Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.837
Cevap
194
Favori
540.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 ay üye olacaktım inanılmaz üyelik kalmamış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğimiz haftaya kadar sorunsuz oynarken şuanda sürekli 90 üstü paket kaybı gösteriyor. Ayni durumu tecrübe eden var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabını satmak isteyen lütfen bana dm atsın !! fiyatta anlaşırız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

    Steam hesap ayarlarınızdan aile görünümünü açın. Oyuna girerken hata verecek. Sol alttan steam penceresini açıp dili değiştirin ve oyunu başlatın.

    Teşekkür ederim işe yarıyor.

  • estefanik kullanıcısına yanıt
    Globalde EU3 Frankfurt serverında bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 ayı kalan Global GFN hesabımı satıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme gelmiş.
    GeForce NOW 2.0.30’daki Yenilikler
    https://techhaber.net/?p=2255&frame-nonce=27e0ee1b7c

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta eklenen oyunlar;

    BIOMUTANT = Çok pahalı ve yorumları iyi değil.

    Maneater = Köpekbalığı simulatörü ideal fiyat Türkçe dil desteği.

    Imagine Earth = Şehir kurma, uzay, strateji vs. 24 TL fiyat ve Türkçe dil desteği kaçırılmamalı.

  • Herkese selam, boost tvbox için app yayınlamış. Deneyen oldu mu ?


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boosteroidtv.streaming&hl=tr&gl=US

  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Akşama doğru Amazon Fire Tv de deneyeyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Epic indirimlerinden kuponla Ghost Recon Wildlands aldım oyun öyle bir kasıyor ki kasmaktan oynamıyor sizde de öyle? Gameplus ne çöp bi platforma dönüştü böyle ya! Saints Row bile kasıyor bazen! Geçen sene orjinal Geforce Now banamısın demeden zerre donmadan, drop yapmadan kasmadan çalıştırırdı herşeyi! Keşke hiç girmeselerdi Türkiyeye. Gameplus tam bir facia

  • adanaliboy kullanıcısına yanıt
    Bunun apk sını bulamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese,


    Maalesef GeForce Now üyeliğim ile ilgilli bir problem yaşamaktayım. Detaylarını aşağıya yazdım, bununla beraber şu an aktif olarak üyelikli yurtdışı GeForce Now hesabını kullanan birisi varsa ve buradan yazmak istemiyorsa lütfen bana özel mesajdan ulaşsın.


    Detayı okumak isteyenler için:

    Benim 1 yıllık GeForce Now Founders üyeliğim vardı. Üyeliğimin bitmesine 8 ay kala Türkiyedeki Game+ kuruldu. Bana hesabımı taşımamı veya mevcut üyeliğim bitene kadar yurt dışı serviste kalma hakkı tanındı.


    1 ay kadar önce hesabımın iptal edileceği yazısı aldım. Bu yazı ile birlikte GFN müüşteri temsilcisine bağlandım ve durumu izah ettim. O da bana açık bir dille hiç bir problem olmayacağını ve o tarihten sonra eğer hesabımı taşımazsam kalan süre boyunca üyeliğimi kullanabileceğimi söyledi. Bu konuşmanın kaydını aldım.


    1 ay sonunda benim hesabım kapatıldı. Şimdi GFN müşteri temsilcilerine defalarca yazıyorum ve ya beni anlamıyorlar ya da afedersiniz salağa yatıyorlar. Sizin free hesabınız çalışıyor onda bir sorun yok filan diyorlar. En sonunda screenshotlarla ve 1 hafta uğraşın sonunda geldiğim durum "hesabınız hala founders gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz" oldu. Fakat değil. Ne browser'dan hesabıma girdiğimde ne de GFN yazılımı ile hesabıma girdiğimde üyeliğim yok. Ve bu hesapla 1 saatlik free olsa bile oyunlara giremiyorum, her durumda üyelik lazım diyor.


    Evet bütün browserlardan hesabıma baktım. Doğru accounta girmiş durumdayım. E-mailim ve kullanıcı adım doğru. Ve Hayır Türkiyedeki Game+ yazılımından değil, normal her zaman kullandığım US/EU GFN yazılımından deniyorum. Hatta silip yeniden de yüklemeyi denedim. Olmuyor.

