Şimdi Ara

nvidia gtx285m & ati radeon hd 5870?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.. ben yaklaşık 1 sene önce çok yüksek bir paraya monster marka bi laptop aldım. laptopun özellikleri son derce iyi. ekran kartı olarak nvidia geforce gtx285m (256 bit) kullanıyorum ancak ekran kartından son derece şikayetçiyim. 1 sene boyunca çeşitli sorunlar çıkardı başıma hala da hata vermeye devam ediyor. sanırım driver uyuşmazlığı falan var. bi çok driver denedim ama hepsi çeşitli hata verdi. aldığım firma bana ekran kartımı ATI Radeon HD 5870 (128 bit) ekran kartı ile değiştirebileceğimi söylüyor. sizce hangisi daha iyi nvidia gtx285m (256) mi yoksa ati radeon hd 5870 (128 bit) mi?? yorumlarınızı bekliyorumm..



  • Konuyu direk monster Laptop'ların bölümüne açarsanız daha kesin ve hızlı cevaplar alırsınız tahminimce. Hatta Monster görevli ve yetkilileri de konuları takip ediyor orada.

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_458/tt.htm
  • öneriniz için teşekkür ederim ama konuyu özellikle buraya açtım ki dışardan kişilerin fikirlerini alayım. monster yetkililerine zaten laptopu sürekli götürüyorum ama kalıcı çözüm üretemiyolar. ben bi de ekran kartlarından anlayan birilerine sormak istedim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.