Şimdi Ara

Nvidia GT 630m driver problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Nette araştırmadıgım bakmadıgım konu kalmadı. Bilgim dahilinde pek çoğunu denedim fakat netice yok. Laptopda iki tane ekran kartı var. Biri intel hd 4000 graphics ve diğeri gt 630m. Sorun şu, laptopu formatlayınca düzgün bir şekilde driver yüklenmedi. Mevcut nvidia driverları yüklüydü fakat nvidia denetim masası ikonu çalışmıyordu. Sadece aktif olarak intel dahili kart çalışıyor.

    Aygıtı aida64 ile kontrol ettiğimde göründüğünü tespit ettim fakat windows aygıta kafasına göre bir driver atamış. Microsof temel görüntü bağdaştırıcı adı altında görünüyor?? Nvidia driver ı yüklemeye çalışırken bu sefer de uygun donanım bulunamadı hatası alıyorum. Nvidia nın driverini windows 8 de nasıl tanıtabilirim?



  • biosu default yap. bilgisayarinin markasi ve modelini bilmedigim icin internette biosu nasil defaulta alacagini ogrenebilirsin. %100 kesin cozum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop casper nirvana.Alali bir ay olmadi. Bios islemini nasil yapabilirim? 4 5 yildir ayni laptop kullandigim icin win 8 le beraber bios olayi biraz degismis galiba ondan sordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceldir.
  • mevcut sürücüyü kaldırmayı denedinz mi ? (aygıt yöneticisinden gt 630m in sürücüsünü kaldırın. windows kurmadan siz kurmayı deneyin)
    --
    formatdan sonra hiç bir işlem yapmadan gt630m kurmayı deneyin. pc yi ağa bağlamadan.
  • Bunu da yaptim. Zaten artik tamamen windows un sacmalamasina bagliyorum olayi. Laptopa fabrikada kurulum esnasinda driveri yukleyebilen şahisa helal olsun sabahtan beri ugrasiyorum.
    Ayrica biosu da sifirladim. Advanced kisminda ya da baska bi yerde ekran kartini secme imkani da yok. Sanirsam servise gonderecegim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Réplika -- 20 Kasım 2013; 21:01:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.