekkür ederim. Nasil acikayacagim konusunda kafam karisikti, bir de yukarıdaki arkadasin dedigi kadar olamasam da milleti uyarma ve onlarla terslesme huyum pek yoktur. O yuzden danismak istemistim. Konu kapanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanı tersleme yeteneğini geliştir yoksa bi sorunda böyle başlık açma zorunda kalırsın konuşmak yerine. Her insan anlayışlı olmuyor mecbur bazen sert şekilde bazende yüzüne çatır çatır dobra bi şekilde anlatman gerekir. Hayır benim garibime giden bu konu hakkında bu konuyu açarken kendi içinden şöyle bi garipsemedin mi ? Neyse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen bu kafayla daha cok ezilirsin. Burada sikayet edecegine adama soylesene. Kendine gel. Oyle tatli falan da demek yok. Gece 10dan sonra partiler haric gurultu yasaklayin.
  • Az çekmedim bu dertten, yurtta hatta aynı odada kalmanın en temel problemi. Birini uyarsa diğeri başlıyo, o gidiyo başkası geliyo. En iyisi sallamayıp bu tarz şeylere takılmayacaksın. Zamanında kavga bile ettim, hatta 8 kişilik odanın yarısı bizim tayfa diğer yarısı onlardı, bizimkiler arkamda bile durmadı, tek başıma dalaştım elemanlarla. En güzeli eve çıkıp kendi odanı kurmak. Ama evinde kendine has ayrı problemleri var. 14 yıl oldu o günleri hatırlattın bana, amma salak işlere kafa yormuşum.
  • Uyurken ses çıkartınca bir anda senin ağzını severim diye bağır. Zaten insanlar uyuyan insanın sinirli kalkmasını yadırgamazlar. Sen de rahat rahat istediğini söylersin. Kendini daha rahat hissedersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.