    Acaba Turkcell bir şekilde ülkemizden eski GFN sunucularına bağlanmayı mı engelledi ki?


    Arkadaşlar rica ediyorum tahminlerden ziyade konuyu yaşamış veya gerçekten konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız yazsın. Bu süreçte çok yoruldum.


    Teşekkürler





  • Stonegolem kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, çözümü zor gibi görünüyor. Benim de geçen sene betadan çıktığından beri üyeliğim sürüyor, Gameplus'a hiç geçmedim. Önceki üyeliğimde euro kuru üzerinden ödeme yapıyordum, sonra forumdaki arkadaşlardan vpn yöntemiyle üyelik almayı öğrenince usd kuru üzerinden ödemeye başladım. Tabii adresimi USA yapınca oldu bunlar.

    Sen de vpn yöntemiyle USA vpn'ini seçip geforce now us adresine bağlanmayı ve founders üyeliğin olan kullanıcı kodu, şifreni girmeyi deneyebilir misin? Sonrasında üyelik bilgilerine bir bak, founders yazıyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt

    Benim accountum da USA accountu. Ne olduğunu bilmiyorum, aylardır sorunsuzca kullanıyordum, ben de Game+'a geçmedim ve geçmeyi de hiç düşünmüyorum. Lakin Game+ çalışmaya başlayınca birdenbire bu iş başıma geldi. VPN ile de VPN'si de accountuma girdiğimde 1 yıllık üyelik aktivasyonum olduğu gözüküyor ama üyeliğim founders veya priority değil. Hatta free bile değil. Bedava 1 saatlik oyun dahi oynatmıyor. Hesabıma giriyorum, oyun kütüphanemi görüyorum, oyuna tıklayınca Game+ aboneliği al yazısı çıkıyor. Aynı clientde başka free accountumu açtığımda o normal çalışıyor ve 1 saat freee oynatıyor. Problem benim üyelikli accountumda. Saçma bir şey. Bütün bunların nedeninin %99.99 Game+ olduğuna da adım gibi eminim.

  • Stonegolem kullanıcısına yanıt
    Hesabına girdiğinde founders yazısını göremediğini belirten (ekran görüntüleriyle birlikte) detaylı bir mail yazmak gerek sanırım, canlı chatten çözülecekmiş gibi görünmüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt

    6 live chat, 6 screenshot, 2 tane birer a4 sayfalık e-mail.


    Aldığım son cevap: Bizde normal gözüküyo.


    Son çare olarak 6 dakikalık bir video çektim. Login olmaktan başlayıp founders (priority) yazmamasını da, kütüphanemin gözükmesini de, accountuma girip bilgilerimin görüntüsünü de ve son olarak hiç bir oyunun 1 saatlik bile açılmamasını da gösterdim.


    Yahu ne zarar edecekler onu anlamadım? Niye yardım etmemek için bu kadar direttiklerini anlayamadım. Extra bir şey istemiyorum, bir şey dilenmiyorum. Parasını verdiğim accountumu kullanmak istiyorum. Hepsi bu.

  • Accountunu Global GFN'dan Game+'a taşıyan oldu mu burada hiç ? Account süresi kadar ücretsiz ay mı aldılar? Yoksa sadece aylık indirim mi aldılar? Bana söylenen ücretsiz aylık vermeyeceğiz, sadece oradaki ayınız kadar ay için indirim vereceğiz, aylık 75 TL ise siz 50 TL'ye üye olabileceksiniz gibi saçmalık ötesi bir şeydi.

  • Stonegolem kullanıcısına yanıt
    Fenaymış, bu yıl %61 gelir artışı açıklayan koskoca bir şirket Nvidia. Reddit'te de founders üyelikleri yenilenmeyen birçok kullanıcı var, şikayetler çok.

    XCloud, Türkiye'de server açmak için neyi bekliyor hala, bir açsa yer yerinden oynar, Geforce Now Geforce Later olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.