Şimdi Ara

Nvidia bios nasıl atılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evga gtx 760 dual bios ekran kartım var bu karta bios güncellemesi yapılıyormu yapılıyorsa nasıl ve nerden yardımcı olursanız sevinirim



  • Güncellemeyi 1 sıkıntıdan dolayımı yapıcaxın yoxa farklı değerler ile modladığın 1 biosumu atmak istiyosun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coax47

    Güncellemeyi 1 sıkıntıdan dolayımı yapıcaxın yoxa farklı değerler ile modladığın 1 biosumu atmak istiyosun ?

    amd ekran kartım vardı onda direk bios güncellemesi oluyordu bundada varmı ?
  • Olaya çok hakim değilsen ekran kartı biosuyla oynamak riskli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartına ait eVGA'da direk güncelleme yazılımı yoksa ve güncel biosa erişebiliyosan şunu indiriyosun :http://www.techpowerup.com/downloads/2457/nvflash-5-206-0-1-for-windows/
    indirdiğin nvflash isimli klasörü C: bölümüne atıyosun flash yapmak istediğin biosuda o klasörün içine atıyosun, sonra resmimdeki adımları uyguluyosun, resimdeki GK110 senin flash'lamak istediğin bios oluyo, yani sen bios dosyana ne isim verirrsen o kısımdaki isimi o isim yapıyosun, resimdeki örnekte bios'a GK110 diye isim verilmiş.

    Çalıştır'a CMD yazıp çıkan komut istemine sağ tıklıyosun ve yönetici olarak çalıştır diyerek, açıyosun ve resimdeki adımları izliyosun, resimdeki son adıma geldiğinde devam etmek istiyorsan Y'ye basın diyo, basıyosun ve 3~5 saniye gibi 1 sürede biosunu update ediliyo.
     Nvidia bios nasıl atılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 4 Nisan 2015; 5:06:28 >




  • coax47 kullanıcısına yanıt
    peki bios güncellemesi yapmasam bana bir eksi getirirmi bu? amd de oldugu gibi bios güncellemeleriyle hata falan gideriyormu nvidia yoksa sadece sürücü güncellemesiylemi yapıyor bunu ?
  • Kartı üreten firmanın 1 hatası varsa yani misal sendeki kart eVGA, bu firma üretimde hata yapmışsa bios güncellemesiyle bunu düzeltebilir, nVidia ile alakalı 1 durum olmaz, VGA biosuyla alakalı düzeltmeler, genelde sıkıntılı modeller varsa uygulanır ama senki kart versiyon v1.2 dir fakat sıkıntılı model v1.1 deyse o güncellemeye senin kartının ihtiyacı olmaz çünkü senin kartın daha sonraki 1 revizyon olduğundan gerekli bios atılmış olarak satılan 1 modeldir v.s.
    Kısaca kartla ilgili 1 sorun yaşamadığın sürece bios kovalamanın 1 manası olmaz ve bios genelde son çaredir, sende oluşucak 1 sıkıntı durumunda hemen bios bulup güncellemek yerine sıkıntının kaynağını belirlemek gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 4 Nisan 2015; 13:58:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.