Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.842
Cevap
194
Favori
541.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • peki bu geoforce now ileride Smart tv lere App olarak gelir mi sizce? yani bu yöntem ile pc yi tv ye bağlamaktan kurtuluruz diye düşünüyorum..
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Sistem gelişmeye çok açık. İlerleyen zamanda android tvlere gelmemesi için herhangi bir sebep yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olayı şöyle özetlemiş bi arkadaş ping konusu hakkında ;

    " en yanlış anlaşılan ise ping değeriniz. misal lol'e girdim 60 ping alıyorum ama kendi bilgisiyarımda 20 alıyorum gibi durumlar gayet normal çünkü görülen değer almanya'daki cihazın türkiye serveri ile ping değeridir. eğer avrupa sunucunda olan bir oyuna girerseniz de normalde olan 60 ping yerine bu sefer 7-8 ping göreceksiniz çünkü cihaz avrupa serverine çok yakın. peki delay yani gecikme hissi neden oluşuyor ?

    klavye,mouse , kol gibi komut vermemize yarayan araçların girdisi cihazın olduğu yere iletiliyor. oyun offline ise dönüşü doğrudan size oluyor ve gecikme 60 pinglik bir değer civarında olur. 60 ping ile oynamak gayet yeterlidir gecikmeyi anlamak zordur. fakat cs go rainbow six siege gibi fps oyunlara gelirsek iş biraz daha karmaşıklaşıyor. 60 ping sizin cihaza olan uzaklığınız sonucunda ortaya çıkan değer. sonrasında cihazın oynadığınız oyunun serverlarına uzaklığından gelen değer de hesaba girmeye başlar.

    senin pc -> nvdia -> senin pc yerine senin pc ->nvdia ->oynanılan oyunun serverı-> nvdia->senin pc şekline döner. ) bu sebeple geforce now ile rekabetçi e-spor oyunlar oynamak türkiye için şu aşamada olumlu sonuç vermez. lakin avrupalı oyuncu için durum farklı. kendi makinesi ile geforce now zaten 10 ping dersek geforce oyunun sunucusuna 10 ping dersek bizlerin avrupa sunucularına bağlanmasından daha başarılı oluyor. türkiye'de ise gerek uzaklık gerekse yüksek hıza karşın stabil olmayan internet herkesin aldığı uyarıya yol açıyor.

    50mbps download hızın olsa bile kalitesi devreye giriyor. nvidia 1080p için 35mbps hızı tek başına tüketiyor. eğer hızınız 24 mbps ise direk 720p kalitenin üstüne çıkmanıza izin vermiyor.

    ha nvidia türkiyede server açarsa o zaman işler değişir. "




  • geforce now'un desteklediği oyunlar ve o oyunlarla ilgili bilgilerin olduğu bir site yapmışlar

    @XanthiN ilk sayfaya eklenebilir belki hocam. yararlı olabilir.
    https://www.gfnlist.com/
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Amazon Firestick 4K ile 1080/30 ayarlı şekilde TV de 24mb ile oynuyorum. 1080/60 sorun çıkarıyor sadece. PC de durum daha farklı. PC de 1080/30 da da sorun çıkıyor. 768/60 da ayarlı PC de sorun olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 17 Şubat 2020; 18:2:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • webmaster33 kullanıcısına yanıt
    Peki ultra ayarlari nasil yaptiniz ben girip cikiyorum hep ayni ayarda kaliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ultraya aldım gerisine pek dikkat etmedim hocam. 24 mb internet olmasına rağmen 1080p 60 fps'e çektim geforce ayarını gözüme güzel gözüktü ultra mıydı bilmiyorum ama oyunun ayarlardan yapıp çıktım sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AİGUN

    Peki korsan oyunları hangi internetten indireceksin?

    Alıntıları Göster
    yanılmıyorsam gece 12- sabah 7 arası kotadan yemeden her türlü indirme yapılıyor ttnette. en uygun paketle bile yaparsın. 15 gün gece gündüz açık olsa dünyanın oyunu iner. yani 50mb hızı olmayan daha uyguna diğer paketlerden indirir.


    bu arada yanlış anlaşılmasın ben geforce now 'u destekliyorum. sadece bi hesaplama yaptım. benim tercihim geforce now zaten.:)




  • 2 gündür deniyorum GFN'yi. Oyun bilgisayarımı satma kararı aldım. 2009 model imac ile (4gb ram 256mb ekran kartı 2 çekirdek işlemci) ile 1080p60 oyun keyfi yaşıyorum. Gecikme süresi beni rahatsız etmedi. Adamlar yapmış. 100mbps internet var ve cam gibi görüntü oluyor.
  • mod desteğini ekleyebilirlerse ve daha çok steam,uplay ve origin oyunu desteklenirse. oyun pcmi satıp ucuz yollu ofis,internete takılmalık bir laptop almayı düşünüyorum.
  • Activision ohunlarinin kaldirilmasinin bir yanlislik sonucu oldugu aciklandi geri donusu yakinda bekleyebiliriz; nvidia cyberpunk 2077 ye ozelrtx 2080 ti cikariyor burdan cyberpunk 2077 nin geforce now da olmasi erdeyse kesin diyebiliriz cunku cdpr ve nvidia nin arasi iyi gorunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan bağlanınca titreşimi kapatma yolunu bilen var mı? Mis gibi dirt3 oynatıyor ama her tuşa bastığımda titreşim oluyor. Telefonun titreşimi normalde kapalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim evimin olduğu yer maalesef yüksek hızı desteklemiyor. Yüksek hızlı internet kullanmamın bir yolu var mı? Bu uydunet falan nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • skyrim special editon deneyen var mı? Birde türkçe oluyor mu?
  • 5-6 yildir superonline kullaniyorum loss raslamadim. Baglantim burada çok iyi avrupa server larinda 30-35 server turune gore. Amerika 80-100 arasi ping aliyorum. Genelde aldigim ping degismez YouTube download vs yaparken ping de oynama olmuyor.
    Internet konusunda herkes benim kadar şansli degil malesef. Geforce now u deniyecegim bakalim gecikme benim için kötü olmaz ise geforce now kullanim. 8 usd benim için sorun degil zaten oyunlarimi orjinal aliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Brotherhood kullanıcısına yanıt
    Mod olmuyor. Kullanıcı basina bir windows tahsis etselerdi yapabilirdik tabi. Now da Windows arayuzu yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crypto81

    peki bu geoforce now ileride Smart tv lere App olarak gelir mi sizce? yani bu yöntem ile pc yi tv ye bağlamaktan kurtuluruz diye düşünüyorum..
    yüzde yüz gelir.
  • sistem güzel aslında ama online fps işi zor. gecikme çok az da olsa etkiliyor oyununuzu. öte yandan oyunu satın alıyorsun ama üç otuz paralık pc ile oyununu oynuyorsun. ilerde pc'yi upgrade etme derdin de yok. bir nevi oyunu alıp pc'yi kiralıyorsun gibi. sevdim bu işi. tabi ki sağlam bir internetinizin olması ilk şart.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.