Şimdi Ara

Nvidia geforce 8400m gs çıldırtıyor.yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. HP Pavilion 6680 dizüstüm var. Ekran kartım Nvidia GeForce 8400M GS .Windows 7 ultimate yüklü. Düne kadar sorun yoktu.Bilgisayarı açtım bir süre sonra mavi ekran ve yazılar:A problem has detected and windows has been shut down,, driver, hardware, software kelimelerinin geçtiği cümleler.Bir de nvidia windows Kemel mode driver version 187.66 görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti uyarısı.
    Sistem geri yüklemem olmadığı için yapamadım. Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp görüntü bağdaştırıcısından eski sürüme gittim ve bilgisayarı tekrar çalıştırdım. Bu kez ekran koruyucumda balonlar gibi hareketli şeyler çalışmadı. google earth'te uyarı geldi.Nvidianın sitesinden en son drıweri( windows 7 için ) indirdim kurdum. Ama yine sorunum çözülmedi.
    Format attım tekrar windows 7 yükledim. Sorun yine aynı. Grafik kartı sürücüsünü geriye götürdüm. Bilgisayar açılıyor. Video izleyebiliyorum ama örneğin ekran koruyucu olan balonlar ya da 3b yazı yazılamıyor. Bilgisayar görüntüsünü projeksiyon ile perdeye aktaramadım öyle bir tuş menü bile yok. Bağdaştırıcı bilgisine baktım;
    Toplam kullanılabilir grafik belleği: 14 mb
    Ayrılmış video belleği :YOK
    Sistem video belleği: YOK
    Paylaşılan sistem belleği: YOK diyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
    Yeni sürüm indirdim bu kez;
    Toplam kullanılabilir grafik belleği: 895 mb
    Ayrılmış video belleği :128 mb
    Sistem video belleği: o mb.
    Paylaşılan sistem belleği: 767 mb yazıyordu. Bir videoya tıkladım. Renkler birbirine girdi sonra bilgisayar dondu.Güvenli modda tekrar eski sürüme gittim ve film yine başa sarıldı. Ne yapmam gerekiyor.İlgilenecek arkadaşlara sonsuz teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.