Şimdi Ara

Oda arkadaşım anormal davranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu yıl da ev olayıyla uğraşmayayım diye apartta kalmaya devam ettim. Odam iki kişilik ve yanıma benden bir yaş küçük 97'li birini vermişler başlarda fena gitmiyordu anlaşıyorduk ama son zamanlardaki hal ve hareketleri bana çok anormal gelmeye başladı. Geçen gün uyurken birden sesiyle irkildim bağıra çağıra türkü söylemeye başlamış kalktığımda da kendi kendine zeybek ritmi falan tutuyordu. Mesela hafta sonu dışarıda yemek yiyeceğimiz zaman da esnaf lokantasından yiyeceğiz başka alternatifi yok diyor ikna da edemiyorum en sonunda içimden lanet olsun deyip tamam diyorum. Şimdi bunu maddi durumla bağdaştıracak olan arkadaşlar vardır ama bana söylediği şey alışveriş merkezlerinde yemek yemek enayilikmiş. Benim de genellikle oralardan yediğimi bildiği için o an sinir oldum.

    Bir de ikide bir karşısındaki insanı küçümsüyor yanlış bildiğim ya da o an unuttuğum şeylerde devamlı "ben biliyorum yaa" havasında takılıyor. Geçen sene benden 1 yaş büyük birisiyle kaldım ve çok iyi geçindik, o daha sonra fakülteden arkadaşlarıyla eve çıktı ben de apartta kalmaya devam ettim ama gerçekten bu kararı verdiğim için pişman oldum. Yine de kafa dengi 2-3 arkadaş buldum ama özellikle şu iğneleyici konuşmaları ve ani tavırları beni çileden çıkarıyor. Sizce ne yapmalıyım yüz yüze olduğumuz için tek tek anlatsam ileriki süreçte sıkıntı çıkar diye korkuyorum ama anlatmasam da kendi kendimi bitireceğim.







  • böyle dengesizlerden uzak uzak dur üzüm üzüme baka baka kararır başka bir odaya geç veya sen geçen sene kaldığın 1 yaş büyük kişinin evine ortak ol 3 kişi daha rahat geçinirsin boşver bu dengesiz ne yaparsa yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu Döv.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: telebreathe

    Ayar vermeyi bilmiyorsun adamda rahat rahat takılıyor.

    Uyurken ses.mi yapıyo,, o zaman ses yapma birader diceksin, ikinci kez yapıyor mu o zaman ayar vereceksin bağıracaksın

    Bak bakalım bi daha yapabiliyor mu?

    Bide adamla neden yemek zorundasın onsuz ye

    Çocuğu çözemedim. Safa mı yatıyor gerçek mi yapıyor anlasam yapacağımı biliyorum. Dışarı çıktığımda yemeğe gideceğimi biliyor ben şehri bilmiyorum beraber gidelim diye tutturuyor tek git öğrenirsin diyorum ben köylü çocuğuyum beni kazıklarlar diyor sorunlu mudur nedir anlamadım. Yarın kirayı vermeye gidince durumu söyleyeceğim gerçi onlara da gider yaptığı için pek işe yarayacağını sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez.

    quote:

    Orijinalden alıntı: WooX61

    Onu Döv.


    Avuçlarım kaşınıyor dostum Orçun çocuğu halen batuuuş batuş diye bağırıyor sinir oldum kafayı çakasım geliyor.




  • Aynen ver ayarı toz olsun gitsin etrafından.çık kendi kendine keşfet hayatı ye iç.bu saplarla kafanı niye bozuyon.yüzsüz olurlar bi kaç kere daha ver ayarı susar gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.