Şimdi Ara

Ny times Gazetesinden Çirkin yorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NY Times'tan çirkin yorum: Volkan Demirel mağara adamı


    Avrupa Şampiyonası'nda Milli Futbol Takım'ımızın Çek Cumhuriyeti karşısındaki tarihî galibiyeti dünya basınında genelde övgü ve saygıyla karşılanırken, hazımsızlık ve ırkçılık kokan bir haber dikkat çekti.

    Zaman Gazetesi'nin haberine göre; New York Times ve refiki International Herald Tribune'un web sitesinde Rob Hughes imzasıyla yayınlanan haberde, milli kalecimiz Volkan Demirel, maçın sonunda yaptığı faul nedeniyle 'mağara adamı'na benzetilirken, 'Türkler zafer anında bile rezilliği tasvip etti.' denildi. Haberde Fatih Terim'in saha kenarından hakemin verdiği kartlara itirazları 'sert taktiklerin onun emriyle gerçekleştirildiği izlenimi verdiği' şeklinde yorumlanırken, Türklerin neden Koller'i faul hedefi yaptığı analiz edildi. Oyuncu değişikliğine geç izin verip Milli Takım'ın ikinci golü yemesine sebep olan dördüncü hakem ise 'Terim zavallı dördüncü hakeme yine bağırdı' cümlesiyle savunuldu. Kaleci Volkan'ın oyundan atılması ile ilgili kısım ise tam olarak şöyle: 'Hakem, kaleci Volkan'ı mağara adamı şiddetiyle bir rakibi yere fırlatmasından dolayı oyundan atmakta tamamen haklıydı. Türkler, zafer anında bile rezilliği tasvip etti.'

    http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=877443&Date=17.06.2008&ver=03



     Ny times Gazetesinden Çirkin yorum!


     Ny times Gazetesinden Çirkin yorum!


     Ny times Gazetesinden Çirkin yorum!







  • Gerçekten çok çirkin bir yorum. Fakat biz de, Türklerin en ufak açığını yakalayıp da aşağılasak diye bekleyen adamların eline koz veriyoruz.
    Milli takım oyuncularının bu konuda biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Gerçi dikkatli olsalar da, onlar yine birşeyler bulurlar.
  • nötr tam haklı denemez tam haksızda denemez volkan rezillik yaptı
  • girmio sanırım yağlayalım
  • New York Times ten başka ne beklenebilir ki?
  • kendileri aynı harketi yapsa mağra admaı olmazlardı.türklerle uğraşmakdan zevk alıyor adamlar.naısl kötüliyebiliriz diye düşünüyolar takan yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman

    New York Times ten başka ne beklenebilir ki?

    +1 Bizi övmelerini bekliyemeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.