Şimdi Ara

Nvidia'nın Yıkım Teknolojisi için Video (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    AMD Saç ekmeye devam etsin.

    adamlar yine 400tl farkla kerizlere yazılım destekli donanım satacak amd tress fx çıkardı aman altta kalmasınlar. Aynı yazılımı al amd ye uyarla hiçbir farkı olmadan aynı efektleri alırsın. Physx düzenbazlığı adı altında rüzgarda sallanan çarşaf, don, sağa sola dağılan üç beş parçacıkla sömürebildiklerini sömürdüler yukarıda görüldüğü gibi şimdi bi espirisi kalmadı tabi. BF4 ün donanım partneri amd olmuş oyundaki fizik efekleri physx destekli bir oyundan daha iyi. Aynı şekilde Crysis 3'ün de donananım partneri yine amd. Maharet physx teknolojisinde falan değil maharet oyunu yapanlarda. Zaten hali hazırda olan bir yazılımı üzerine physx yazıp ağzını açana tıkıyorlar. Oyun firmaları istese dağılan parçaları veya cesetleri hiçbir zaman kaybolmayacak şekilde yapabilirler ama yaparlarsa bu sefer ona hiç bir sistem dayanmaz belli bir noktadan sonra. Burda asıl önemli olan bu efeklerin oyunlarda tam olarak ne kadar kullanılabileceği. Senelerdir physx var rüzgarda sallanan perde, çarşaf az biraz da duvara sıkılan meminin yere düşen parçalarından başka bir işe yaradığını görmedik. Herkes bi yolunu tutturmuş denk getirebildiğine...




  • videoyu göremiyorum
    Server Error in '/' Application.
    diye başlayan uzun bir yazı başlıyor
  • 30fps'de konsolları yerden yere vuranlar nerde :) 680'le bile ancak 30fps sınırında olan bu demo bile bu fpslerdeyse killzone3 gibi bir haritada aynı şeyin olabilmesi halinde kaç tane 680 gerekir? :)

    Kaldıki bu yıkım fiziği dedikleri şey bir birini etkilemiyor nasıl yıkım fiğizi oluyor :D Üstünde taşların mermerlerin patladığı küçücük sütunlar dimdik ayakta.. Mantık nerede :)

    Bu fizik zaten ancak 2015-16'da gtx900 serisi kartlarda olur..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafikler aldı başını gidiyor elimdeki cihazdan soğuyacam diye korkuyorum :D ama forza 4 şahaaanee
  • Bazı arkadaşlar parçaların tekrar hesaplamaya girmediğinden bahsetmişte biri de çıkıp dememiş ki henüz daha BETA aşamasında olan bir teknoloji.Adamlar zaten göremiyor yıkılan bir parçanın diğerine etki etmediğini !!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.