Şimdi Ara

OCZ Platinum Enhanced Bandwith Edition DDR3-2000MHz 2x1GB Dual Kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OCZ Platinum Enhanced Bandwith Edition DDR3-2000MHz 2x1GB Dual Kit
    OCZ`den standart DDR3-1333 belleklerden %50 daha yüksek hızlı, ultra-yüksek performanslı yeni DDR3 bellek serisi.



    DDR3 Sisteminizi Sınırlamayn! 2000MHz ile Yüksek Performansın Keyfine Varın!
    Yüksek bir işlemci, hızlı bir sabit disk ve üst düzey bir grafik kartı ile kurduğunuz yeni nesil sisteminizin bellek hızı nedeniyle sınırlanmasına izin vermeyin! Standart DDR3 bellekler 1333MHz hızlarda ve DDR2 belleklere yakın bir performans sergilerken OCZ`nin yeni Platinum serisi DDR3-2000 bellekler DDR3`ün getirdiği performans farkını size en yüksek şekilde yansıtacaktır. Bu sayede DDR3 sistem için harcadığınız bütçenizin tam karşılığını da almış olacaksınız.
    High-Definition (HD) Video, yüksek kaliteli müzik üst düzey grafik uygulamaları gibi geniş bantgenişliğinin çok önemli olduğu uygulamalar için ideal seçim olan OCZ Platinum 2000MHz DDR3 bellekler, workstation ve high-end PC`ler için en uygun performans belleğidir.

    Geleceğe Dönük Yatırım
    2008`in sonunda çıkacak Nehalem platformu ile daha da yerini sağlamlaştıracak DDR3 standardında geleceğe yönelik sağlam bir yatırım yapmak isteyen tüm kullanıcıların tercihi olacaktır. OCZ Platinum DDR3-2000 bellekler ayrıca 2008`in ikinci yarısında çıkacak 1600MHz destekli X48 platformları ve bunların üzerinde çalışacak yeni nesil işlemcilerle de uyumludur. 1600MHz`lik yeni nesil işlemciler üzerinde overclock için en ideal bellek 2000MHz`lik yeni OCZ Platinum serisi olacaktır.

    Yeni Nesil Anakartlar İle Uyumlu, EPP 2.0 Destekli!
    Piyasada bulunan yeni nesil nvidia 790i çipsetli anakartlar ile %100 uyumlu olan OCZ Platinum 2000MHz DDR3 bellekleri XFX ve eVGA gibi markaların 790i çipsetli anakartları ile test edilmiş ve uyumlulukları onaylanmıştır. Üstelik bu yeni nesil nvidia çipsetli anakartlar tarafından desteklenen EPP (Enhanced Performance Profiles) özelliği sayesinde bellekleriniz hiçbir ek ayar gerektirmeden 2000MHz`de otomatik olarak belirlenen gecikme değerleriyle çalışır.



    XTC Özel Yapıda Soğutucu ile Stabil Çalışma
    Petek şeklinde tasarlanmış ve soğutucu içerisinde sıcak hava birikimlerini engelleyen yapısıyla XTC soğutucular OCZ belleklere çok daha yüksek overclock potansiyeli sağlamaktadır. Özel tasarımı sayesinde bellek modüllerinde ısınan hava hapsedilemden dağıtılır ve etkin soğutma sağlanır. XTC, OCZ`nin mülkiyetinde olan bir tasarımdır.

    Arttırılmış Gerilim Koruması (EVP)
    EVP (Arttırılmış Voltaj Koruması), kullanıcıların, ömür boyu garanti haklarını bozmadan VDIMM’yi 1.85V`a çıkarmalarına izin veren bir OCZ özelliğidir. Bu, teknoloji severler için ilave hız aşırtmasını ( Overclock ) mümkün kılmaktadır.

    Teknik Özellikler

    2GB Dual Channel Kit - 2 x 1024MB
    PC3-16000 2000MHz DDR3
    1.8V`da CL 9-8-8-28
    Unbuffered
    Platinum Z3 XTC Isı yayıcı
    240 Pin DIMM
    Ömür Boyu Garanti
    EVP (Artırılmış Voltaj Koruması) – 1.85V
    Ürün Kodu : OCZ3P2000EB2GK

    OCZ Kalitesi ve Ömür Boyu Garanti
    Tüm OCZ bellekler özel kapalı ambalaj içerisinde satılmaktadır. OCZ bellek ürünleri, sıkı kalite standartlarına uyumluluk açısından %100 elle test edilmektedir. OCZ test süreci, çoğu anakart ile kusursuz bir performans ve uyumluluğu garanti etmektedir. Ayrıca eksiksiz bir ürün memnuniyetini temin etmek amacıyla, OCZ bellek ürünleri Ömür Boyu Garantilidir.

    ÜRÜNÜ SANALMARKETİM.COM`DAN 20.02.2009 TARİHİNDE ALDIM, FATURASI, GARANTİ BELGESİ VE KUTUSU BULUNMAKTADIR. TESLİMAT İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN ELDEN DİĞER YERLERE KARGO İLE YOLLANIR.

    ÜRÜNÜ PEK KULLANMA ŞANSIM OLMADI, ALIRALMAZ SİSTEMİ SATTIĞIM İÇİN KENARDA DURUYOR, EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ EPP DESTEKLİ OLMASIDIR.


    fiyat : 160 TL fan ile beraber

     OCZ Platinum Enhanced Bandwith Edition DDR3-2000MHz 2x1GB Dual Kit

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.