Şimdi Ara

Nvidia Patronundan GTX 970 Açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
5.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kirk yillik insaatciyim boyle sivama gormedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cobi

    quote:

    Orijinalden alıntı: R£DSTON£


    Açıklamaya gelirsek; bu tarz bir açıklama gerçekten çok talihsiz olmuş. En azından bu durumun yansımalarını hafifletecek ''hediye, seçenek vb.'' bir şeyler sunulması gerekirdi. Tabii ki bu olayı kapatmaz böyle şeyler ama ''bir daha bu işlerin olmaması için uğraşacağız'' tarzı bir açıklamada olmaz.

    NVIDIA bu tutumuna devam ederse; piyasadaki insanların gözündeki yerini kaybetmeye başlamışken, kaybetmeye devam eder.

    Dostum ne hediyesi adam demiş ki biz harika bir teknoloji yaptık bu maxwell'de ;aslında gtx 970 sahiplerine lütuf etmiş 3 gb olmasın diye
    kıyak geçmiş.
    sen birde hediye felan diyorsun

    Orası öyle tabii.

    Ama inan birkaç bir şeyler verseydi NVIDIA veya başka seçenekler sunsaydı (iade vs. gibi) bu durumu anında çoğu kullanıcı unutur rafa kaldırırdı. Yani; yapmamaları gereken şeyleri bir bir yapmış olurlardı. Aslında şu anda çok değişen bir şey yok ortada. Halen herkes halinden memnun (anlaşılmaz bir şekilde). Tamam kartta öyle aman aman (yeter ulan dedirtecek kadar) bir performans sıkıntısı ''şu an'' için yok ama gelecekte (belki önümüzdeki 1 sene içerisinde bile) ne olacağının garantisini kimse veremez. Aslında bu resmi açıklama bazı hukuki yolların aranması için bir nevi bir şansta olabilir. ''Bakın biz 4GB kart aldık ama NVIDIA'nın CEO'su bile bunun tam olarak böyle olmadığını söylüyor.'' gibi.




  • Adamlara bak bunu rahat rahat soyleyebiliyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada sıvama falan görmedim. Adam kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Bunu da neredeyse bize borçlusunuz demeye getirerek yapıyor. Her zamanki nvidia mantığı.

    Esas soruyu kimse sormuyor. Aga onu bunu boşver de 6-7-8 gb bellekli modeller neden çıkmıyor? Hem de ortada bir sorun varken.

    Esas çakallık orda. Yap iki kat belleğe sahip kartı. 50 dolar fiyat ekle üstüne. Kimsenin sesi çıkmaz. Ama yoook. O bellek titanda ya da adı neyse onda olacak illa. Esas sahtekarlık orda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 24 Şubat 2015; 22:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünsene Vatandan aldın 8gb nvidia eve geldin 6.5gb
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Makara sandım bende, yazı benzer çıktı :// Ne diyim diyecek bişey gelmio aklıma.

    Alakasız : g80 zamanında herkes cahildi, önüne konana, bişeyler oynatabilip oynatamadığına bakıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Düşünsene Vatandan aldın 8gb nvidia eve geldin 6.5gb

    6,5muş 7ymiş sıkıntı değil. Mevzu oyunların çok bellek kullanması değil mi? Evet. Bizzat kendi diyor adam. E o zaman bu işlere girişene kadar iki kartı da iki kat bellekle donatsaydın ya. 980'i 650 dolar, 970'i de 400 dolardan çıkarsaydın. Kim ne diyebilirdi? Millet yine bayram ederdi. Zaten şuan 4 gb üzeri bellek kullanılacak bir senaryo yok. Belki 5 gb seviyesine ya da sorumlu oyunlarla biraz daha fazlasına ihtiyaç duyulabilir. Ama sen zaten hepsine karşı önlemini almış olurdun. Bunu da babalar gibi pazarlardın. İşte bu neden yapmıyor? Esas mesele bu bence. Sebebi de açık. Bir sonraki sömürü modeli için yüksek belleği pazarlamak. Titanda öyle olmadı mı? Hatta 900lerde bile kısmen olan buydu. Gerçi şuan 970te öyle kartı öldüren mahveden bir sorun yok ama olan sorunu düzeltmek için bir girişim de yok. Yapılacak girişim, daha sonraki modellerin pazarlama aracı olacak çünkü. Klasik nvidia çakallığı. Bu açıklamadan sonra 970in yerini alacak model falan da gelmez. Adam tekel olduğunun bilincinde, kafasına göre atını oynatıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Abi adamlar kazığı attı şimdi de üstüne yatıyorlar yani, başka birşey değil.

