Şimdi Ara

OCZ Platinum Vista Perf. Edition 4GB 800MHz CL5 DDR2 Kit (2x2GB) 100YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Artvin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün 135YTL'den 100YTL'ye Düşürülmüştür.Kargo Ücreti Bana Aittir...

    Ürün sıfırdan farksızdır.Çok temizdir.Fazla kullanılmamıştır.Ürüne Overlock denenmemiştir.İlk günkü gibi durmaktadır...Kutusundadır...

    Sıfırına 40-50 Ytl bence fark vermeye hiç gerek yoktur...Ürün ÖMÜR BOYU GARANTİLİDİR...

    Ürünün Başlıca Özellikleri

    ÜRÜNÜN MODELİ: OCZ 4GB DDR2 800MHz Vista Performance Platinum Edition Dual Kit (2x2GB)
    OCZ2P8004GK

    OCZ'den 4GB bellek ile oyun zevkini yaşamak isteyenler için yüksek overclock kapasiteli 4GB DDR2-800 dual kit

    Ürün İncelemeleri
    culboverclocker.com, 5 Ağustos 2007
    2GB bellek modülleri yüksek kapasitelerinden ötürü hep pahalı olmuşlardı. Bugüne kadar çıkan bu kapasiteye sahip modüller hep yüksek gecikme süresi veya anakart uyumsuzlukları gibi sorunlarla karşımıza gelmişti. İşte şimdi OCZ ile çok iyi bir upgrade fırsatı karşımıza geliyor... İlk olarak tüm test sonuçlarının sistemler kesinlikle stabil çalışır durumda iken kaydedildiğini belirtelim. Bellek modülleri bu koşullarda DDR2-933 değerine gecikme veya voltaj değerleriyle oynamadan ulaştı... Platinum serisinden olan bu ürünler overclock potansiyelleri ile rakiplerinden bir adım önde başlıyor. Artık çoğu anakartın DDR2-800 desteklediğini ve bizim gibi overclock tutkunlarını hesaba katarsanız bu tip bir genişleme alanı mutlaka işinize yarayacaktır. Önerilen Ürün

    Techgage.com, 23 Temmuz 2007
    1T zamanlamaları ile 800MHz'de çalışan modüller 2T ve 5-4-4 gecikme süreleri ile 978MHz'e kadar yükseldi... Denemelerimizde CL4 gecikme sürelerini yakalayamadık ama frekans konusunda epey bir genişleme alanı olduğu açık..Sonuçta bu modülleri sistemini tonla para harcamadan 4GB'a yükseltmek isteyen kullanıcılar için öneriyoruz. CL4 için 4x1GB deneyebilirsiniz ama bu konfigürasyon bellekleri 1T zamanlama değeriyle çalıştırmanızı imkansız hale getirecektir. 2x2GB ve 800MHz 5-4-4 1T zamanlamalı Vista Performance-Platinum Edition ürününü Editörün Seçimi ile ödüllendiriyoruz.

    pro-clockers.com , 13 Eylül 2007
    Elimizdeki bellekler gecikme sürelerini düşürmemize izin vermese de 933MHz'e kadar frekanslarını yükseltmemize ses çıkarmadılar. Bellek üzerindeki gecikme süreleri ile 933 MHz'de 32M SuperPi, 2 saat Orthos Beta ve 1 saat Memtest yapmamıza rağmen hiçbir stabilite sorunuyla karşılaşmadık... Platinum modüllerin görünüşleri kadar overclock kapasiteleri de etkileyici çıktı. 100Mhz artış sağlayabilen OCZ'nin Vista Performance-Platinum modeli oyuncular için uygun fiyatlı ve yüksek kapasiteli bir upgrade ürünü olarak bizden Editörün Seçimi ödülüni kazanıyor.

    3dextreme.net, 16 Ekim 2007
    Crysis'i 4GB overclocklu belleğinizle oynamak istemez misiniz? Yeni nesil oyunlara hazır mısınız? Yakın gelecekte 4GB ihtiyacınız ortaya çıktığında 4x1GB'lık bir set ile karşılaşacağınız en önemli problem elinizdeki belleklerin overclock kapasitesi olacaktır. 4 bellek slotunu birden kullanmanın bellek kontrolcüsüne getirdiği ekstra yükten ötürü bazı kullanıcılar bellek üzerinde yazılı değerlerden bile düşük frekanslarda çalıştırmak zorunda kalabilirler. Böyle bir durumla karşılaşmamak için OCZ'nin overclock potansiyeli bulunan bu ürünleri ideal çözüm oluyor. Editörün Seçimi Ödülü

    OCZ Vista Performance-Platinum Ed. 4GB DDR2-800 Bellek (5-4-4-15)
    OCZ'den Vista ile yeni nesil oyunlarda 4GB bellek keyfini yaşamak isteyen oyuncular için üretilmiş Platinum Serisi 2x2GB'lık dual kit halinde 1T zamanlamalı DDR2-800 5-4-4-15 Vista Performance Bellek. Sistem belleğinizi yükseltmek veya 2x2GB konfigürasyon ile Dual DDR2 modunda 4GB'ın keyfini yaşamanız için özel olarak tasarlanmıştır.

    XTC Özel Yapıda Soğutucu ile Stabil Çalışma
    Petek şeklinde tasarlanmış ve soğutucu içerisinde sıcak hava birikimlerini engelleyen yapısıyla XTC soğutucular OCZ belleklere çok daha yüksek overclock potansiyeli sağlamaktadır. XTC, OCZ'nin mülkiyetinde olan bir tasarımdır.

    Arttırılmış Gerilim Koruması
    EVP (Artırılmış Voltaj Koruması), kullanıcıların, ömür boyu garanti haklarını bozmadan VDIMM?yi 2.2V'a çıkarmalarına izin veren bir OCZ özelliğidir. Bu, teknoloji severler için ilave hız aşırtmasını ( Overclock ) mümkün kılmaktadır.

    OCZ Kalitesi ve Ömür Boyu Garanti
    Tüm OCZ bellekler özel kapalı ambalaj içerisinde satılmaktadır. OCZ bellek ürünleri, sıkı kalite standartlarına uyumluluk açısından %100 elle test edilmektedir. OCZ test süreci, çoğu anakart ile kusursuz bir performans ve uyumluluğu garanti etmektedir. Ayrıca eksiksiz bir ürün memnuniyetini temin etmek amacıyla, OCZ bellek ürünleri Ömür Boyu Garantilidir.

    Teknik Özellikler
    2x2GB Dual Kit - 2 x 2048MB
    800MHz DDR2
    2.1V'da CL 5-4-4-15
    Unbuffered
    Platinum XTC Isı yayıcı
    240 Pin DIMM
    Ömür Boyu Garanti
    EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) ? 2.2V
    Ürün Kodu : OCZ2P8004GK





    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_08 -- 13 Ekim 2009; 14:04:25 >







  • yakın zamanda benzer bir ürünü daha ucuza almıştım. bir miktar indirim yaparsanız görüşelim...
  • pm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer1

    yakın zamanda benzer bir ürünü daha ucuza almıştım. bir miktar indirim yaparsanız görüşelim...



    Ürünü programmer1 kullanıcı isimli arkadaşımız satın almıştır.Hayırlı Olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_08 -- 15 Ekim 2009; 14:50:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.