Şimdi Ara

Nvidia GTX 760m ekran kartı güncellemede kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar dediğim gibi Nvidia 311.66 Driver sürücüsü (şu anki sürücü) yüklüyken kasmayan oyunlar Nvidia driverımı güncellediğim anda kasmaya başlıyor.
    Ekran kartı:Nvidia GTX 760m
    İşlemci:İntel(R) Core(TM) i7-4700MQ CPU @2.40GHz
    Ram: 16gb
    Windows 8 PRO 64 bit
    Hangi oyunlarda kasma var derseniz en basitinden çok fazla bir ekran kartı istemeyen Don't Starve da bile kasma oluyor, Nvidia şu anki sürümüyle Dota 2 60 fps de çalışırken güncel sürümüne getirdiğimde 20-30 fps ile bile zor oynuyorum,ve güncelledikten sonra vga ekran kartı üzerinden mi oynuyorum acaba ekran kartım oyunu görmüyormu diye kontrol ettim fakat vga üzerinden de oynamıyorum.Arkadaşlar ekran kartından ve sorunlarından çok çektim.Ekran kartlarından anlayan birisi lütfen yardım ederse çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.



  • Yardım edebilecek yokmu arkadaşlar ?
  • Nvidia denetim masasındaki tüm ayarları "max performans" olarak seçmeyi dene
    Güç yönetiminden maximum performansı seç
    Gpu ya da Cpu throttling yapıyor olabilir, HW info programı ile kontrol et. Sıcaklık, işlemci hızı gpu hızı hepsine bak.
    İmkanın varsa laptopu sat masaüstü al.
  • Isı değerleri optimum,fakat anlamadığım şey ekran kartı güncellendikten sonra en az grafik isteyen oyunlarda bile kasma olması.
  • aynı sorun bendede var maalesef bazen oıynuyor bazen kasıyor sendeki sistemin 12gb ramlisi benimkide anlıyamadım sorunu yeni güncelleme gelmiş indiriyorum bakalım değişiklik olucakmı benim işletim sistemi 10pro olmassa win7 dönücem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.