    Bence sahte reklamı da bilerek yaptılar, nasıl olsa piyasada eşdeğer bir kart olmadığı için uygun fiyattan peynir-ekmek gibi satacağı belliydi. Şimdi de davacılara biraz tazminat ödeyip devam edecekler, potansiyel müşteri kaybına karşı da böyle yalan dolan bir açıklama hazırlamış reklamcıları.
  • Jen hasan tssak geçmiş resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

    Başından beri 970 sli ile sorun yaşadığımı yazıp söylerken utanmasalar beni dövecekti bu bende sorun yokcular.Hatta bir konuda bir arkadaş kartı iade edeceğini yazdı diye vay senmisin kartı iade eden çakal diyerek Nvidia'dan bile daha iyi korudular Nvidia'yı.Kartları iade etmek için mahkeme hazırlığı içindeyken şevkimi öyle bir kırdılarki kartları satılığa çıkardım ve 1 adetini sattım.Nvidia sorunu dolaylı olsada kabul etmişken bizim Nvidia koruyucuları kabul etmez ve Nvidia'yı korumak adına bu gerçek Jen-Hsun Huang değil asla olamaz bu işte bir iş var,çin malı bu Jen bizim japon Jen değil derler

    Evet gtx 970 sli ciddi sorunlu, bende bağzı oyunları sli modunu kapatıp tek ekran kartıyla oynuyorum boşta kalan diğer kartıda physx kartı olarak kullanıyorum, ani fps düşüşleri ve takılmalar gidiyor, teamspeakde muhabbet ettiğim bir arkadaşımda gtx 980 sli var, bende takılma yapan oyunların onda yağ gibi aktığını söylüyor, bellek sorunu tek kart kullanıyorken çok kendini belli etmiyor ama sli modunda ciddi sıkıntı yaratıyor, mevcut gtx 970 olan arkadaşlar bu kartla hiç sli macerasına girişmesinler, direk daha üst modellere yönelsinler.




  • Gelecek kartım Nvidia olmayacak.
  • Hakkaten süper çevirmişsiniz, tebrik ediyorum.

    Çeviri sazan yemi olmuş biraz, bakalım av olacak mı...
  • bir driver ile sadece 3.5gb lik kısmın kullanılması sağlanamaz mı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 980 ti bekleniyor
    Biraz cekinceliyiz ama boyle birsey yapmazlar ins

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalanın bini bir para
  • Sizin gibi gençler için yeni olabilir ama nvidia bunu hep yapıyor. Riva TNT lerden sonra neredeyse her kartta bir skandal olmuştur aşağı yukarı. Yani düzelecek diye boşuna beklemeyin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceviri guzel tebrik ediyorum.zaytung haberi gibi geliyor ilk basta ama degilmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Onu bunu bilmiyorum ama TNT zamaninda en iyi cipi nvidia uretiodu diyebiliirm. Ati yanından geçemezdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k2fg9

    Sizin gibi gençler için yeni olabilir ama nvidia bunu hep yapıyor. Riva TNT lerden sonra neredeyse her kartta bir skandal olmuştur aşağı yukarı. Yani düzelecek diye boşuna beklemeyin...

    Şu mesajımı eksileyenlerin yaşları maksimum 15.

    9800xt pe yi geçebilmek için nvidia kaç seri değiştirdi haberiniz yok. O sıralar bile oyun firmalarına para yedirerek öne geçmeye çalışan bir firma nvidia. Tabi SİZ BİLMEZSİNİZ, yaşınız tutmaz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.