Şimdi Ara

NW-35959-1 hatası bilenler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar,

    yaklaşık 1 hafta önce internetten factory refurbished ps4 aldım. 2 arkadaşım daha aynısını aldı, onlarla aynı internete bağlanmaya çalışıyorum, onlar bağlayabiliyor yani cihazlari sıkıntısız calisiyor fakat benim cihaz bu hatayı veriyor ve bağlanmıyor. aslında internete bağlanıyor fakat 10-15 dk sonra bağlantı kopuyor ve bu hata çıkıyor ortaya. ebayden geri iade talebinde bulundum fakat henüz cevap gelmedi. internetten arastirdim hardware hatasi diyor ama amacım çok fazla uğraşmadan olayı kendim çözmek. çözümü bilen varsa lütfen yardım.

    not: urun linki verecektim ama urun şuan satışta degil. bilenler belki vardır vipoutlet ürünü.

    teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • cihazı yaklaşık 1.5 gün hiç açmadan bekledim, ondan sonra açtım ve 3 saattir indirme işlemi yapıyor. normalde 15 dakika sonra kopması lazımdı. sizce kendi kendine duzelmis olma ihtimali var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem Wifi ise kablolu bağlanmayı deneyin ayrıca modemden PS4 portları açıp PS4 de manuel ip ve Dns alın. Çok kişi modemi kullanıyorsa çakışma ihtimali de olabilir. Zayıf internetten dolayı da kaynaklanabilir.
  • hocam, tam durumu özetlediniz gibi. şuan yurttayım ve cok kişi bağlanıyor o yuzden port acmam zor(bu tarz toplu yerlerde açabiliyorsak söylerseniz sevinirim)fakat aynı ürünü iki arkadaşım daha aldı ve onlar aynı internete sorunsuz bağlanıyor. cihazda sıkıntı olma ihtimali beni düşündürüyor. olmadi turkiyeye dönünce evimde ethernet ile baglasam sıkıntı kesin düzelir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir fikri olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer 2 cihazda problemsiz çalışıyorsa belli ki senin cihazda bir sıkıntı var iade yada değişim yapabiliyorsan bu hakkını kullan.
  • bence de en iyi seçenek o gibi şuanda. iade talebim kabul edildi, en kısa zamanda geri yollayacağım. gelişme olursa buraya yazarım.



    teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.