Şimdi Ara

Oculus Quest 2'ye Dışarıdan Oyun, Film, Dosya vs Nasıl Yüklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oculus Quest 2'ye Dışarıdan Oyun, Film, Dosya vs Nasıl Yüklenir?


    Bazı programlar yardımıyla Qculus Quest 2 içindeyken link bağlantısı olmadan crack’li (full) oyunlar oynayabilmenizi sağlıyan bir yöntem var. Bunun detaylarının anlatıldığı adres aşağıda:


    https://www.technomoji.com/oculus-quest-2ye-full-crackli-oyunlar-nasil-yuklenir/comment-page-1/#comment-45388


    Yöntem gerçekten çalışıyor. Espire 2 için denedim ve çalıştı ama bahsettiğim soruna takılmıştım çözümü de yukarıda.


    Espire2 oyun klasörü içinde apk dosyasına ilaveten obb dosyaları var. Bunları Oculus Quest 2’yi usb kabloyla bağlayıp gözlüğün dahili hafızasına kendim kopyalamam gerekti, çünkü sidequest sadece apk’yı yükleyip bırakıyor. Normalde usb bağlantıda Quest isimli bir sürücü gibi diğer harddisklerin yanında görünüyor dahili hafıza ve siz Quest/android/obb klasörü içine kopyalıyorsunuz obb dosyalarını. Obb dosyalarını kopyaladıktan sonra oyun açılıyor. Obb dosyalarının bulunduğu ve apk dosyasının yanında bulunan klasörün içindeki dosyaları aynı isimli klasörün içine kopyalayın veya direk klasörü kopyalayın Quest/android/obb klasörü klasörü içine. İşlem tamamdır. Keşke daha önceden haberim olsaydı.


    Program çalışıyor yalnız bazen çok düşük hızda indiriyor, bazen iyi bir hızda (3-5 MB/sn gibi, belki bazen daha fazla) ama süper hızda (30-40-80 MB/sn) indirmiyor ne yazık ki. Bazen de çok düşüyor hatta sıfıra düşüyor. Sanırım VPN kapatmak gerekiyor ve programı kapatıp tekrar açmak ve interneti devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmek işe yarayabiliyor. Eşitlemenin en can sıkıcı tarafı %96-97ye geldiğinde download hızını sıfır olarak göstermesi ve ilerlememesiydi. Sonra ne oldu anlamadım. Belki tamamlandı ama donup kaldı. Kapatıp açtım ve bu sefer eşitlendi olarak gösterdi. Bunu dikkate alın.


    Oculus Quest 2 Usb Bağlantısı Sürücü Olarak Görünmeme ve Dosya Transfer Sorunu Çözümü


    Normalde usb bağlantıda Quest isimli bir sürücü, diğer harddisklerin yanında görünüyor. Bu görünen dahili hafızanın içine girip dosya kopyalama yapabiliyorsunuz.


    Ancak “Quest”i harddisklerin yanında göremiyorsanız çözümü şu:


    (Bu sorunun çözümü için gereksiz, işe yaramayan ve bir sürü karışık çözümler var internette)

    Quest cihazınız içinde ayarlar/sistem/geliştirici/usb bağlantısı iletişim kutusu’nun onay kutusu pasifse aktifleştirin ve gözlük içinde görünecek “usb hata ayıklama” ve “cihaz bağlantı” onay sorularına “izin ver”i seçin. Ve işte artık “Quest” isimli sürücünüz görünüyor olmalı.








  •  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.