Şimdi Ara

nVidia Crysis'te hile mi yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün hile ararken bu baslık dikkatimi cekti ve sizinle paylasmak istedim.Verildisye daha önce affola kendim daha arastırma yapmadım yorum görüsleri tartısalım isterseniz


    Sıcak gelişme: nVidia'nın yeni sürücüleri Crysis'te yüksek performans için kaliteyi mi düşürüyor?




    EliteBastards.com ilginç bir araştırma yaptı NVIDIA'nın son sürücüsü ForceWare 169.04'ün Crysis'te daha iyi performans alabilmek için görüntü kalitesinden ödün verdiğini açığa çıkardı.

    Oyunda bazı gölgelerin ve görsel öğelerin bozuk gözükmesi üzerine Crysis'in ana çalıştırılablir dosyasını yani Crysis.exe'yi DriverBug.exe olarak değiştiren EliteBastards performansta %7 düşüş olmasına karşın görsel kalitede gözle görülür bir artış olduğunu açığa çıkardı. Her ne kadar nVidia sürücülerinin içinde oyunlara göre bir optimizasyon sistemin bulunmasına karşın bu durumun tamamen farklı olduğu söyleniyor.

    Sitede yayınlanan resimlere bakıldığında oyundan alınan ekran görüntüleri arasındaki fark bariz bir şekilde görülüyor.

    Yapılan testler gösteriyor ki nVidia FPS oranını artırmak için sürücülerde bazı "hilelere" başvurmuş ve bunu yaparken kullanıcıya düşük kalitede oyun oynamak dışında hiçbir seçenek bırakmamış.


    Recep Baltaş
    CHIP Online


    http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=487&Itemid=29&limit


    Ekran görüntüleri icin bu linke bakabilirsiniz arkadaslar









  • nvidia bunu hep yapıyor. ati yi geçmek için illa oyunlara başvuracak. yani arkadaşlarımız bile cfg dosyaları ile görüntü kalitesine müdahale edebilirken nvidia gibi bu işte yani grafikten ödün verip fps çoşturan bir firma, driver da kullanıcıların göremediği ama oyunda biraz dikkat etse yakalayabilecekleri görüntü bozukluklarına gidebiliyor. ati boşuna aynı ayarlarda görüntüde bariz üstün değil. nvidia sen fps de geç millette fps ile yorum yapsın ama ati yi görüntüde zor yakalarsın sen. ati onlar gibi değil ki driver ı çok fazla çıkarmıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.