Şimdi Ara

NWZ-B142(2GB) - B142F(2GB) - B143(4GB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
17.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: niger21

    arkadaşlar bu modeli almaya karar verdim. ama aklıma takılan şu soru var bataryası ömrünü tamamladığında değiştirilebilme şansı var mı bu modelde yardımcı olursanız sevinirim.


    2 sene içinde biterse servise gönderirsin...başka türlü bende bilmiyorum.
  • serviste de olsa halledilebilecek bir problemse bnm için soun yok demektir ama serviste kesin hallolur değil mi
  • Tekrar merhaba arkadaşlar, ürünü almak isteyen ve kararsız kalan arkadaşlar için kendi açımdan bir inceleme yapayım dedim

    ses kalitesinden bahsedecek olursak, ses kalitesi bence süper. Ses kısıklığı olayına gelince o biraz da şarkıdan şarkıya değişiyor ama bence yeterli.Diğer türlü kesinlikle kulaklarınıza zarar verirsiniz.yukarıdaki arkadaşımızın dediği gibi sony kulak sağlığına önem verdiği için böyle birşey var.
    Pil* olayı da çok iyi bence sürekli dinlediğinizde 18 saat gider diyor ama ben sürekli dinlediğimde 10 saat falan gidiyor çünkü bass özelliği pil ömrünün %40 kısalmasına sebep oluyor** ve ben sürekli bass tuşu basılı halde dinliyorum.Bir de bass tuşu boğukluk yapmıyor en azından ben şimdiye kadar öyle bir şeyle karşılaşmadım.
    Zap özelliği de çok güzel bir olay, bir tuşla şarkılar arasında geçiş yapıyor ve istediğinizde durdurup o şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.

    Eğer ben ses kalitesine önem veriyorum, şarjı çabuk dolsun uzun gitsin, ve ucuz olsun diyorsanız bence çok uygun bir cihaz. Tavsiye ederim.
    Bunlar sadece benim görüşlerim, kimseye alın yada almayın demiyorum, sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.

    Not:Eğer bilgisayar cihazı tanımazsa yukarıda çözümünü verdim. Daha ayrıntılı bilgi isterseniz pm atabilirsiniz.


    * tam bilmiyorum ama ben değiştirilme imkanı olduğunu sanmıyorum
    **kullanım klavuzunda öyle diyor.




  • Arkadaşlar radyosu nasıl çekim ve ses kalitesi??

    Birde kutudan sony kulaklık çıkıyormu??
  • Sony kulaklık çıkıyor evet, ama benim aldığım modeli radyosuz olduğu için radyo konusunda bir şey diyemeyeceğim
  • arkadaşlar sizce bu sony yimi almalıyım yoksa sansa clip imi???
    ...
  • Merhaba,
    Bu ürünün gerçekten DRM'li wma dosyalarını çalıp çalmadığını bilen var mı? Yani avea müzik indirden indirdiğimiz dijital lisanslı wma'ları direk olarak çalıyor mu? Ürünün özelliklerinde DRM destekli yazıyor. Teknik özelliklerde ise WMA (DrM olmayan) yazıyor. Teşekkür ederim.
  • dün aldım bu ürünü.çok güzel bi alet bence. dün akşam biraz şarj ettim.yatarken taktım kulağıma,sabah kalktığımda hala çalıyordu ve şuanda bile bitmedi şarjı. ses seviyesi çok yüksek değil ama kulak içi koss marka kulaklıkla dinliyorum ve gayet tatminkar oluyor.iyiki almışım dediğim bir cihaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brian89

    merhaba arkadaşlar ben de ürünü yeni aldım ve işletim sistemim windows xp service pack 2.Ürünü bilgisayarıma bağladığımda ürün bir depolama aygıtı olarak görünmedi.Otomatik çalıştır açılıyordu ama sadece media player falan görünüyordu.Aynı hatayla başı dertte olan arkadaşlar vardır belki.

    şimdi burda amaç mp3 player'ımızı usb yığın depolama aygıtı olarak göstermektir

    bu yüzden aşağıda anlatacaklarımı sırasıyla yaparsanız mp3 player'ınız bilgisayarınızda normal bir flash bellekmiş gibi görünür yani istediğiniz gibi müzik atıp müzik silebilirsiniz

    öncelikle bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikleri seçiyoruz
    küçük bir pencere açılacak yukarıdaki sekmelerden donanım sekmesine geliyoruz.oradan da aygıt yöneticisine giriyoruz.Bilgisayarımıza bağlı bulunan bir takım aygıtları bu pencereden görebiliyoruz.listeden bilgisayara bağladığımız aygıtı buluyoruz( ismi "windows portable devices" gibi birşey olmalı) sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir diyoruz.açılan ilk yerde hayır, bu kez değili seçip ileri diyoruz.ikinci sayfada listeden veya belirli bir konumdan yükleyi seçiyoruz.3 sayfada ise Arama.Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim ibaresini işaretleyip ileri diyoruz.karşımıza iki seçenek çıkacak biz ordan "USB yığın depolama aygıtı" seçeneğini seçip geri kalan herşeye ileri ve tamam diyoruz.

    Olay budur arkadaşlar bundan sonra mp3 playeri bilgisayara bağladığınızda istediğiz dosyaları içine sürükleyerek atabilir veya silebilirsiniz umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir.

    Bende bu olayı çok araştırdım ve hakkında Türkçe bir şey bulamadım.Yabancı bir sitede buldum ve elimden geldiğince açık bir şekilde anlatmaya çalıştım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!

