Şimdi Ara

ocz ram ile ilgili acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün ocz nin 8gb OCZ3P2000LV8GK kitini şipariş verdim ama bügün okuduğum habere göre ocz ram üretiminden çekiliyormuş sizce siparişi iptal etmelimiyim? bide bu ramler asus maximus İİİ formulaya uyum sağlarmı acilen cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar tavsiyenize göre hareket edecem şimdiden herkeze teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commando_xr -- 12 Ocak 2011; 2:06:14 >



  • Anakartın sitesinden ram uyumluluk listesine bir bak varsa alırsın(genel de burada satılan ramler o liste de olmaz o da ayrı bir mesele).Bir de doğrudan ithalatçısına sorun ocz nin durumunu bence.Sonuçta firması ömür boyu garantili desede önemli olan Türkiye şartlarındaki garanti durumudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dead space

    Anakartın sitesinden ram uyumluluk listesine bir bak varsa alırsın(genel de burada satılan ramler o liste de olmaz o da ayrı bir mesele).Bir de doğrudan ithalatçısına sorun ocz nin durumunu bence.Sonuçta firması ömür boyu garantili desede önemli olan Türkiye şartlarındaki garanti durumudur.


    teşekkürler dead space ilgin için ram uyumluluk listesinde gözükmüyor ama p55 çipsetlerle %100 uyumlu yazıyor inşallah bi sorun çıkarmaz ilgin için tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.