Şimdi Ara

Nurteks Halı Ticaretinde Öncü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Nurteks Halı Ticaretinde Öncü


    Kurulduğu günden bu yana hız kesmeden her geçen gün kalitesini arttırmaktadır. Tamamen müşteri odaklı ve ihtiyaç eksenli çalışmalar sunan Nurteks Sanayi uzun yıllara dayanan tecrübeleri, deneyimleri ve birikimleri sayesinde sektöründe öncü konuma yerleşmiş bir firmadır. Üretimlerini tamamen doğal maddelerden ve sentetik maddelerden elde eden Nurteks öncü olma vasfını bu doğallığına borçludur.
    Duvardan duvara halı modelleriyle, tamamen doğal ev ve bahçe halılarıyla daima müşterilerinin memnuniyetini almaktadır.
    Gerek camilerde, gerek otellerde, gerekse ev tipi halılarda her zaman doğallıktan yana taraf tutmaktadır. Uygun fiyatlarıyla ve sağlam referanslarıyla çim halı alanında da sektörünün öncüsü konumuna gelmiştir.
    Tüm çim halılarında sentetik çim kullanarak uzun garantili ömürler sağlamaktadır. Spor zeminlere, peyzajlara ve daha birçok alana uygun halılarıyla kalitesinden ödün vermeden hizmetinde devam etmektedir.
    Sizler de herhangi bir alanda doğal halılara sahip olmak istiyor ve uzun ömürlü bir şekilde kullanmak istiyorsanız en uygun adreswww.nurteks.com.tr adresidir. Geçmişten gelen kökeni ve tecrübeleriyle sizleri her zaman memnun edecektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.