    Herkese kolay gelsin...


    bilgi için telekkürler. işe yarıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbol06 -- 6 Şubat 2010; 21:54:57 >




  • beyler ipod shuffle mi alayim bunu mu alayim? hangisinin sesi daha yuksek ve kalitelidir?
  • Donanımhaberdeki b142(f) modelinin incelemesini seyrettim.Bir tek kapak problem oluşturur gibi görünüyor.Bunun dışında güzel bir alete benziyor siz ne düşünüyorsunuz?
    Khz tarzında çubuklarla equalizer ayarı yapabiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 20 Şubat 2010; 14:45:57 >
  • Gittim denedim boşuna almayın ses çok kısık
  • 4 gb modelini ve creative ep630 kulaklık almaya karar verdim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

    Gittim denedim boşuna almayın ses çok kısık

    İşte ben de tam olarak bu noktaya takıldım.Şu anda trekstor i beat cebrax 2gb. kullanıyorum ve müzik kalitesi tek kelimele berbat.çin malı sahte sony dinledim,onun sesi bile trekstordan iyi.Sadece müzik çalsın diye yapılmış bir alet.
    Sansa clip çok övülüyor.Kullananlar oldukça memnun.Sonyden de memnun olan çok büyük bir kitle var.Ancak ses kısıklığı konusunda benim ciddi şüphelerim var.
    Sansa clipte kendimize has dosya oluşturup m p 3 çalara yüklemek için bir takım işlemler yapmamız gerekiyormuş.Bu durum sonyde var mı?Yani benim yabancılar,türkçe,en sevdiğim müzikler diye ayrı ayrı klasörler oluşturup onları direk m p 3 çalara atmam mümkün müdür?Ekstra bazı işlemlere ihtiyaç duymadan aynen usb belleklere yüklenen veri gibi yükleyebilir miyim klasörlerimi sony m p 3 çalara??
    rock müzik dinleyen arkadaşlar,enstrüman seslerini canlı ve net bir biçimde dinleyebiliyor musunuz?
    Sonynin bu modellerinin yeni versiyonları ne zaman piyasaya çıkar?
    Kapak söylenilen gibi kolay düşüyor mu?Kapağın kendiliğinden düşüp kaybolması ihtimali nedir?
    Az para değil.120 liraya yakın fiyetı var. teknosanın internet sitesinde video oynatabilen e435 modelini gördüm.Bu model iyi yorumlar almamış zira bass gibi ekstra özellikleri yok.Yine de tavsiye eder misiniz?
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360761&CS_Category=_SBA_714_1662_649_1740&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714
    Sonuçta sony nwz 142 b modeli hakkında biraz daha bilgi verir misinz?




  • Soruma cevap verecek arkadaş yok mu?
    yani;
    Klasörleri yukarıda anlatılan şekilde yaparak aleti usb yığın depolama aygıtı olarak gösterdiğimizde istediğimiz gibi kopyala yapıştır diyerek bilgisayara aktarabiliyor muyuz?
    Kendimize has ekolayzır ayarı yapabiliyor muyuz?
    Ses kısıklığı konusunda ise;tahammül edilemeyecek kadar mı kısık?
  • NWZ-B142F radyolu modelini Sennheiser CX300 II ile kullanıyorum.. Ses kısıklığı konusu biraz göreceli bir durum.. Kendi standart kulaklığı ile sesi son kademeye aldığımda bana göre yeterli geliyor.. Ama başka birine az gelebilir.. CX300 ile kullandığımda, 30 kademe olan ses seviyesi 20-25 arasında çok çok yeterli geliyor.. Bu ses seviyesi, dinlediğiniz şarkının sıkıştırma oranı ile doğrudan bağlantılı.. Aynı şarkının bir 128kbit standart halini dinleyin, bir de 320kbit daha az sıkıştırılmış halini dinleyin, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız..

    MP3 playeri PC ye tanıttığınızda Music klasörünün içine kendi müzik zevkinize göre ayrı ayrı klasörler oluşturabilirsiniz..

    Kapağı biraz yumuşak hakkaten, hafif zorlamayla hemen çıkıyor, dikkat etmek lazım..

    Sonuç itibarıyla, kendi kulaklığının performansı vasatı aşamıyor.. Alacaksanız ve dinlediğiniz müziğin biraz kaliteli olmasını istiyorsanız, yanında iyi bir kulaklık ta almak lazım..

    Bu da benim set:

     NWZ-B142(2GB) - B142F(2GB) - B143(4GB)




  • hocam ses yükseklıgı zaten kulaklık anfısı ıle çözülebilir pekı hocam cıhazın bass sevıyesı nasıl bırde kalıtelı kulaklık var sızde yardımcı olursanız çok sewınırım
  • Cihazla gelen kulaklıktan fazla bir bas beklentin olmasın.. Ama Sennheiser'ı taktığımda sesler, özellikle düşük frekanslar inanılmaz derecede fark ediyor.. Zaten cihazda düşük frekansları daha etkin kılan bass tuşu var.. İlaveten ekolayzer ı da manuel olarak ayarlama imkanı var..
  • bende sony mdr x 85 var yanı hemen hemen c300 kalıtesınde bassları önemlı hocam benım için cıhazın bass ları yogunmu
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Verdiğiniz paraya içiniz yanıyor. Ses çok düşük . Koruyucu kapak çok kolay çıkıyor. Plastiği çok dandik . Kulaklık hemen bozuldu . Ve alalı 1 ay olmamışken ekranda belli bir bölümde pikseller öldü. Gerçekten çok dandik verdiğim paraya yazık oldu . Keşke almasaydım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.