Şimdi Ara

OBJ 263 mi 268 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • genelde herkez 268 dıyor lakin 263 kullanan varmıdır dıye bırde buraya yazayım...hatta ikisini birden kullanandan tavsiye şiddetle rica edilir.

    Sevgilerle



  • umah U kullanıcısına yanıt
    bende 263 var, (oncelikli olmasa da) 268 e de gidiyorum. 268 ile birkac kez karsilastim ama delemeyince patlatti beni :)
    alinca bakacagim artik nasilmis, simdilik bir fikrim yok ne yazik ki...


    iyi avlar.
  • öncelikle 600 civarı macım var 268 le, hızıyla donus hızıyla on zırhının tatmın edıcı sektırmesıyle kamuflajıyla cok zevk aldım kendılerınden. heat mermisinin 450mm delme gucune sahip olması nedeniyle aim kapanmadan atış yaparak karsınızdakı mausu delmek gercekten cok keyıf verıcıydı. di dıyorum cunku 8.11 de 390mm kusur delme gucune dusurulmesıyle bırlıkte bır cok onemlı nerf gelecek malum tanka. hasar gucunun 850 den 750 ye dusmesı donus hızının yavaslaması vs. gibi bircok ozelligi dusurecekler, arastırırsanız gorebılırsınız.
    263um yok ama her test sv i acıldıkca oynarım kendılerının gercekten on zırhı saglamdır. hasar gucu ortalama bır td ıcın dusuk olsa da reload ı bu durumu duzeltır. test sv lerinde de genelde hemen her oyuncunun altın mermı kullanmasından dolayı cogu da heat mermı oldugu ıcın onunun en altına gelmedıgı surece tankı delemıyorlar. (onunuzu gosterdıgınızı varsayıyorm) cok ayrıntıya gırmek ıstemıyorum
    ozetle ıkısınden bırını yenı kasmaya baslıyosanız kesınlıkle 263 derım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umah

    genelde herkez 268 dıyor lakin 263 kullanan varmıdır dıye bırde buraya yazayım...hatta ikisini birden kullanandan tavsiye şiddetle rica edilir.

    Sevgilerle

    object 268 serisi heavy tank şaselerinden oluşmuş ağır, nispeten yavaş tanklardır ama hasarları yüksektir. 263 serisi medium tank şasilerine inşa edilmiş td lerden oluşur, tabiki hızlı ve çeviktirler, hızlı atarlar ama az vururlar. Sen kendini heavy cimi medcimi görüyorsun ? Ona karar verdiğinde ona göre git. . .
  • 8.11'de nerf yiyeceği için 268 artık gözden düşecek yeni gözde 263 olacak o yüzden 263 kasılmalı artık. Arada böyle nerflerle klan savaşlarında kullanılmayan tankları tekrar gün yüzüne çıkardıkları iyi oluyor aslında
  • obj 268 her ne kadar nerf yese de bu patch'den sonra artyler çoğalacak.Obj 263 artylerden en çok yiyen td dir,wt e100 ile birlikte.Onu da düşünmen lazım.Birde çok fazla ammo rack yiyor.Bence 268 kas...
  • Merhaba @umah,

    Burada artılara göre karar vermesi gereken sensin. Object 268 ciddi anlamda çok iyi DPM (dakika başına hasar) ve alfa hasarı vardır ve aynı zamanda delme oranı oldukça başarılıdır. Kamuflaj, mobilite ve isabetlilik oranlarıda başarılı diğer yanlarıdır. Object 263 ise atış hızı konusunda iyidir, yani kaçırdığınız bir atış sizi pişman etmez. Aynı zamanda nişan alma süresi oldukça hızlıdır. Kabul edilebilir seviyede kamuflaj yeteneği bulunur.

    Yani 268 hasar olarak ciddi etkiler bırakırken 263 biraz daha dengeli statlara sahip. Bunları değerlendirip karar vermek gerekir.

    İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • Tarz meselesi fakat illa tavsiye istiyorsan 263 pişman etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receperdemata

    Tarz meselesi fakat illa tavsiye istiyorsan 263 pişman etmez.

    Dedigi gibi 263 den asla sıkılmazsın hızlı nişan alma hızlı dolum süresi ile tank da hızlı zaten
  • 268'e ulaşmak kolay 263'e ulaşmak zordur. Bu da küçük bir hatırlatma.
  • yardımlar için sagolun

    263 ü deneyecez (tabiki ömrümüz kifayet ederse ;) )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.