Şimdi Ara

'NVİDİA GEFORCE EXPERİENCE' Uygulamasını kullanamıyorum ACİL YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartım gtx 760 kullandığım sürüm 382.05 atmış olduğum resim de böyle bir şey çıkıyor daha önceden işlem yapıyordum yalnız bir şey daha dikkatimi çekti uygulamanın simgesi yeşil renkti şimdi soluk bir rengi almış. Yardımlarınız bekliyorum teşekkür ederim... "NVİDİA GEFORCE EXPERİENCE" Uygulamasını kullanamıyorum ACİL YARDIM...



  • GeForce Experience yazılımının en güncel sürümü şu an 3.5.0.76 isteğe bağlı olarakta kullanılabilecek olan beta sürümü 3.6.0.74 mevcut,her iki sürümde sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Eğer programda sorun yaşıyorsanız silip tekrar yüklemeyi deneyin.Programı kaldırıp tekrar yüklediğinizde paylaştığınız ekranı başlangıç yardımına tıklayıp geçtikten sonra sizden oturum açmanızı isteyecektir.Nvidia yada google hesaplarınızdan birisi ile oturum açarak programı kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Nvidia nın serverları ile alakalı bir sorunu varmış sanırım. Bende de shadowplay kayboldu redditte sorunu yaşayanlar mevcut.
  • Arkadaş gibi bende araştirdim yabanci forumlarda birbirinden saçma açiklamalar var, en çokta sunucuda sorun var program güncellenemiyor v.b. gibi saçma sapan cevaplar var...

    3 gün önce nvidia ekran kartlari için yeni bir driver yayınladı ve İlginçtir o driver yayınlandigi Andan itibaren masaüstü ikonuna tıkladığında GeForce Experience açılmıyor gri ekran kalıyor 1 dk beklersen yarım yamalak yükleniyor falan.. Nvidia ne halt yediyse GeForce Experience'in çalışması " son güncel Driveri yüklemiş ol veya olma" GeForce Experience düzgün çalışmıyor..

    Demek ki neymiş, Öyle yada böyle nvidia uzaktan müdahale ile bi programı veya belli model kartları veya programi kullanılmaz hale getirebiliyomuş.. Şuan GeForce Experience kendisine herhangi bi güncelleme gelmemesine rağmen sorunlu.. Nvidia sunucusunda sorun varmiş falan filan, Ne alaka ??? Banane nvidia sunucusundaki ne halt varmiş beni seni ne ilgilendirir masaüstü programini kullanan bi insani ne ilgilendirir.. Sunucuyla benim senin ne alakan var, Alti üstü oyun videosu kaydetmek için kullanilan bi program uzaktan müdahale ile bozuluyor sebep ne diyosun Sunucu sorunu var.. ?!?!!? Hmmmm okey... GTX 900 serisi ve GTX 600 serisi kart kullananlar bundan sonra gelecek güncel driverlar veya GeForce Experience programlariyla daha düşük fpsler almaya başladiğinda da Sunucuda sorun varmiş yalanina inandirmaya çalişacaklar milleti galiba..

    Bunlari Niye yaziyorum, açiklayayim.. GeForce Experince'in 2.40 sürümünü kullanirken daha fazla fps aliyodum oyunlarda.. Sonra 3 numarali sürüme geçti fps'de bi minnacik düşme oldu.. Sonra 3.1-3.2-3.3-3.4-3.5 v.b. sürüm yükseldikçe Ayni oyunda ayni ayarlarda aldiğim oyunun FPS'i yavaş yavaş gözlerimin önünde düştü.. Ayni oyun ayni ayarlar ayni içerik farkli fps.. Ndivia'nin geçen seneki eski bi Driverini kurdum FPS bi nebzede olsa eskisine döndü rahatladi kendine geldi fps'ler tam olmasada olmasi gereken noktaya geldi.. Şimdi siz düşünün işte ne demek istediğimi..

    Nvidia'a Zerre kadar güvenmiyorum zerre kadarda haz etmiyorum artik.. AMD piyasaya çiktiği gibi normalde 2.750 TL'e sattiği ekran kartini Direk 2.000 2.100'e indiriyor Nvidia, Demek ki bu adamlar zaten Bu zamana kadar kâr'in kâr'inin kâr'ini kazaniyomuş.. Yazik sana bana..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 7 Mayıs 2017; 20:23:26 >




  • Aynen serverlerde sorun var shadowplay sekmesi açılmıyor fakat shadowplay herkes bilmesede offline olrkta çalışabilen bir uygulama, bunun için aşağıdaki örnektede adresi olan GeForce Experience klasöründeki LaunchGFExperience.exeye sağ tıklayıp masaüstüne bir kısayol gönderiyosunuz, gönderdiğiniz kısayola sağ tıklayıp özellikler diyorsunuz ve adres yoluna denden işaretinden sonra bir boşluk bırakıp -shadowplay yazıp onaylıyorsunuz, bu hareti yaptığınız andan itibaren o kısayola tıklarsanız direk shadowplay açılıyor yani bu sayede shadowplay kullanmak için internetede ~ (nvidia serverlerine bağlanılmasınada) ihtiyacınız kalmıyor.
    Aşağıya kısayola yapılan uzantıyı örnek olrak veriyorum.

    "C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\LaunchGFExperience.exe" -shadowplay

    Düzenleme :
    Aşağıdaki videoda bahsettiğim durum anlatılmış ancak başka şekildede yolları var, dilerseniz youtube ta yada nette offline shadowplay şeklinde arama yapıp bu konuda çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 7 Mayıs 2017; 20:50:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.